Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Hohoi!

[12:02 10.9.2007] Elias
Mihin ihmeeseen te muutamat taiteilijat olette taas kadonneet? Mäkelä, Rasimus, Salonen, Itäniemi...ja monet monet muut. Kyllä teitäkin tänne kaivataan omalla panoksellanne. Tästä uhkaa tulla tylsä mesta ilman teitä.


[13:13 10.9.2007] T.I.
Heh, kyllä mä ainaki pyörin täällä melkein päivittäin, mut opiskelujen alkuhässäkät ja muutto on vieny niin paljon aikaa ettei oo ehtiny piirtämään ja kommentoimaan hirveesti. Nyt tää tilanne alkaa pikkuhiljaa tasottumaan ja toivottavasti jaksaa viel pitkien koulupäivien jälkeen piirtää jotain kotonakin. Oon muutenki pysyny kynästä erosta koko kesän melkeinpä, joten kyl nyt tekee jo kovasti mieli väsätä joku uus isompi duuni.
[14:11 10.9.2007] Elias
Kiva huomata että kuiteski aktiivisuutta on ja oikeestaan nyt tiedän et sulla jos kellä on kovasti haasteita mm. piirtämisessäkin, tiedänhän skolan johon menit. ei muuta kun lycka till!


[18:15 10.9.2007] S.K.
Oikeastaan minäkin olen jo kaivannut Tuulan hyväntahtoisia kommentteja ja hänen upeita maalauksiaan tänne. Myöskin Pesch ja Ahlqvist tuottavat allekirjoittaneelle hyvää fiilistä kuvillaan puhumattakaan Vierelästä joka on tunnelman luoja parhaimmasta päästä. Olisihan teitä vielä monia monia muitakin mutta en viitsi niitä tässä kaikkia luetella.


[21:02 10.9.2007] T.R.
Kiitoksia huomiosta. Täällä minä olen, mutta ei ole valmistunut mitään uutta nyt ja vanhoja en ole jaksannut esille laittaa. Kyllä sitä uuttakin vielä tulee. Nyt olen tyytynyt kommentoimaan harvakseen ja katselemaan muiden tuotoksia.


[11:49 11.9.2007] K.S.
kiire, ei oo kerinny. Mut koitetaan petrata :)


[16:25 11.9.2007] Tom Pesch
Tattista vaan. Kyllähän mulla olis valokuvaa julkaisematta mutta kun on nuo kuukausirajat...


[22:27 22.9.2007] -
Sormusen Riikkaa kaivataan.


[17:05 28.11.2007] Todella huolissani
"Mihinä kuhuna vituhna" on ne kaikkein mukavimmat kommentoijat kuten esim. Mäkelän Tuula ja kumppanit. Kaipailen jo kovasikin heitä. Tuula on myös itsekkin huipputaitava maalari.


[02:19 14.12.2007] T.M.
Hei vaan,ja oikein monet lämpimät kiitokset,täällähän minä olen!Tulin tässä pitkästä aikaa kurkkaamaan vain pikaisesti kiireitteni keskellä tänne Aukeaan ja vasta nyt huomasin tämän keskustelun ja että minuakin kaivattiin,ja heti perään täytyy minun pyytää vain kovasti anteeksi,kun mukana oloni täällä Aukeassa on tosiaankin nyt viime aikoina jäänyt niin tosi huonolle.
Minulle tuli tuossa välillä vain jonkinlainen kummallinen uupumus ja sitten kohtalo kaiken kesken yllättäen järjestikin niin,että eräs tuttuni tuli tarjoamaan meille koiraansa(musta 2,5 vuotias hovawart uros),kun heillä ei hommat sen kanssa oikein sujuneet ja nyt onkin sitten aikani suurimmaksi osaksi kulunutkin sen kanssa ulkona metsissä ja muualla villinä ja vapaana juostessa ja sitä yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi koulutellessani ja loppuaika on sitten kulunut työkiireitten ja pakollisten kotitöiden parissa,ja niin on sitten käynyt niin hassusti, ettei aika ja energiat enää yksinkertaisesti ole vain riittäneet kaikkeen mitä haluaisin tehdä,kun kaiken lisäksi tuo runsas ulkoilma ja liikuntakin vielä tuppaa tuomaan tuon unenkin iltaisin vähän liiankin hyvin,ettei enää jaksa öitäkään koneen äärellä valvoa,vaikka kuinka haluaisikin,mutta kunhan tulee sopivaa rakoa ja tämän Miska koiramme kanssa uusia voimia tuolta luonnosta akkuihini vähän kerrassaan lisää saan ladattua,ja nuo työkiireetkin tuosta vähän myös hellittävät,niin sitten koitan kyllä tulla tänne mukaan taas.
Nyt tällä hetkellä kuitenkin tulin vain pikaisesti kertomaan,että hengissä edelleen kuitenkin siis ollaan ja lopuksi kiitän kaikkia ja toivotan oikein hyvää ja luovaa joulunodotusaikaa kaikille Aukean taiteilijasieluille ja tehkää paljon edelleen hienoja töitä älkääkä antako yhtä helposti periksi kuin minä,jolla ikäkin saattaa ehkä osaltaan jo vähän alkaa rassata myös.Ja nyt vain sitten oikein hyviä vointeja ja iloista mieltä kaikille !!!


[14:33 16.12.2007] Johanna
Jee kiva Tuula kun ilmoittelit itsestäs. Ollaan kaivattu. Mut tietysti monet asiat menee elämässä Aukean edelle, itekin oon jättäny seuraamatta kun on kaikkea menossa. Ehkä sitten taas jossain vaiheessa, kun saadaan Tuulakin piristämään paikkaa!


[09:02 20.12.2007] T.M.
Hei Johanna!Tulin taas pikaisesti vain kurkkaamaan tänne ja näin kirjoituksesi,joten oikein monet lämpöiset kiitokset sinulle sanoistasi!
Niinhän se tosiaan on,että monet asiat menevät Aukean edelle ja nyt on minullakin vaihteeksi taas tosiaan sellainen jakso menossa,mutta asiat ja tilanteethan aina kyllä siitä myös muuttuvat,koska elämä on yhtä aaltoliikettä ja näyttää siten minulla ainakin kulkevan melkoisen säännöllisestikin eräänlaisissa määrätynpituisissa jaksoissa, kunnes jutut siitä taas sen jälkeen muuttuvatkin ihan toisenlaisiksi, kuin mitä ne hetki sitten olivat olleet,mutta kunhan tästä taas keritään, niin mukaan siis tullaan ja nyt vain sinulle ja kaikille muillekin Aukealaisille myös oikein hyvät ja leppoisat joulunvietot!!!


[14:42 21.12.2007] Johanna
Samoin! Satuin itekin taas vilkaiseen, jos jotain jännää olis näytillä, ja näkyykin muutama juhlapyhä/lumiaiheinen kuva olevan. Rauhaisaa ja onnellista joulua kaikille! o/


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty