Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Näyttelyiden muuttaminen...

[13:10 31.7.2007] M.M.
ARG! Monia näyttelyitä muutetaan esillepanon jälkeen. 4-v. bW etc. Ei järkee! Osa arvosteluista koskee ennen muutettua ja osa sen jälkeen. Newer Erkkikään pysy kärryillä.

Ylläpidolle: Muutosoikeus pois! nyt heti.


[18:38 31.7.2007] P.W.
Samaa mieltä!


[20:23 31.7.2007] K.G.
Eri mieltä.
Samoin haluisin, että yksittäisiä kuviakin pystyisi munklata jälkeenpäin.


[20:55 31.7.2007] J.P.
Muutokset pitää sallia. Kuten myös näyttelyn vetäminen pois halutessa, eli ääni sille, että jatketaan kuten ennenkin.


[17:49 3.8.2007] P.W.
Miksi tuo kuvien/näyttelyjen "run.k.a.a.minen" pitäisi sallia? Epävarmuuden sallimiseksi?


[17:58 3.8.2007] K.G.
No vaikka siks, että voitais kehittyä ja saada laadukkaampia teoksia.
Vois rajata uudelleen, poistaa huomaamatta jäänneet roskat, parannella sävyjä, ottaa kehykset pois tai laittaa kehykset tai jotain muuta säätöö.
Kukaan ei mielestäni menetä mitään jos näytteilleasettelijalla on oikeus hallita näyttelyään ja mahdollisuus jopa parantaa sitä.[19:46 3.8.2007] K.V.
Nämä on näyttelyitä ei kilpailuja. Kyllähän näyttelyä voi muuttaa keskenkaiken. Varsinkin jos muunnellulla näyttelyllä saa paremmin menemään sanomansa läpi.


[14:34 4.8.2007] J.P.
Ainakin poistaminen on sallittava siksi, että vain esille laittajalla on oikeudet kuviin ja jos päättää lopettaa julkisen esittämisen juuri jonkin kuvan kohdalla, (myy sen esim. jonkun käyttöön yksinoikeudella), niin pitää voida ottaa kuva pois. Ja vaikka ei noin radikaalia tapahtuisikaan, on kuvien esillä olemisen päättäminen ehdottomasti oltava vain ja ainoastaan kuvaajalla.

Voidaan tietysti sopia, ettei muutoksia enää tehdä kun kuva on julkaistu, mutta pois ottaminen on voitava tehdä. Ylläpidolla tuskin on aikaa, tai viitseliäisyyttä poistella ja palautella kun ihmiset itse eivät voisi..


[15:01 4.8.2007] P.W.
Tässähän on kyse konfliktista kuvien muuttamisen suhteesta pisteytykseen/kommentointiin. jota lienee Martin keskustelun alussa tarkoitti...ei poistamisesta.

Otetaan muutos-mahdollisuus pois (poistaminen sallittakoon)tai jos ei, niin sitten myös annetut kommentit/pisteet tulee olla ajantasalla. Poistamista en katso pahalla, mutta muunneltua kyllä, jos sille on jo näkyvissä mitä tahansa annettua arviointia.

Lisäksi täytyy sanoa, että pisteytyksen takia aikamoista kilpailuahan tämä tavallaan on halusi tai ei. Otetaanpa vaikka "aikojen parhaat" joka nojaa lähinnä pistemäärään. Sanallisen arvioinnin laadulla ei tunnu olevan merkitystä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty