Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Lokakuun kuukausiteemana Armo

[14:20 13.10.2007] Kirjallisuuden Kuukausiteema
Kuukausiteeman aiheiden äänestyksessä on tällä kertaa valittu seuraavan kuukausiteemakokoelman aiheeksi Armo.

Mitä sinä haluat sanoa armosta? Haluatko kertoa tarinan tai kirjoittaa mielipiteesi? Sana on vapaa.

Kuten aikaisemmissakin teemoissa, voit kirjoittaa kokoelmaa varten aiheesta kertovan proosatekstin, runon, laulun, artikkelin, pakinan... Kaikentyyppiset tekstit käyvät kokoelmaan, ja vain yksi työ kultakin osallistujalta.

Lukuun ottamatta Aukealla nykyään toimivia tekstin muotoiluja, suunnilleen samat lähetysohjeet ovat voimassa kuin vanhallakin Aukealla. Varsinkin ensikertalaisten on syytä tarkastaa teeman ohjeet Kuukausiteeman sivulta ennen työn lähettämistä. Ohjeet on suunniteltu, jotta työsi pääsisi kokoelmaan juuri sellaisena kuin haluatkin, joten kannattaa tutustua.

Kirjoitusten lähetyseräpäivä on parin viikon päästä lauantaina 27. lokakuuta, ja julkaisemme kokoelman johonkin aikaan maanantaina 29.10.2007. Jos tulee viime hetken tarve lisäajalle (korkeintaan seur. päivään), lähetä kiireesti meiliä.

Jos jokin teemaan liittyvä askarruttaa, lähetä sähköpostia tuohon yllä olevaan teeman osoitteeseen.

Tervetuloa teemailemaan!

- teematäti Minna Autio -[19:22 21.10.2007] M.A.
Muistuttelen vain, että teeman lähetyseräpäivä on siis ensi viikon lauantaina, joten vielä on aikaa kirjoitella. Jonkin verran töitä on jo saapunutkin. :)

- teemis -


[02:56 27.10.2007] M.A.
Armo-teeman viimeinen lähetyspäivä on tänään!

Lauantai on vielä aikaa lähetellä töitä, tuttuun tapaan puoleenyöhön asti.

Tervetuloa osallistumaan!

- teemis -


[09:55 27.10.2007] T.T.
Lähetinpä eilen kilpailuun oman kirjoitelmani mutta haluaisinpa vielä kysyä kun ette vastanneet lainkaan mailiini, että haittaako jos kirjoitelmani on jo esillä aukeassa? Mikäli ei niin toivon että sähköpostiviestini tuli perille jossa liitetiedostona tekstini lähetin.
[15:08 27.10.2007] M.A.
Hei Toomas!

Vastaan kaikille lähettäjille yhteisesti tänään. Älä siis huolehdi, työsi on saapunut perille ja vastaan meiliisi pikapuoliin. :)

Mitä tulee Aukeassa julkaistujen töiden uudelleenjulkaisuun, sitä ei ole teeman säännöissä nimenomaisesti kielletty, joten työsi pääsee kyllä kokoelmaan mukaan. Toki toivon, että ne olisivat yleensä töitä, joita ei vielä löydy Aukealta - lähinnä siksi, että teeman lukijat saisivat eteensä "tuoretta" luettavaa, eivätkä tekstejä jotka he ovat jo aiemmin lukeneet. Jos teeman tekstit olisivat jo aiemmin julkaistuja, lukijoilla ei olisi paljonkaan syytä lueskella näitä teemakokoelmia.

Mutta kuten sanottua, kiellettyä se ei ole, joten kyllä työsi tulee kokoelmaan. :)

- teematäti -


[00:42 28.10.2007] Kirjallisuuden Kuukausiteema
Lokakuun kuukausiteeman vastaanottokuittaukset on nyt lähetetty. Mikäli olet lähettänyt työn kuukausiteemaan, mutta et ole saanut viestiä, laita minulle sähköpostia. (Kannattaa toki ennen sitä tarkistaa myös roskapostikansio.)

Teemaan saapui tälläkin kertaa oikein mukava määrä töitä, joten hieno kokoelma on jälleen tulossa. Kiitos osallistujille ja tervetuloa lueskelemaan ensi maanantaina.

- MA -


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty