Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukea sinulle tärkeä?

Seuraava sivu  

[23:25 1.8.2007] Helena Sydänmetsä
Haluaisin tietää kuinka tärkeä teille on aukean sivusto?

Itse odotan jokaista julkaisukertaa tohkeissaan ("aika on pitkä oottavalle..") ja odotan täpinöissään palautetta ja pisteytyksen näkemistä - mitä ihmettä muut on mieltä. :)


[09:15 2.8.2007] A.R.

Jep, onhan tämä paras tällainen sivusto, minkä tiedän.
[10:02 2.8.2007] K.G.
On.


[12:32 2.8.2007] K.A.
Kyllä.


[12:49 2.8.2007] T.L.
Jep. Kyllähän sitä täällä viihtyy.


[13:04 2.8.2007] H.N.
Koukussa.


[13:41 2.8.2007] N.P.
En ole kyllä muihin vastaaviin palveluihin tutustunutkaan, kun olen tämän todennut kelpaavaksi.

Tuleehan tuota useamman kerran päivässä poikettua, jos koneen ääressä olen.


[14:31 2.8.2007] M.H.
Liian.

Sen rakentavan kritiikin lisäksi tyydyttää taiteen nälkää sekä pätemisen tarvetta ;D + Tääl on kiva henkailla. Hyviä tyyppejä.

Niin joo... ja väännöt asioista on kivoja.. jos joku on erimieltä tai sitten joskus vain sivusta seurailla aukeadraamaa.


[15:27 2.8.2007] S.S.
itselläni käynti täällä on ollut yhtä useaa kuin vanhassakin eli ainakin pari kertaa päivässä pitää käydä visiitillä. kommentointi on jäänyt vähälle.


[16:06 2.8.2007] J.M.
Ehkä sen huomas sillon, ku vanha aukea lakkas olemasta, että varsin helposti se meni. Oli jollain tapaa helpompi, ku tuli käytettyä se runsas aika johonkin muuhun.

Nyt kun tää pääs taas pystyyn, on täällä kuitenki viihtyny. Nähny kaikenlaista valokuvaa, sellasta mikä miellyttää ja sellasta mikä ei. Sellasta kans mikä ensin ei, ja sitten joo. :)

Pitäis vähentää kyllä tätä vierailua, kun tulee useamman kerran päivässä käytyä...


[16:34 2.8.2007] E.M.
Ei suuremmin totta puhuakseni, paras fiilis aukeasta on mennyt. Saatikka, että kuvia viitsis enään laittaa esille. Joskus tulee vilkaistua uusia kuvia ja koettaa kommentoida jos kuvassa on jotain sanottavaa. Aukeassa on kyllä hyviä kuvia ajottain jonka takia sitä tulee eksyttyä sivulle. Kuitenkin jotain puuttuu joka tekisi tästä itselle halutun paikan seurata tiiviimmin. Kuitenkin ihan hyvä, että sivusto palasi takaisin. Nyt näin, joskus ehkä toisin sitten.


[17:32 2.8.2007] K.P.
Minä puolestani olen todella koukussa aukeaan, seurailin töitä jo vanhan aukean aikana, ja nyt itse jäsenenä ollessani odotan jokaista kommettia ja julkaisupäivaa yhtä tohkeissani kuin helena tuolla ylempänä:)


[17:50 2.8.2007] P.V.
Viha-rakkaus suhde. ;)


[20:03 2.8.2007] L.B.
Aukeadraama on parasta draamaa. :) Sääli et Puusa lähti, nykyään täällä on tylsempää.

Oon mä kyllä muutenkin koukussa tähän.


[00:33 3.8.2007] M.Y.
Keskivertona päivänä tulee ehkä kerran-kaksi käytyä Aukeassa, katsottua muutama kuva ja keskustelut. Julkaisuja tulee tehtyä nykyään ehkä pari vuodessa, joten julkaisurajaa en yleensä edes huomaa. Toki kommentit sitten kiinnostavat jos olen jotain laittanut esille.


[07:53 3.8.2007] V.G.

Kysymys: onko Aukea sinulle tärkeä?

Vastaus: On. Se on minulle ilmaisukanava, jonka kautta kohtaan muita ihmisiä asioisssa, jotka ovat minulle tärkeitä, ja joista ei voi tuolla maailmalla kenen kanssa tahansa puhua.


[11:52 3.8.2007] P.T.
Kyllä tavallaan on tärkeä, vaikka laitankin kuvia hyvin harvakseltaan.

Täällä voi katsella ja oppia vaikka ei itse kovin aktiivisesti kuvia laitakaan.

Ja porukka on ihan jees:)
[15:08 3.8.2007] T.O.
Aukea on raikas, laadukas, monipuolinen ja älykäs. Olen aina kiilannut itseni niiden tykö, joilta voin oppia jotain. Niin nytkin.


[00:01 5.8.2007] S.V.
Melko usein täällä tulee käytyä vähintään vilkuilemassa uutuuksia päivän piristykseksi. Ja sinänsäkin on tärkeä, että ainakin minulle tämä on ainoa paikka jossa voi julkaista tuotoksiaan, vieläpä omavalintaisesti. Eivät sitten jää ihan tuonne laatikon pohjalle nekään homehtumaan ja palautteita odottaa tietty innolla.


[01:50 5.8.2007] noin viisi vuotta mukana ollut
Ei voi tähän keskusteluun valitettavasti arvosanoja antaa... 5+


[16:07 5.8.2007] P.W.
En saa rakentavia kommentteja kuviini, joten ei Aukea ole auttanut kuvaustani. Eli ei kovin tärkeä.


[18:19 5.8.2007] M.I.
On tärkeä. On hyvä ja kiva tutustua muihin suomalaisiin taiteilijoihin (sekä harrastajiin attä ammattilaisiin). On erittäin kehittävää lukea kommentteja, mielipiteitä (kaikkien kuviin) - etenkin perusteltuja. On mukava ihmetellä makujen erilaisuutta. On kiva saada kommentteja omiin töihin. Täällä jopa oppii kun jaksaa seurata mukana. Keskustelutkin ovat kivoja vaikka en olekaan osallistunut kovin paljoa. Kivaa, kehittävää - ja välillä aika raivostuttavaakin... Erittäin hyvä taideareena! Käyn kurkkailemassa aika usein.


[19:33 6.8.2007] L.K.
Olis tärkeempi jos omistasin laajakaistan. Nyt käyttö supistuu lähinnä keskusteluun ja muutamien töiden selaukseen, koska lataaminen vie niin pitkään...
Ja rakentavaa kommentointia saa paremmin kavereilta. :)
Katotaan muuttuuko tilanne syksyllä, jos pääsee modeemista eroon.


[20:23 6.8.2007] M.V.
Kyllä vain. On kivaa olla Aukean nuorin siveltimen heiluttaja, koska niin kansainvälisissä paikoissa kuin devianArtissa on hyvin hankala löytää lahjakkaita taiteilijoita saati kommentoijia, joten monessakaan muussa paikassa en voi oppia muilta mitään. Ei kai mikään voi olla täydellinen, enkä haluaisi vähätellä ketään, mutta täällä on sentään suht fiksuja ja mukavia ihmisiä.


[20:36 6.8.2007] -
Aukea oli joskus tärkeä paikka tuota omia kuvia esille ja saada niistä palautetta.
Viime vuosina ja varsinkin nykyään aukea tuntuu olevan tarkoitettu vain muutaman henkilön kuville ja heidän mielipiteilleen.
Sisäpiiri jyllää aukealla yhä.

Aukean tärkeys minulle henk.koht. ja suomalaiselle valokuvaukselle vähenee tai katoaa pian täysin tämän kaverille pisteitä ja jos olet antanut kaverin kuvalle kritiikkiniä niin hänelle kostetaan tyylin takia.

Toivottavasti saadaan aukea joskust takaisin siihen mitä se silloin ennen oli.


[10:17 7.8.2007] -
Jokaisessa yhteisössä on oma sisäpiirinsä.
Tuleehan täällä vierailtua.


[18:05 7.8.2007] L.B.
Höh, mikä sisäpiiri? Multa on ainakin mennyt ihan ohi. Avaa silmäni ja kerro vähän enemmän tästä sisäpiiristä?


[16:38 8.8.2007] P.W.
Ne on varmaan ne nimettömät, jotka pitävät yhteyttä toisiinsa sähköpostilla. Muuta logiikkaa en heti keksi.


[11:26 10.8.2007] T.T.
Ihan hyvä mestahan tämä on juu. Tykkään laittaa tänne omia kirjoitelmiani muiden luettavaksi ja kommentoitavaksi. Itekkin koitan parhaani mukaan kommentoida toisten töitä. Tyylilajini on tosin hiukan erikoinen, joten se ei ihan kaikille uppoa =)


[10:26 11.8.2007] Niksu
Eräs teistä vastasi näin:"En saa rakentavia kommentteja kuviini, joten ei Aukea ole auttanut kuvaustani. Eli ei kovin tärkeä." Miehellä on esillä sitten yksi ainoa kuva?! Lisäksi sama mies on suuna ja päänä täällä tuomitsemassa juuri noiden rakentavien kommenttien antajia. Mitähän logiikkaa...?


[16:00 11.8.2007] P.W.
Taas näitä pelosta tärisevien kommentteja, jotka eivät uskalla esiintyä kirjautuneena...tai edes mainita nimeltä, jolle kirjoituksensa suuntaa, vaikka noin suoraan lainaa tekstiä.

Tiesitkös, että Olen ollut jo vanhemmasta Aukeasta asti täällä ja julkaissut muutakin matskua?

Sitäpaitsi, en ole tuomitsemassa rakentavien kommenttien antajia, vaan juuri päinvastoin.

Sitäpaitsi, miten se edes vaikuttaa montako kuvaa minulla on täällä ollut? Koska tämän hetken kuvaani ei tullut (kun sen viimeksi olen tarkistanut) tärkeäksi luettavaa kommenttia itse kuvaustekniikan, sommittelun ym. osalta joka kehittäisi kuvaajana, on se jo yksistään antamani mielipiteen arvoinen.

Kiitän kyllä niitä jotka kommentoivat kuvaa tilanteen kannalta! Sehän on tietenkin yksi osa teosta, vaikka muutakin kommentointia on hyvä antaa kuten yllä informoin.


[16:16 12.8.2007] J.M.
Kyllähän minäkin olen kovasti tohkeissani saadessani julkaista työn ja saadessani siihen sitten palautetta. Tuoreimman pari päivää sitten julkaisemani kuvan saama palaute ja pisteytys ovat melkoisessa epäsynkassa ja pisteille en paljon painoarvoa annakaan. "Tosi huono" -pisteitäkin kun on helppo antaa vaikka huvikseen. Ei siis sillä, että pitäisin itseäni niin erinomaisena taiteilijana, etteikö joku todella voisi olla hengentuotteistani sitä mieltä. Sanallisesta palautteesta kuitenkin riittää itsellekin analysoitavaa ja se tekee siitä enemmän odottamisen ja arvostamisen arvoisen.

Viihdyn kyllä, mutta olen käyttänyt palvelua vasta niin vähän aikaa, etten tunne juuri ketään. Lisäksi vierailen täällä niin harvakseltaan, etten tule kovin tutuiksi ihmisten kanssa tulemaankaan, joten pieni ulkopuolisen olo varmaan vaivaa aina. Tuskinpa täällä mitään sisäsiittoista eliittiä kuitenkaan on.


[22:52 16.8.2007] YxLuojanluoma
Käyn täällä jos ei ole muutakaan tekemistä, kuten nyt.
Pyysin saada nimimerkin itselleni, en saanut, en siis julkaise mitään, enkä jaksa lukea näitä ns taistelujakaan täältä kuin ihan joskus. Kuvat vilkaisen ehkä kerran kuussa etusivulta, ehkä harvemminkin jopa.
Ei tärkeä tällähetkellä.


[13:28 17.8.2007] L.K.
Eikö eräs Aukean kantavista ideoista ole, että kaikki esiintyvät omalla nimellään? Miksi vaivautua tänne, jos ei uskalla?

Ja muuten Jannelle, enhän minäkään ketään tunne. Miten tuntisin? No en mitenkään. Vähän aikaa vasta on tullut oltua, mutta tuskin tulen tutustumaan myöhemminkään. Ihmissuhteita on muutenkin parempi luoda muualla kuin netissä (Oma Riippumaton Mielipiteeni).
Jos keskittyisin täällä siihen ns. taiteeseeni.


[20:06 17.8.2007] A.K.
Lainaan tähän ylläolevan Tarjan sanoja "Aukea on raikas, laadukas, monipuolinen ja älykäs. Olen aina kiilannut itseni niiden tykö, joilta voin oppia jotain"

Paremmin tuskin voisi sanoa.
[18:24 19.8.2007] J.M.
Liisa, en toki tarkoittanut, että tarkoitusperiini kuuluisi systemaattinen sydänystävien metsästäminen erinäisiltä keskustelufoorumeilta. Melko väistämätöntä aukeankin kaltaisissa yhteisöissä kuitenkin on, että oppii "tuntemaan" joitain palvelua aktiivisesti käyttäviä ihmisiä, heidän kommentointitottumuksiaan ("ai niin, sinähän tykkäät tuollaisista töistä"/"sinullahan on tosiaan tapana...") ja sen sellaista. Ei sen syvällisemmästä ollut kyse. :)


[00:00 20.8.2007] YxLuojanluoma
Jos tarkoitat pelkuruudella sitä, etten halua nimeäni netissä (missään) julkaistavan, niin sitten kai olen mielestäsi pelkuri. Omasta mielestäni olen viisas, kun en nimelläni esiinny netissä.


[21:05 20.8.2007] H.L.
Tärkeähän tämä on. Päivittäin käyn katsastamassa uudet näyttelyt. Ihana löytää töitä ja tekijöitä joista innostuu. Itse tosin julkaisin viimeksi 2004, tai 2005, mutta ehkä tässä pian taas.


[21:33 20.8.2007] R.L.
Täytyy myöntää että on aika tärkeä, mutta pystyn elämään ilmankin. :)[09:22 21.8.2007] L.K.
Onhan se kieltämättä viisasta olla esiintymättä omalla nimellään, mutta mietin vaan, mitä iloa tästä saa irti.. kun ei voi laittaa töitä esille jne.

Ahaa, "tuntemaan". Ei siis tuntemaan. Kiitos selityksestä :)


[09:27 21.8.2007] R.L.
Kai töitä laitetaan esille omalla tai jengin nimellä, mutta kaikenlaiset pellet voivat sanoa mitä vaan missävaan nimettömänä. Jotkut sanoo että eivät halua kostoja, siksi 'esiintyy' nimettöminä. Mielestäni se on vain raukkamaisuutta. Varmaan samat ihmiset ottaa kaikki tosissaan, varsinkin jos heitä tai heidän töitä kohtaan sanotaan mitään vbähänkin epäilyttävän negatiivista.


Seuraava sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty