Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Sivun taustaväri

[17:02 8.6.2007] I.R.
Valokuvia (ja muitakin töitä) katsellessa olen useasti kiinnittänyt huomiota työn "alustan" väriin, esimerkiksi aukeassa sivun taustaväriin.

Flickr:n, Windowsin ja Lightroomin slideshown värinä on musta, mikä saa työt usein paremmin esille kuin vaalealla taustalla (toisaalta tummien kuvien rajaus voi jäädä epäselväksi jos kehyksiä ei lisätä).

Mietinkin siis että olisiko aihetta muuttaa uuden Aukean ulkoasua hieman. Harmaa tausta ei mielestäni sovi kuvien taustaväriksi. Vai kuinka?


[18:00 8.6.2007] A.L.
Harmaa on hyvä koska se on yhtä neutraali tummille ja vaaleille kuville. Tietysti jos lähtee kikkailemaan että näyttelyn asettaja voisi valita taustavärin näyttelykohtaisesti.. Mutta missään tapauksessa ei aina musta.


[18:22 8.6.2007] R.M.
Olen miettinyt samaa, vaalea latistaa usein kuvia ja ihmiset "sortumaan" sopimattomiin paksuihin kehyksiin. Tumma grafiitti olis mun mieleen... =)


[22:27 3.7.2007] Helena Sydänmetsä
tämä harmaa on liian vaalea ja pölyn värinen kompromissiksi.


[22:28 3.7.2007] Helena Sydänmetsä
irc-galleriankin tausta on makosampi kuville!


[00:17 4.7.2007] T.R.
Harmaa on hyvä ja neutraali väri. IRC-galleriaan saanee toki jokainen työnsä laittaa jos ne siellä paremmin esille tulevat. Itse omilla sivuillani käytän mustaa, mutta laajemmin ajateltuna tämä on parempi.


[11:41 4.7.2007] M.B.
Mä ainakin tykkään tästä. Musta tuntuu kovin levottomalta ja synkältä, voin kuvitella siihen hyvin vain korkeakontrastiset mustavalkokuvat tai tummansinisen taivaan tms.

Tällainen harmaa on hyvä, koska siinä saa valkoisen näyttämään tosi valkoiselta ja mustan mustalta.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty