Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Aukea sinulle tärkeä?

Edellinen sivu  [09:30 21.8.2007] R.L.
Mutta syynsä kullakin. En vain usko nimettymyyteen, ellet ole väärin syytetty. Tou are innicent until proven guilty, onhan näin suomessakin? Miksi piilotella jos olet syytön...ai...hmmm...ehkä vain sen julkisuuden takia?[11:44 21.8.2007] L.V.
"mutta kaikenlaiset pellet voivat sanoa mitä vaan missävaan nimettömänä."

Tokihan itse voit tehdä valinnan sallitko nimettömät kommentit tai nimelliset. Juuri tuosta ominaisuudesta itse pidän täällä Aukeassa.

"Jotkut sanoo että eivät halua kostoja, siksi 'esiintyy' nimettöminä. Mielestäni se on vain raukkamaisuutta."

Uskotko jos vastaan tuohon väittämääsi että se on viisautta.
Itse jakelen nykyisin ansaittuja vitosia kuten myös ansaittuja ykkösiä juuri nimettömänä.
Miksikö...no juuri siksi kun vasta näillä forumeilla juuri valitettiin siitä että on läpinäkyvää ja tarkoitushakuisuutta mainita kommentissaan antamansa kannustuspisteet.
Harvemmin antamani ykköset ja kakkoset jätän perustelematta omalla nimelläni puhtaasti siitä syystä kun seuraan vaikkapa Pekkarisen Paulinkin saamia kostopisteitä töistään. Kai olet seurannut että hän ei "kuvia kumartele".

Siksi sallin nykyisin aina myös nimettömät kommentit että on edes hiukan toivoa saada niiden ykkösten ja kakkosten perusteluja vaikkapa sitten nimettöminä.
Mielestäni on aika tyhmää ja typerää jatkuvasti jankuttaa noista anonyymien kommenteista ja ykkös/kakkos pisteistä. Johan sen pitäisi olla selvää että niitä vain tulee automaattisesti aina, asutaanhan me Suomessa.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty