Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kommenttien poistaminen

[20:25 10.6.2007] P.P.
Sellainen vinkki, että kun poistatte kiusallista negatiivista kritiikkiä niin sen jälkeen ette näe minulta yhtään kommenttia koskien töitänne. Omien "taitojen" illuusiossa on varmaan kiva elää, mutta siinä ei huijaa muita kuin itseään.
En jaksa kuin ihmetellä sellaisten ihmisten ajatusmaailmaa, että vain positiiviset kommentit koristavat esillä olevia töitä. Huono itsetuntoko syynä vai mikä?


[22:10 10.6.2007] sdfsdf
Ei ku pirun hyvät työt ;)


[22:19 10.6.2007] ??
Totta kai nekin pitää näkyä. Itse en kyllä kehtaakkaan poistaa niitä jos eivät mene suorastaan henkilökohtaisuuksiin.
Tännehän nimenomaan laitetaan töitä siinä toivossa niistä annetaan palautetta. Ulkopuolinen saattaa nähdä niissä jopa suoranaisia virheitä mitä ei aina itse taiteilija näe.


[17:31 11.6.2007] P.H.
Oletan, että kommenttikenttä on juuri kommentteja varten????


[08:41 14.6.2007] Laura Kangas
Jep jep, sitähän varten ne kommenttikentät on, tosin kommentoidessa on kaikken hyvä muistaa että kyse on harrastelijoiden töistä. Eli varsinkin kun negatiivista palautetta ja kritiikkiä pistää menemään on syytä muistaa ettei kannata asettaa rimaa ammattitasolle. Ainahan palaute on hyvää mutta senkin voi tehdä monella tapaa, enkä nää kovinkaan rakentavana kritiikkinä ilmoittaa että taiteilija voi tyyliin tunkea työnsä viemäriin, koska se ei ole tehty kuin k.o. henkilö parhaaksi näkisi.

Voi olla että olen erehtynyt tuosta tasosta, siinä tapauksessa vain toivoisin jossain ilmoitettavan että pro only!


[09:14 14.6.2007] ??
Kyllähän täällä tosiaan on harrastelijoitakin jotka itsekkin sen myöntävät. Kyllä palautteet heille ovat aina olleet kuitenkin kohtuullisia.
Täällä on myöskin niitä jotka ovat harrastaneet kuvataidetta kauan ja heillä on myöskin takana lukuisia näyttelyitä ja he itse jo pitävät itseään ammattilaisina. Heillä luulisi olevan kouliintunut ärsyyntymiskynnys jos pieniä tai suuriakin joskus löytyy. Tuskin niitä kaikki ilkeyksissään jakelee.
Malttia kehiin!


[10:06 15.6.2007] Totta
Itse olen tullut siihen tulokseen että jotkut tahtovat vain hyvää palautetta kun kuvan alla on tuo "kirjoita nimelläsi"-nappula.


[16:45 15.6.2007] L.K.
En ymmärrä miksi siinä pitää olla se 'poista kommentti' -nappula. Mitä sillä tekee? Ei minulle ainakaan tule mieleenkään poistaa kommentteja!


[01:11 19.6.2007] E.P.
Sittenhän periaatteessa pelkkä "IHANA!" -kommenttikin pitäisi poistaa "HUONO!" -kommenttien mukana, sillä eihän kummastakaan loppujen lopuksi ole varsinaista hyötyä. Toisaalta, onhan pelkkiä mielipiteitäkin hyvä kuulla vaikkei kommentoija osaisikaan kertoa mitään paranneltavaa. Jokaisella on oma äänensä ja jos haluaa sen kuuluvan, silloin avataan suu ja kerrotaan. Toinen asia on, osaako muotoilla ajatuksensa asiallisesti ja kestääkö palautteen saaja näitä ajatuksia. Sanotaanko vaikka, että ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Negatiivinenkin kritiikki on muuten hyvää palautetta. Siksi se on nimenonaan 'kritiikkiä'.

Toivottavasti pysyin edes sen verran aiheessa, että joku tajusi.


[12:45 19.6.2007] M.H.
Haluaisin toisinaan poistaa kommentteja. Omia kommentteja, toivottavasti se on mahdollista ainakin omista töistä? .... toivottavasti on... En tiedä kun en ole julkaissut täällä vielä mitään. Mutta joskus on saattanut ymmärtää toisen kommentin väärin (eteenkin jos surhvailee täällä viinin keinuttaessa paattia) ja sitten jälkikäteen huomaa oman kommentin olevan hanurista kun on siis ymmärtänyt väärin... sellaisia voisin haluta poistella.

Kommenttejani muiden töistä en haluaisi että pystyy poistamaan vaikka joskus jälkikäteen ärsyttääkin omat ölinät. Koska se poistaisi sen että omien sanojen takana on seisottava... ja näin vähentäisi draamaa aukeassa (aukean suola ja sinappi) ;)


[21:05 20.6.2007] Patjarikko
Yhdyn Minna-Maaritin kommenttiin. En ole täällä ehtinyt vielä pahemmin tutustua uuteen aukeaan, mutta jos viinipäissäni jotain hassua, typerää kirjoittaisin, haluaisin pystyä sen itse poistamaan, olkootkin että siihen oltais jo vastattukkin.
Näin säästäis ylläpitoakin ylimääräseltä/ärsyttävältäkin postilta poistopyyntörukouksineen tms.

Vielä en tiedä, alanko vakinaisesti uutta aukeaa seuraamaan, vaikka sisään olenkin rekisteröitynyt.


[01:57 21.6.2007] T.R.
"Itse olen tullut siihen tulokseen että jotkut tahtovat vain hyvää palautetta kun kuvan alla on tuo "kirjoita nimelläsi"-nappula."

Niinkö asian näet?
Minä näen asian siten, että vanhasta kokemuksesta asia menee niin, että kun laitat mahdollisuuden nimettömiin kommentteihin ,alkaa kuvan alle tulla törkyä joka ei koske mitenkään itse kuvaa tai sen mahdollisia ansioita. Pahimmillaan kommentit ovat suorastaan henkilöön käypiä ja lievimmillään rakentavaa kritiikkiä tyyliin: Kyllä tällaiset kirpparilla menevät kaupaksi...
En muuten ole ainakaan toistaiseksi koskaan poistanut omista töistäni yhtään kommenttia, en nimettömiä enkä nimellisiä.


[04:10 21.6.2007] R.K.
Oho

Mitä jos julkaisija ja kommentin julkaisija kummatkin suostuvat positamaan kommentin, eli siihen tarvitsisi kummankin napin painallusta? Se toimisi ainakin joskus.


[09:15 21.6.2007] ??
"Pahimmillaan kommentit ovat suorastaan henkilöön käypiä ja lievimmillään rakentavaa kritiikkiä tyyliin: Kyllä tällaiset kirpparilla menevät kaupaksi..." Entäs sitten. Ei se ole vaarallista. Jätät vai ne kommentoimatta. Kyllä me täällä aukeassa tunnistamme ne hörhöiksi jotka sitä tahallaan tekee. Ja opettele käyttämään tuota poistomahdollisuuttakin.
Minä olen sitä mieltä että anonyymien kommenteista oppii parhaiten.


[21:27 21.6.2007] T.R.
Hyvä ??

Komenttini oli vastaus tähän lauseeseen:

"Itse olen tullut siihen tulokseen että jotkut tahtovat vain hyvää palautetta kun kuvan alla on tuo "kirjoita nimelläsi"-nappula."

Ja vastauksen ideana oli, että silloin kun antaa mahdollisuuden kommentoida nimettömänä,tuota tärkyä tulee paljon enemmän kuin nimellisiltä.
Sinänsä minä en paljoa noista piittaa, se oli esimerkki. Minä osaan käyttää poistomahdollisuutta jos siihen on syytä, ja se syy on aukean säännöissäkin mainittu. Kommentti voi joskus olla sitä tasoa että on tavallaan velvollisuus poistaa se jotta Aukea pysyisi asallisena. Toistaiseksi en ole kuitenkaan sen tason palautetta saanut kuin mailiini, joka ei enää olekkaan julkisesti esillä.


[08:14 25.6.2007] P.H.
Kysymys Mirva Kylmäkorvelle, liittyen teoksiin pala abstraktia luontoa.
Mikäli käyttää photarin sivelmtimiä joita saa netistä imuroitua, kuten olet töissäsi käyttänyt, niin olisin toivonut että tieto käyttämistäsi siveltimistä olisi kommenttikentässä säilynyt sivuillasi, se oli täysin turha poisto;(
Käytän itsekin niitä siveltimiä, ei siinä mitään, mutta on eri asia jos haluaa antaa vaikutelman ettei käytä kyseisiä siveltimiä ns. digitaalisen taiteen tekoon, ei hyvä:([20:05 25.6.2007] T.I.
Noita fotarisiveltimiä löytyy jokaiselta digitaiteilijalta läjäpäin. Niitä voi ladata netistä tai tehdä itse, eikä niissä ole mitään ihmeellistä. Niillähän sitä "maalataan", kun puhutaan fotarissa maalaamisesta. Digitaaliseen taiteen tekoon liittyy niin paljon teknisiä jippoja, ettei niitä kannata erikseen ruveta luettelemaan työn yhteydessä. Tosiaan, ei se ole mikään synti, että käyttää netistä ladattuja fotarisiveltimiä, sehän on vain fiksua toimintaa. Tietenkin, jos työ perustuu pelkästään hyvännäkösiin brusheihin, joita ei edes itse ole tehnyt niin eihän työlle voi hirveästi arvoa antaa. Tämä kommentti ei varsinaisesti liity mitenkään Mirva Kylmäkosken teoksiin, eikä oikeastaan koko aiheeseen ylipäätään.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty