Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Yhteys ylläpitoon?

[12:34 7.6.2007] V.G.

Olisi asiaa ylläpidolle. Mikä on ylläpidon e-mailosoite? Rekisteröitymisen yhteydessä vastauksen lähetti joku ylläpitorobotti, sille tuskin kannattaa vastaa-lähetyksenä asiaansa esittää. Asia on tärkeä.


[13:27 7.6.2007] R.M.
Tuolla ylhäällä on "palaute", eiköhän se ole se nopein tie ylläpitoon...


[14:15 7.6.2007] Ylläpito
Palautelomake on oikea tapa ottaa yhteyttä jos on asiaa yleisesti kenelle tahansa ylläpidossa.


[15:17 7.6.2007] T.M.
Tuosta palaute kohdasta tuolla ylhäällä,jonka kautta otetaan ylläpitoon yhteyttä kertoisin sellaisen seikan,että siinä missä on se kohta siellä lopussa, jossa pyydetään kirjoittamaan se lause "en ole robotti" siihen sille varattuun kohtaan,niin itse kun yritin alussa ottaa yhteyttä Ylläpitoon,niin vaikka kirjoitinkin tuon lauseen,niin ei viestini kuitenkaan lähtenyt matkaan, vaan tuli ilmoitus,että tuo robotti lause täytyy ensin kirjoittaa ,että tiedetään ettei roskapostin lähettäjästä ole kysymys.Kun kuitenkin olin tuon lauseen kirjoittanut,niin ihmettelin ensin,että mikäs nyt on vialla,kunnes sitten tulin kokeilleeksi kirjoittaa sen saman lauseen ilman niitä lainausmerkkejä,jotka olivat sen lauseen ympärillä,niin sen jälkeen viesti sitten lähtikin hyvin matkaan.

Ajattelin kertoa tämän vain siksi,että jos joku muukin ehkä on saattanut tai saattaa "kompastua" tuohon samaan asiaan,niin tämän luettuaan tietää mistä silloin vain on kysymys.


[15:22 7.6.2007] V.G.

Kiitoksia neuvoista! Yritän saada asiani perille.


[09:34 8.6.2007] L.H.
Sama ongelma oli robotti-tekstin kanssa. Lainausmerkit lienee hieman turhat siinä, kun joku tolla (heh) kuitenkin yrittää niitäkin laittaa tyhjään kohtaan.


[12:16 8.6.2007] V.G.
Pitänee kertoa, että opastuksellanne pääsin kuin pääsinkin asioimaan Ylläpidon kanssa. Ja sain vastauksenkin pulmaani. Vahvistan, että sulkeita ei tarvita, kirjoittaa vain sen mitä pyydetään, siis sen saman lauseen, mikä siellä on.

Mutta ystävällinen Ylläpito näyttää jättäneen myös suoran osoitteen keskusteluun "Aukeasta".


[13:01 8.6.2007] Ylläpito
Käyttäjät: Olkaa hyvät älkääkä kirjoittako toisten sähköpostiosoitteita esille. Sellainen johtaa spammiin.

Oman sähköpostiosoitteen kirjoittaminen sille varattuun kenttään on sen sijaan turvallista koska se ei näy kirjautumattomille.


[19:18 8.6.2007] V.G.

Olipa hyvä möhläys minulta. Osaan vasta varoa!

Opetus: oman s.osoitteen voi ilmoittaa, mutta toisen ei.

Se on aivan järkeenkäypä asia, arvostan sitä.

Kiitos ylläpidolle huomautuksesta!


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty