Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Hitaammin!

[16:10 23.10.2007]
Aukean valokuvausosioon vyöryy fotoja kuin turkin hihasta. Kuka ehtii katsoa, kun melkein joka päivä tulee uusi kuva?? Uskokaa tai älkää, mutta joskus jopa kaksi!! Pitäisikö julkaisuväliä pidentää esim. kuuteen kuukauteen?


[16:56 23.10.2007] S.K.
no ei todellakaan pidä julkaisuväliä pidentää mihinkään kuuteen kuukauteen.Mielestäni se on hyvä asia että tulee uusia töitä.Eihän jokaisen tarvi välttämättä jokaista työtä katsoa. Mielestäni nykyinen julkaisutahti on ihan sopiva tai sitten ehdottaisin sellaista julkaisutahtia jossa yhden näyttelyn saisi julkaista kerran kahdessa kuukaudessa tai kaksi yksittäistä työtä kahdessa kuukaudessa.


[17:50 23.10.2007] J.M.
Keskustelun avaus taisi olla vitsi. :) Nykyään tahti on hiljentynyt (normalisoitunut?) hieman uuden aukean aukaisurytäkän jälkeen.


[19:17 23.10.2007]
Joo, vitsi se oli. Yritin liioitella sen verran paljon, että kaikki tajuaisivat. Suomeksi sanottuna viestini oli se, että kuukauden julkaisuväli valokuvauspuolella on aivan liian pitkä.


[20:27 23.10.2007] Ylläpito
459 julkaistua työtä 23 päivässä tekee noin 20 työtä per päivä. Jos esimerkiksi käy Aukeassa pelkästään valokuvauspuolella kerran viikossa, on katseltavana 140 uutta valokuvaa julkaistuissa töissä.

Jos kuvien määrä ei tunnu vielä riittävältä, voi myös käydä vilkaisemassa millaisia töitä lempikuvaajilla on varastoissa. Tällä hetkellä varastoituna on 548 valokuvaa. Varastojen selaus tulee helpommaksi myöhemmin tehtävien uudistusten myötä.

Julkaisuväliä ei tulla muuttamaan.


[18:51 24.10.2007] A.P.
Ylläpito on oikeassa: nykyinen julkaisuväli on juuri sopiva. Ja jos se jonkun mielestä on liian harva, ainahan niitä voi laittaa varastoon (tosin kovin harva niitä kuvia taitaa käydä katsomassa tai ei ainakaan jätä siitä mitään merkkiä).

Toisaalta moni näyttää nykyisellään julkaisevan kuviaan paljon harvemminkin kuin kuukausittain, mistä syystä se ajoittainen kuvatulva taitaa välillä kuivua aika vähäiseksi.
[09:31 26.10.2007] P.T.
Ei mulla ainakaan ole sellaista kuvaa joka kuukausi jonka vois täällä julkaista.

Onhan noita kone täynnä mutta en osaa ikinä valita niistä mitään järkevää tänne.

Kyllä kuukausi on sopiva aika, useimmat näyttävät laittava kuvan heti kun vain sen saa laittaa, ihan hyvä niin niille joilla on laitettavaa.


[22:55 26.10.2007] J.L.
Tempo on sopiva, mutta ääniä ja kommentteja kaipaisi enemmän.

Miksi etusivulla ei olisi näytä "ei vielä pisteytetty 100 kertaa" -nappia?


[23:53 26.10.2007] anonyymi
Omakohtaisesti nykyinen kk väli tuntuu jopa liian lyhyeltä. Mutta niille joilla julkaisukelpoista kuvaa pukkaa päivittäin niin varmasti väli tuntuu pitkältä.

Kun kerta täällä pisteytetään töitä niin mua ei nyt haittaisi jos joku kovaa keskiarvoa naputtava julkaisee useammin, mielellään niitä katselen. Helposti homma menee vaan siihen että aletaan vastakkainasetteen eri kuvia, maisemilla on nyt tapana saada vähän parempaa pisteytystä kuin kunnon taidepläjäyksillä.


[14:11 28.10.2007] P.V.
Min' en tiiä jotta tuleeko mulla niitä JULKAISUKELPOISIA ylipäätään mutta jotenkin toi kuukausi tuntuu liian hitaalta... Aivan liian hitaalta.

Yksittäisiä kuviakaan en ole julkaissut ollenkaan juuri tuosta syystä - muutama kommentti ja kuukauden odotus, liian hidasta jopa hitaalle hämäläiselle.

En tiedä miten mahtaisi toimiva vaikka näyttely kerran kuussa, tai vaihtoehtoisesti yksittäiskuva esim. viikon tai kahden välein?


[19:12 29.10.2007] A.P.
Onhan noita muita saitteja, jonne kuviaan voisi halutessaan tuupata vaikka joka päivä, mutta täällä homma toimii eri tavalla ja hyvä niin.

"mua ei nyt haittaisi jos joku kovaa keskiarvoa naputtava julkaisee useammin, mielellään niitä katselen." Katsoin muuten äskettäin vanhalla Aukealla vaikutuksen tehneitä kuvia, jotka olin siksi napannut koneelleni helpottaakseni niiden myöhempää löytämistä. Tulinpa sitten mielenkiinnosta katsoneeksi, moniko niiden kuvaajista on mukana uudella saitilla, ja huomasin kovin monen häipyneen kuvioista: esim. ZJ, PL, ON, AJ, VP, HP, MK (Kanada-näyttely, aaahhhh...), toinen MK, ME, AV, MA, JvE, MV, PT ja J-PP (vanhaa saittia enemmän selailleet varmaan arvaavat monta noista nimistä kun taas uusille ne eivät sanoisi mitään, joten en laittanut koko nimiä). Lisäksi muutamat, joilta varmasti löytyisi kovatasoista materiaalia, ovat julkaisseet sitä toistaiseksi kovin vähän, esim. JK, JO, VH ja yllättäen AT. Jos tuokin porukka aktivoituisi uudelleen, laadukasta katsottavaa löytyisi huomattavasti nykyistä enemmän (tosin muutamat heistä olivat aika hiljaa jo ennen vanhan saitin kaatumistakin).

"Tempo on sopiva, mutta ääniä ja kommentteja kaipaisi enemmän." Näin on, ja joskus tuntuu siltä, että niitä taisi keskimäärin tulla vanhalla saitilla ihan pikkuisen enemmän. Sieltä olen muuten kaivannut sitä ominaisuutta, että kuville tulleiden äänten määrät ja keskiarvot näki Kaikki valokuvat- ja Aikojen parhaat -listoilla kuten myös kuvaajien profiilisivuilla. Nykysysteemi tuntuu siinä suhteessa vajavaiselta, kun Näyttelyt-sivun keskiarvoista ei näe, muodostuuko se ka. yhdestä vai kahdestasadasta äänestä, ja onhan siinä sentään eroa...


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty