Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Thumb-kuva valinnoissa linkeissä

[07:28 6.6.2007] M.P.
Minusta tuon pikkukuvan näyttäminen linkin päällä on oikein hyvä uudistus!

Sitä kaipaisi myös arkistopuolelle, kun selailee vanhempia kuvia, nopeuttaa kiinnostavan kuvan ja sen keskustelun seuraamista, kun ei muista otsikkoa, jolla jokin näyttely on esitetty, eikä haluaisi joukossa olevia kukkamakroja ja lemmikkikuvia katsoa. Kirjanmerkkiä ei joka keskusteluun ole mieltä tehdä.


[08:31 6.6.2007] Brat Wurst
Mitä jos heti alkuunsa unohdettaisiin valittaminen kuvien aiheista ja otettais kuvat kuvina. Joukossa on varmasti paljon sellaisia, jotka eivät tykkää irvistelevistä ihmisistä, mustavalkoisista sotkuista tai ruostemakroista, mutta katsovat kuitenkin kuvat kunnioittaen jokaisen makua. Meitä kaikkia yhdistää kuitenkin sama harrastus ja sieltä kukkamakroistakin saattaa löytyä joskus jokin helmi, samoin lemmikkikuvista, niitä säväyttäviäkin on nähty.


[09:58 6.6.2007] Taiteentappaja
Rakas Braaaat! Siinä vaiheessahan se valitus vähenee kun voi thumpeista valita mitä haluaa katsoa eikä tarvise kahlata läpi kaikkea itselleen mielenkiinnotonta. Kaikilla käyttäjillä ei varmaankaan ole aikaa kahlata tuntikaupalla arkistoja.

Kukkamakroilla ja "syvällisellä valokuvataiteella" on saman verran yhteistä kuin grindcorella ja kamarimusiikilla keskenään. Paremmin täällä "yhteisessä veneessä" tullaan toimeen kun ei pakkosyötetä toisiamme. :)


[10:20 6.6.2007] Brat Wurst
En tunne grincorellaa, eli taidat olla oikeassa. Mutta taas toisaalta... Joskus niissä kukkasissakin saattaa löytyä jokin mikä säväyttää!!! Tai en oo ihan varma.
Se syvällinen valokuvataidekin vain tahtoo hukkua niiden yritelmien joukkoon ja olisi mielestäni sääli jos jo thumpin nähtyään jätettäis kuva katsomatta.


[12:01 6.6.2007] M.P.
Juuri siksi Brat, että välillä makroissa on jotain kiinnostavia kuvia ja lemmikkikin on voitu kuvata komeasti, niin pikkukuvaa vilkaisemalla tajuaa avata sen :)

Ne pikkukuvat pitäisi minusta näkyä aina kun kuvalinkkiä on tarjolla, siksi kirjoitin.

En tarkoittanut arvostella kuvagenreä, vaan toivoin kiinnostavien kuvien löytämisen helpottuvan, samoin niiden säikeiden etsimisen, joissa ehkä on alkamassa kiinnostava keskustelu.


[21:54 6.6.2007] A.N.
Miksi nuo pikkukuvat on muuten vähän läpinäkyviä? Mun mielestä niissä ei tarvis olla läpinäkyvyyttä ollenkaan, nyt on vähän vaikea saada thumbista selvää.


[23:35 6.6.2007] Juha Saransalmi
" Siinä vaiheessahan se valitus vähenee kun voi thumpeista valita mitä haluaa katsoa eikä tarvise kahlata läpi kaikkea itselleen mielenkiinnotonta. "

Jos joku noista sokeripalan kokoisista kuvan kuvista luulee näkevänsä, onko se katsomisen arvoinen, erehtyy kyllä pahan kerran, ja moni helmi menee sivu silmän.


[16:02 7.6.2007] Taiteentappaja
No eihän noista thumpeista koko totuus paljastu, mutta kyllä ne minusta ainakin arkistoja selatessa (rajallisella ajalla) olisivat avuksi. Pystyisi edes jonkinlaista apuharvennusta tekemään. :)


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty