Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

kirjoittamisen motiiveista

[23:59 29.8.2007] A.N.
Kuvaatko teksteissäsi todellista ihmistä vai ihmisen ideaalia? Valmisteletko kirjoituksillasi tulevaa vai muisteletko menneitä?


[09:54 30.8.2007] S.T.
Sekä että. Toisinaan ihmisen ideaali ittelle on hirveän kiero ja ruma ja paha ja toisinaan pehmeä, ujo, homo, suloinen, avoin.

Ainahan se lähipiiri ja ne puolituntemattomat baarituttavuudet sinne teksteihin joutuu. Niistä voi sitten rakennella ideaalia jos uskaltaa, usein ei tarvitse.

Valmistelenko kirjoituksillani tulevaa? En tiedä. En usko. Enemmän vatvon sitä mikä on jo nähty. Ja sekös riemastuttaa ihmistä. ;)


[13:14 30.8.2007] L.K.
En väittäis kuvaavani ihmisen ideaalia, mutten myöskään oikeeta ihmistä.. ennemmin yritän pyrkiä aidon tuntuseen ihmiseen. Se, onnistuuko se, on jo toinen kysymys. Mutta tietysti henkilöihin saa vaikutteita todellisuudesta, ei sitä voi estää.


[01:15 31.8.2007] P.P.
Eikös jokainen todellinen ihminen edusta jonkinlaista ideaalia..


[09:06 31.8.2007] H.N.
Proosahenkilöni - silloin harvoin kun puutteellinen pitkäjänteisyyteni antaa myöten sitä kirjoittaa - puhuvat usein niitä sanoja, jotka itse haluaisin pystyä sanomaan omassa elämässäni, juuri oikeaan aikaan juuri oikeassa paikassa. Yleensä ne vain tulevat mieleen vasta silloin, kun on jo myöhäistä.

Yleensä hahmoilla on korostuneena jokin tietty ominaisuus, joka harvoin oikeassa maailmassa on yhtä vahvasti esillä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty