Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

"Aikojen parhaat" -listasta

[17:46 25.9.2007] H.N.
Sellainen kiinnostaisi, että kuinka monta kommenttia tai pisteytystä työn täytyy saada, jotta se näkyy noilla parhaat-listoilla? Välistä kun vähän harmittaa jos työ vaikuttaa saavan hyvää palautetta ja näyttäisi siltä, että voisi listalle päästäkin, mutta sitten ko. haamuraja ei ylity.


[19:11 25.9.2007] A.H.
Eiköhän se ole aika vaihteleva tuo raja mikä kaikkien aikojen parhaissa on..

Eli äkkiä katsottuna listalla on 100 työtä/kokoelmaa, joilla on paras keskiarvo pisteissä. Luultavasti on kuitenkin jokin raja siinä, että kuinka monta pisteytystä saanut.

Kaikkien aikojen parhaita tarkasteltuani huomasin, ettei yhtään työtä/kokoelmaa äkkiä ainakaan löytynyt, jolle olisi annettu alle 20 pistettä.


[19:48 25.9.2007] anonyymi
Jahas, listoilleko pitäisi päästä. Kuinkahan moni tuonne oikeastaan himoaa olisi kiva tietää?
Itselleni on aivan sama esiintyykö työni niillä. Kunhan vain saan niistä edes jonkinlaista palautetta, sillä se kantaa minua kaikista eniten.


[20:18 25.9.2007] H.N.
No sanallinen palaute tietysti on kehittymisen kannalta kaikkein hedelmällisintä palautetta. Listalla keekoileminen kiinnostaa lähinnä siksi, että uskoisin sen olevan paras tapa saada venhempiakin töitään julki ja edelleen kommentoitaviksi... :)


[12:10 27.9.2007] R.R.
Epäilenpä, että työ pääsee listalle sitten, kun se on saanut vähintään 10 ihmiseltä pisteytyksen ja omaa kaikenlisäksi tarpeeksi korkean keskiarvon. Erästä omaa työtäni ei ole vieläkään nimittäin arvosteltu 20 kertaa, mutta se on listalla.

Listassa ehkä juuri parasta onkin se, että sillä saa hamuttua lisää lukijoita töilleen. Kyyseenalaista, jos joku tahtoo sinne pelkästään sen gloorian takia.


[20:32 30.9.2007] S.K.
Yhdyn anonyymin mielipiteeseen. Palaute on tärkeämpää kuin saada nimensä esiin jollekin listalle... tässä ei pitäisi olla kysymys kilpailusta. Ainakaan kovin paljon :)


[20:39 30.9.2007] L.P.
Näyttäis nousevan alle kymmenelläkin pisteellä


[20:43 27.11.2007] R.L.
Onneksi olen niin huono ettei tarvitse moisesta stressata.


[22:44 14.12.2007] H.H.
Täytyy sanoa että itse aina hiukan hymähtelen ihmisille jotka tekevät niin suuren haloon tästä niin sanotusta palautteesta. Useimmat täältä löytyvät kommentit ovat sisällöltään suunnilleen samaa tasoa kuin esim. 'Jarno was here', lähes kaikki lukeutuvat kategorioihin Estotonta ylistystä(Aivan mahtava!/Järjetön!), Anonyymien raukkojen myrkyllinen sihinä(l2p noob!) ja vielä mahdollisesti Sekalaiset kysymykset(miten tämä on tehty/mikä on kuvan sanoma). En mitenkään halua mollata niitä jotka jaksavat kommentoida, asia jota itse harvemmin teen laiskuudesta ja etenkin juuri ajatuksen puutteesta. Kuitenkin sanoisin ettei täältä saadulla palautteella paljoa tule kehittymään eli eiköhän olisi parempi jos me kaikki olisimme rehellisiä itsellemme ja toisillemme ja myöntäisimme että olemme kaikki täällä maineen, mammonan ja naisten vuoksi, joita saadakseen Aukean pisteitä voi tutkitusti vaihtaa hyvällä valuuttakurssilla. =)


[08:53 16.12.2007] R.M.
En myönnä... Maine ja mammona tietty houkuttelee mutta nuo naiset.. Henrik, Henrik, tässä tulee taas tämä yleistyksen pahuus esiin!!! =)[01:09 17.12.2007] H.N.
:D Minä olenkin armoton kommenttisyöppö. ;) Joskus ihan "mitätönkin", eli vähemmän hedelmällinen palaute auttaa jatkamaan. Tulisi edes niitä Jarno was here-kommentteja...


[11:01 17.12.2007] P.T.
Mä tykään kommenteista, on ne sitten millaisia hyvänsä.
Jos joku tykkää kuvasta niin ihan hyvä vaikka lukis että "Hieno" jos taas ei tykkää niin ihan hyvä vastaus on että "Huono" :))

Enemmän veetuttaa jo kukaan ei kommentoi mitään.
Aikojen parhaimpien listalla olen ollut vanhan aukean aikana kerran vähän aikaa - HALLELUJAA sille:)

Tuskinpa koskaan pääsen sinne uudelleen, mutta mitäs siitä - kuvaus on tärkeämpää kun jotkun hitsin listat:)
[22:49 18.12.2007] J.S.
Heh.. niin supisuomalaista tuo, ettemme saa inahtaa millään tavalla kommentoidaksemme ellei se olisi asiallista ja rakentavaa. Kaikki mahdollinen ulosanti on meille hyväksi ja jos se on jollekin pahaksi niin kadotkoon aukeasta ikiajoiksi! Kommentista "Seppokin was here" ei voi oikeesti tulla vihaseksi..

Faktaahan pisteytyksessä on, että kuvat saataisiin jonkunlaiseen järjestykseen, jotta niitä parhaimpia pääsisi kadehtimaan x) ja myös siksi, että ne säilyisivät aukeassa ihailtavana mahdollisimman pitkään.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty