Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Onko rajaa

[16:56 7.6.2007] Epätietoinen
Vieläkö pätee 2-viikon raja/taiteilija kuvien ja näyttelyn julkaisussa.
En näe enää tuota sääntöä?


[17:21 7.6.2007] T.I.
Mulla lukee, että 21.6 voin lisätä uuden teoksen. Ja edellisen julkaisun tein 1.6, eli 3 viikkoo näyttäis olevan väliä tossa. Mun mielestä se 2 viikkoo oli aika hyvä väli ennen täällä kuvataidepuolella, kun tänne ei tule muutenkaan mitenkään liian paljon uusia töitä.


[17:34 7.6.2007] Ei enää epätietoinen
Jo vain, kyllä se kaksi viikkoo olisi riittävä karenssi. Nythän on kuitenki niin että taidamme olla hiukan jälkijunassa toiveinemme. Olisi pitänyt kai ymmärtää ehdottaa tätä tuossa "kehttelyvaiheessa". No Aukea on taas auki ja sehän tässä on tärkeintä.


[18:05 7.6.2007] Ylläpito
Tällä hetkellä raja on 20 päivää. Mieluummin kuitenkin kaivataan laatua kuin määrää. Rajaa säädetään sen mukaan miltä tilanne näyttää. Ja raja tulee voimaan aina sillä hetkellä kuin jukaisee työn eli tänään jos julkaisee niin seuraavaksi rajaksi asettuu käyttäjälle 27.6.

Tapauskohtaisesti alueen ylläpito voi myös poistaa julkaisijan rajan jos tarve sitä vaatii. Tällä hetkellä kun ylläpitoa vasta kasataan ei kuitenkaan eri alueiden ylläpitoa voi tavoittaa mitenkään helposti.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty