Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Valokuvan putsaus

[20:27 30.7.2007] P.R.
Teetin digikuvista kiiltopaperivalokuvia ja kaadoin päälle jägermeisteria. Miten tahran saisi parhaiten pois vahingoittamatta valokuvaa? Alkoholilla ei ollut osuutta asiassa.


[22:00 30.7.2007] L.T.
Tarkoittaako kiiltopaperi siis ihan tavallista kiiltäväpintaista kuvaa? Mun käsityksen mukaan jos valokuva kastuu, niin hyvin vähän on tehtävissä... Jos taas on olemassa jotain erilaista kiiltopaperia mistä voi tuollaiset tahrat pyyhkiä, niin olisin kiinnostunut mistä sellasia kuvia saa? :)


[22:10 30.7.2007] H.K.
Ihan normaalistihan muovipaperivalokuvat huuhdellaan juoksevassa huoneenlämpöisessä vedessä. Pieni pisara alkuperäistä Fairyakaan ei yleensä tee pahaa.

Ongelmana on kiiltäväpintaisen paperin kuivattaminen. Yleensähän kuvat voi ripustaa vaikka pyykkinarulle kulmittain kuivumaan, mutta kiiltäväpintaiseen kuvaan saattaa jäädä kuivumisraitoja.


[09:09 31.7.2007] M.P.
Kaikki valokuvat on märkiä kun ne valmistetaan, eli ihan hyvin voi pestä haalealla vedelle/laimealla pesuaineella (jo mainittu fairy on hyvää) ja kuivattaa kuten valokuva yleensäkin. Voi olla, että vaatii "mankeloinnin" lasilevyllä tms. Muovipintainen ei taida edes mennä kippuralle. Narulle kuivumaan, paras olisi vaakana ohuiden pingotettujen siimojen päällä ilmavasti kiiltävä puoli ylöspäin. Kuvan kulma menee ehkä huonoksi, jos pyykkipojan varassa narulla kuivattelee.

Siltikin Jägermeister on saattanut liottaa kuvasta jotain ja siitä ei hyvää ehkä enää saa.. Tarkkana niiden drinksujen kanssa!


[18:37 31.7.2007] P.W.
"Teetin digikuvista kiiltopaperivalokuvia ja kaadoin päälle jägermeisteria" ja "Alkoholilla ei ollut osuutta asiassa."

Paradoksi?


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty