Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Mdf levy?

[16:42 20.7.2007] K.H.
Heip. Mistä te ostatte mdf levyä? Ihan k-raudsta tai starkista? Vai onko toi mitä taiteilijat käyttää, jotain eri laatua.

Ja miten tollanen mdf levy taipuu? Jos se kostuu vähän tai joutuu muuten kosteaan ilmaan pitkäksi aikaa.

En ole vielä alottanut edes maalaamaan, mutta tartten jotain bordia vuoden sisään about, kun alotan ton homman treenaamisen. Nyt noi piirtämisellä opeteltavat perusteet ei oo vielä hallussa.


[11:44 21.7.2007] U.H.
Mä olen ostanut ihan yhdestä paikallisesta puutavaraliikkeestä. Kannattaa vertailla hintoja. Levyjen hinnat on usein aika lähellä toisiaan, mutta sahauksen hinnoissa saattaa olla suuriakin vaihteluita. Toiset antaa myös ilmaiseksi mukaan "hukkapaloja", jos kehtaa kysyä :)


[14:07 21.7.2007] J.N.
isot levyt taipuu enemmän ku pienet. ne saapi kuitenki pysyyn suorina jos laittaa taakse vähän rimoja kiinni jotka tukee sitä.
tai sit kastelee nurjalta puolelta ja pistää lattialle painojen kera nii kyl se sittekki suorenee.


[00:09 22.7.2007] K.H.
Ok kiitti. Meenkin vaikka tohon lähimpään starkkiin kattelemaan.


[17:54 17.8.2007] M.H.
Moi!

Työpaikaltani jää todella paljon erikokoisia hukkapaloja jotka heitetään roskiin. Että jos niistä jollekin on hyötyä niin saa hakea pois. Levyn paksuus on 10-16 mm. Niin ja siis täällä tampereen lähistöllä ollaan.


[22:01 19.8.2007] K.H.
Sori asun espoossa... Taitaa tulla matkaa liikaa jos sinne päin lähtee ajelemaan. Ehkä jollekkin toiselle tarpeessa olevalle voi olla hyötyä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty