Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Ihan vaan uteliaisuuttani...

[23:37 7.6.2007] R.M.
kyselen, miten Aukean tauko vaikutti kuvausintoon?
Onko kuvia odottamassa jo muutamalle kuukaudelle, vai oletteko kaivaneet kameran taas esille piirongin laatikosta?


[08:46 8.6.2007] M.P.
Aika harva kuvailee Aukean takia, tuskinpa vaikutti siihen mitään.


[10:07 8.6.2007] R.M.
Taidan olla sitten ainoa lajissani...
Ystäväpiirissäni, sen paremmin kuin suvussakaan ei ole muita valokuvauksen harrastajia kuin minä. En myöskään kuulu mihinkään clubiin, tosin yhteen kävin tutustumassa, mutta jo ensimmäinen kerta riitti. Näin ollen aukea on oikeastaan ainoa paikka, missä näen muiden aikaansaannoksia ja saan palautetta omista kuvistani.
Tosin kuvausinto palasi ensinotkahduksen jälkeen... Mutta kyllä aukealla ainakin itselleni on vaikutusta.


[22:26 3.7.2007] Helena Sydänmetsä
Arjessa pystyy ottamaan hyviä kuvia, mutta ei niin hyviä että aukeaan. Aukeaan pitää jo ottaa oman elämänsä otos jos aikoo saada pisteet yli kolmen. Kyllä tämä vähän antaa intoa lähtemään teerisuolle kojuun kyhjöttämään..


[22:55 3.7.2007] T.L.
Vaikka aukee ihan ok paikka onkin niin onhan näitä foto esittelysivustoja muitakin.
Joten ei vaikuta kuvausintooni mitenkään


[08:55 4.7.2007] P.T.
Ei tauko ja uuden aukean esiintulo kuvausintooni vaikuttanut mitenkään.
Jotenkin vaan tuntuu että ei ole yhtään niin hyvää kuvaa jonka edes vois laittaa tänne esille, en osaa valita kuvia oikein.
En koskaan kuvaa mitään tarkoitusta varten, joskus vaan tulee parempi kuva..useimmiten pelkkää kotialbumikamaa.

Yritän miettiä mikä kiinnostas muitakin ja oon tullu siihen tulokseen että ei juuri mikään mun kuvani yllä sille tasolle.

Taso täällä on kirjava, alussa oli paljon todella hyviä kuvia, mutta nyt se on tasaantunut ja myös kohtalaisen heikkoja esityksiä on ollut esillä.

Mutta jokainen omalla tyylillään ja taidoillaan. Taito varmasti kasvaa ja tyyli paranee kun täällä jonkin aikaa katselee ja lueskelee kommentteja..samalla tietenkin saattaa kynnys oman kuvan julkaisemiseen nousta.


[13:05 4.7.2007] L.B.
Suoraan Aukean palaaminen ei varmaan vaikuta kehenkään, ainakaan niin, että sitä myönnettäisiin, mutta kyllähän näitä töitä selaillessa välillä oivaltaa jotain ja omia ideoita syntyy väkisinkin. Lisäksi tämä on monelle varmaan ainoita yhteisöjä, joissa voi jakaa kuviaan ja saada niistä palautetta, joten ihmettelen, jos Aukean palaaminen ei innosta monia kuvaajia.

Kyllä ainakin itselleni on muutaman kerran juolahtanut mieleen jonkin erityisen sykähdyttävän kuvan nähdessäni, että hitto, pitäisi minunkin ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä kuvaamaan! Näin ei ole vielä tapahtunut, mutta ideoita on syntynyt (tosin lähinnä kuvataide- ja tekstipuolta selaillessa, mutta kuitenkin).

Veikkaan, että Aukea toimii sellaisena innostavana yhteisönä monille ja sen palaaminen vaikuttaa ihmisiin ainakin jollain tasolla - enkä nyt tarkoita, että suoraan ajateltaisiin, että menenpä ottamaan kuvan ja laitan sen Aukeaan.


[19:06 25.7.2007] P.W.
Ei mitään vaikutusta omaan kuvaukseen, kun en ole koskaan kehittäviä kommentteja saanut täältä.

Foorumi lähinnä ajanvietettä tutkia ja kommentoida muiden kuvia ja oppia niistä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty