Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Tähtivaeltaja- kirjoituskilpailu

[23:26 10.6.2007] A.L.
Kutsun kaikki aukea.netin kirjoittajat osallistumaan seuraavaan kirjoituskilpailuun:


Tähtivaeltaja ja Helsingin Science Fiction Seura järjestävät
Tähtivaeltaja-lehden 25-vuotisen taipaleen kunniaksi kaikille avoimen science fiction - novellien kirjoituskilpailun. Teema on vapaa, mutta tarinan täytyy tapahtua Maapallon ulkopuolella ja olla tieteiskirjallisuutta.

Voittaja saa palkinnoksi 250 euroa. Muita kirja- ja tavarapalkintoja jaetaan tuomariston harkinnan mukaan - kuitenkin vähintään viidelle
parhaaksi valitulle novellille. Voittajateksti julkaistaan Tähtivaeltajassa ja muita novelleja voidaan julkaista sopimuksen mukaan.

Novellien sallittu enimmäispituus on 25 liuskaa (fontti Times New Roman 12, riviväli 1,5). Sama henkilö voi osallistua useammalla novellilla.Kilpailutyön on oltava suomenkielinen ja ennen julkaisematon.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka tulee merkitä jokaiseen kilpailuun osallistuvaan työhön. Mukaan tulee liittää samalla nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää kirjoittajan nimen ja yhteystiedot. Kilpailutöitä ei palauteta.

Kilpailutekstit lähetetään 30.6.2007 mennessä osoitteeseen Anne Leinonen, Kiisterintie 146, 50670 Otava.

Esiraadissa ovat tutkija Irma Hirsjärvi ja kirjailija Anne Leinonen. Tuomaristossa ovat Tähtivaeltajan päätoimittaja Toni Jerrman, toimittaja Jukka Halme, kriitikko Vesa Sisättö ja kirjailija J.Pekka Mäkelä.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty