Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Uutta vai vanhaa

[15:10 5.6.2007] T.R.
Kannattaisikohan tässä alkaa kasaamaan uudestaan omaa "galleriaansa" Eli meitä pidempään Aukessa aikaansa tuhlanneita saatta himppusen harmittaa kymmenien kuvien katoaminen omalta sivulta. Kehoitin esim. aika usein harrastuksestani kyseleviä käymään Aukeassa.

Eli ajattelitteko laittaa vanhoja kuvia? Itse voisin ehkä kasta vanhoista kuvista yhden suuren näyttelyn.


[15:33 5.6.2007] mutta,mutta
Samaa miettinyt,mutta tuo haku-toiminto näyttäisi toimivan vain rekisteröityneille käyttäjille.
Noin ei ole helppoa kaivaa "ulkopuolisen"halutun töitä.


[16:16 5.6.2007] Pekka
Vanhat tunnukset näkyvän olevan edelleen voimassa, vain kuvat on siivottu.


[19:16 5.6.2007] J.L.
Mitäpä tässä vanhoja muistelemaan! Kyllähän ne vanhat jutut voi laittaa vaikka omille kotisivuilleen näkyville, mielellään katselisi suht tuoreita kuvia ilman pahempaa dejavu fiilistä.
Olisi kyllä hienoa jos vanhat jutut olisi säilyneet tuolla, itselläkin oli tolkuton määrä bobby näyttelyitä siellä. :(


[19:54 5.6.2007] m.k.
minäkin mietin samaa, olis kiva saada joitakin niistä vanhoistakin esille, ei tietenkään kaikkia (vuodesta 2001 lähtien kerkes kertyä jonkin verran) mut jotain..


[22:08 5.6.2007] E.P.
Täs on selaillessaan törmännyt jo aika moneen työhön jotka oli vanhassa Aukeassa. Eikä siinä mitään, suurin osa on niitä helvetin hienoja tekeleitä, mutta ainahan sitä mielellään näkisi miten taiteilijat ovat kehittyneet katkon aikana ja näin muutenkin. Itse ajattelin kyllä lisätä muutaman vanhan sillä ne ei kuitenkaan kovin kauaa ehtinyt sivustolla olla, mutta saa nähdä muutanko sittenkin mieltäni.


[10:30 6.6.2007] TH
Uutta kiitos. Nähty on nähty.


[23:07 8.6.2007] H.H.
Onko vanhat lopullisesti menetetty? En viitsisi alkaa vanhoja uudelleen julkaisemaan, mutta niistä voisi tosiaan seurata kuvauksen kehittymistä.


[14:44 12.6.2007] T.H.
Se on kieltämättä vähän kurjaa sillä en itsekään edes muista mitä kaikkea tuli aiemmin julkaistua. Miten muistan mitä kaikkea minulla oli aukeassa? Näiden töiden katoaminenkin kävi kovin äkkiä, ettei asiaan ehtinyt reagoida.


[15:48 12.6.2007] E.A.
Kai niitä vanhoja töitä voi lisäillä silloin vaikka kun ei ole uutta työtä tarjolla. Itse kyllä tulen uusiin töihin keskittymään.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty