Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kysymys julkaisurajasta

[16:15 23.7.2007] A.N.
"Nyt kun Aukealla on taas käyttäjiä ja arkistoon on kertynyt luettavaa, 14 päivän julkaisuraja nostetaan 20 päivään. Tämä koskee vain kirjallisuuspuolen töitä, valokuvaus- ja kuvataidepuolen julkaisuraja pysyy samana kuin tähänkin asti."

Voisiko joku selittää tämän logiikan? Onko kyseessä kirjallisuuspuolen täysin itsenäinen ja muista riippumaton ratkaisu vai mistä syystä valokuvaus- ja kuvataidepuolen julkaisuraja on tiheämpi? Tämä suuri mysteeri oli olemassa jo entisen aukean aikaan ja nyt uuden alussa jo hetken ajattelin, että epäkohdasta on päästy.

Minulla ei sinänsä ole mitään pidempää julkaisuväliä vastaan, itse asiassa taisin vanhan aukean aikaan ehdottaa jossain keskustelussa kahden kuukauden julkaisuväliä. No, ehkä sekin on vähän kohtuuton, varsinkin näin alkuvaiheessa. Se ei vain jotenkin käy järkeen, että kuvataidetta ja valokuvia saa pistää näytille useammin kuin kirjallisuutta. Millä tavoin ne ovat taiteen muotoina sellaisia, että vaativat tiheämmän julkaisurytmin? Samaan aikaan kuitenkin koko ajan valitetaan esim. valokuvien tasosta aukeassa (henk. koht. en ota tähän kantaa, minusta kuvat ovat hyviä). Minusta 30 päivää kaikilla osastoilla olisi hyvä ja tasapuolinen systeemi.

Kenties ymmärtäisin tämänkin, jos joku siihen antaisi selityksen. Kiitos jo etukäteen.


[16:27 23.7.2007] Ylläpito
Valokuvaus 30pv
Kuvataide 20pv
Kirjallisuus 20pv

Julkaisuraja muuttuu tarpeen mukaan.

Info-UKK sivuille lisättiin myös selitys kokoelman ja näyttelyn merkityksestä.


[20:42 23.7.2007] A.N.
Ahaa, tuo selittääkin jo paljon :D Kiitos vastauksesta. Muutenkin teki ihan hyvää lukaista nuo usein kysytyt kysymykset


[13:14 25.9.2007] P.P.
Voisiko tuota julkaisurajaa lyhentää jos laittaa vain yhden työn? Kokoelmien tekijät saa enemmän töitä esille.[14:10 25.9.2007] Ei ole tarpeen..
..lyhentää. Tulisi vain tarpeetonta purnaamista, ihmiset kun täällä viis veisaa tuosta info-osiosta niinkus näät.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty