Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Miksi ihmiset vihaavat toisia tietokoneiden välityksellä?

Seuraava sivu  

[23:06 1.11.2007] T.L.
Miksi agressiot, negatiiviset ääritunteet, nousevat näillä foorumeilla pintaan?
(haluaisin sanoa vielä tähän threadin alkuun,ihan vain huvikseni, että haistakaa vittu!)


[23:57 1.11.2007] A.N.
Täällä on helppo paljastaa aidot tunteensa ihmiskuntaa kohtaan kun ei tarvii pelätä saavansa fyysisesti turpaan. Sitähän se on nuuskittava, mikä ilmassa kulloinkin tuoksuu.


[09:27 2.11.2007] L.K.
Lisäksi ihmisestä näkee vain nimen, joten stereotypioita ei pääse muodostumaan muuten kuin sukupuolen perusteella.
On myös varsin epätodennäköistä, että tänne kirjoittavat ihmiset joskus tapaa tosielämässä.


[10:39 2.11.2007] Ei nää..
ihmiset oikeesti vihaa toisiaan. Toiset vaan ottavat niin kovasti itteensä nuo yleiseksi tarkoitetut mielipiteet ja lähtevät vapaaehtoisesti kalistelemaan sapeleita. Kun sitten jäävätkin alakynteen niin ollaan sitten niin vihamiehiä että. Herätys hei!

Tämähän on nimenomaan vapaaehtoinen harrastajaforumi eikä tämä ole mikään elämän ja kuoleman paikka. Jos jotkin mielipiteet potuttaa niin jätä väliin jos rahkeesi eivät riitä. Provoilua on harrastettu tällaisilla forumeilla kautta-aikojen ilman mitään vahingoittamisen tarkoitusta. Tuskin kellään oikeasti on mitään sinua vastaan. Sinä vain olet altis provoilulle äkkipikaisen luonteesi vuoksi. Malttia kehiin Toni! ei me tarkoiteta pahaa.


[11:41 2.11.2007] P.P.
Viha on niin mukava tunne.


[12:42 2.11.2007] K.S.
siksi kun se on niin helppoa.. ei tarvi olla selittämässä ja kattomassa "silmiin" kun laukoo typeryyksiä. Sellasta se on, valitettavasti.
Eikö sitä sanota, että negatiiviset jutut jää aina paremmin mieleen kuin positiiviset? :D


[13:00 2.11.2007] R.R.
Näytön takaa on myös huomattavasti helpompi muotoilla sanansa haluamallaan tavalla, siihen on aikaa, eikä tarvitse paniikissa keksiä parissa sekunnissa nasevia piikkejä yms.


[17:06 2.11.2007] A.N.
"On myös varsin epätodennäköistä, että tänne kirjoittavat ihmiset joskus tapaa tosielämässä"

Onhan se, jos suhteutetaan koko käyttäjäkuntaan, mutta ei se nyt ihan mahdotonta ole...


[17:13 2.11.2007] Ei todellakaan...
varsinkaan silloin kun oma sivusto on tuolla mukana.


[20:31 2.11.2007] P.P.
Ehkä viha on tai siis onhan se jonkinlainen henkinen selviytymiskeino. Ehkä masennusta on nuorilla nykyisin niin paljon, koska opetetaan, että ei saa vihata. Vihalla selviää vaikeiden aikojen yli, kun mikään muu ei voi tuoda lohtua. Silloin kävellään pimeyteen ja kutsutaan sen ruhtinasta. Yeah!


[20:54 2.11.2007] S.S.
Taiteilijapsygologi P.Pekkarinen osaa ylittää itsensä. Vihalla yli hautojen ja psyyke pelastuu...


[21:09 2.11.2007] T.L.
Hmm mitä mieltä olette vaikuttaako itse tietokoneen.. hmm.. "Olemus" tai se öh.. vaikee ilmaista nyt itseään.. Noh kun itse istahdan tähän tietokoneen ääreen niin tulee jotenki semmone epärealistinen olo vähä koko ympäröivän maailman suhteen, mittasuhteet jotenki häviää.. Sit jossai vaihees alkaa iha suunnattomasti vituttaa olla edes sen koneen läheisyydessä.. Jotenki ehkä tää ite tietokone aiheuttaa jo semmosia agressioita?


[21:39 2.11.2007] A.R.

Se vaan on niin helppoa. Eikä nettitappeluilla liiemmin tarvitse vaivata päätään netin ulkopuolella. Ja jotenkin sitä turhautuu tietokoneen äärellä varmaan helpommin, kun ei vain voi huutaa tai käyttää äänen dynamiikkaa tai värejä. Ei näitä ihmisiä tarvitse kohdata, eikä aina tarvitse edes kertoa omaa nimeään tai mitään. Helppo olla ilkeä.

[21:43 2.11.2007] Bittipsykologi M.Odeemi
Selvitä välit tietokoneesi kanssa. Teillä on nyt selvästikin vaikeahko parisuhdeongelma meneillään.
Love is all you need.


[23:13 2.11.2007] J.M.
Yksin oleminen turhauttaa. Sosiaalisten kontaktien korvaaminen netin kaltaisella keksinnöllä saattaa aiheuttaa huonoa omatuntoa.

Nettikahinoissa voittanut tuntee olonsa mahtavaksi (oon kokeillut - aika säälittävää, myönnän) ja hävinnyt voi ottaa opikseen, vahvistaa ihoaan ja vaihtaa nimeään. Hyvä resepti kahinakierteelle.

Hehe, varmaan aika huonoja arvauksia.. Ehkä vahvin syy on se, ettei pelko noloon tilanteeseen joutumisesta ole lähellekään niin vahva kuin oikeassa tilanteessa, oikeassa maailmassa.


[04:54 3.11.2007] K.S.
"Jotenki ehkä tää ite tietokone aiheuttaa jo semmosia agressioita?"

Itse rakastan konettani enemmän kuin esimerkiksi autoani, joka on varsin käytännöllinen kapistus.

Epärealistisesta olotilan luomisesta, kuten Tonin tapauksessa, en tiedä mitään, Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta miten sellainen koetaan.. kun työvälineenä se kone tuossa möllöttää, eikä vain nettisurffailua varten.
Ehkä se siinä onkin? Jos just se netti sua vaan ahistaa, Toni, ei se kone? ;)


[09:17 3.11.2007] P.T.
Oon ihmetelly samaa, mä olen saanut ikäviä kommentteja sähköpostiini asti.
Kai mua sitten on vaan helppo vihata, ite en nyt siitä niin kauhiasti piittaa, eihän ne ihmiset mua oikeesti tunne..kröhm..voisivat vihata vielä enemmän jos tuntisivat..
Jos tulee koneelle pahalla päällä niin sanoo paljon kitkerämmin kun on tarkottanutkaan.

Pitäs joskus käydä noilla suomi24 palstoilla riitelemässä, siellä näyttää kaikki olevan kiinni toistensa virtuaalikurkuissa:))

Niiltä palstoilta pysyn visusti poissa, mitä nyt joskus oon käyny lukemassa ja naureskelemassa ihmisten kiukkuilulle:)
On helppo haukkua joku josta tekee omassa pienessä mielessään tietyn kuvan, harvoin se kuva edes pitää paikkaansa.


[17:21 3.11.2007] J.M.
Paras puheenaihe ikinä :D


[22:30 4.11.2007] Hyvä puheenaihe, ja
ongelma on yhä ratkaisematta.

Paul (joka sentään esiintyy omalla nimellään) tuskin oli kaukana jäljiltä, mutta vielä ei riitä.

Miksi typeryys ärsyttää niin suunnattomasti eikä synnytä myötätuntoisia, hillitseviä asenteita?

Mua kiukuttaa muissa omat typeryyteni, se on tuttu juttu. Mutta en ymmärrä miksi muiden typeryys kimpoaa itseen ja moninkertaistuu juuri netissä. Ehkä siksi ettei tosielämän lieventäviä asianhaaroja ole näkyvissä ja tuntuu olevan lupa vihata. Ylemmyyttä tuntee kun ei ole vertailutekijöitä.


[15:35 6.11.2007] P.P.
Sitä paitsi uskon, että ne jotka netissä viettävät paljon aikaa ovat jotenkin muuten epäonnistuneet elämässään ja purkavat sitä nettiin muille ihmisille. Jos omistaa oikean elämän niin netissä käyminen on varmasti melko minimaalista ja sitä käytetään lähinnä tuttujen kanssa kommunikointiin.

Muiden samanlaisten tonttujen kanssa viestittely tekee lopulta lähinnä vihaiseksi. Häviäjät lyövät päitään yhteen korostaakseen epäonnistumistaan.


[16:05 6.11.2007] S.K.
PäänAuonta ja toisten vihaaminen, sekä tietysti panettelu ovat hienoja lajeja, mutta ei yhtä historiallisesti merkittäviä kuin kansallislajimme jota vittuiluksikin kutsutaan.

Suomalainen tietää vitulle lukuisia käyttötarkoituksia. Vittu vedetään milloin päähän ja milloin vituttaa niin että vitutuskäyrä (joka sekin lienee meissä jokaisessa sisäänrakennettuna verenperintönä) nousee niin että pää räjähtää. Vittua alituisesti haistatellaan ja yön pimeydessä sitä saatetaan joskus jopa maistaakin ja mikä hienointa, vitusta todellakin on moneksi... Lähes mämmin veroinen kestosuosikki on kansallisruokamme voiVittu. Ah tätä rikasta suomenkieltä!

Vittumaista päivänjatkoa! (ja jos tämä ei vielä ollut kylliksi, surffatkaa osoitteeseen: www.enitenvituttaakaikki.blogspot.com )


[20:10 6.11.2007] Ei, Pauli,
netti on ihan hyvä paikka viettää aikaa ja viihtyä ihmisten seurassa. Paljon fiksumpaa kuin television tuijottaminen, kapakassa myrkyttyminen tai uusiutumattomien luonnonvarojen tuhoaminen maantiellä.

Netissä voi rakentaa mallikkaan elämän jos osaa kieliä ja osaa kirjoittaa, tehdä kuvia ja nörtätä. Ihmiskunnan ensimmäinen tilaisuus olla yhtä aikaa vuorovaikutuksessa maailman joka puolella elävien ihmisten kanssa, jopa ilman vaaraa saada niiltä turpiin. Syytä hihkua.


[20:28 6.11.2007] S.M.
Vittu kun vituttaa kun vitun ns. oikee elämä ja vittumaisen tungeksivat tutut rajoittaa ihan vitusti ajanviettoa netissä.
Mutta vihasta en tiedä mitään. Mitä se on?


[20:30 6.11.2007] J.M.
Nimimerkki "Ei, Pauli,":
"... uusiutumattomien luonnonvarojen tuhoaminen maantiellä."

Uusiutumattomien luonnonvarojen käyttäminen maantiellä, tarkotit varmaan sanoa? Kuluttaminen käy kans... Tuhoatko ruokaa, jota syöt?


[20:36 6.11.2007] P.P.
"Näin rakennat elämän" -ohjeet netistä!


[22:43 6.11.2007] R.L.
Homo homini lupus


[22:45 6.11.2007] J.H.
Siis: http://www.elamanopisto.fi/avaimet.htm


[18:00 7.11.2007] amatööri
No siinä on yksi kaveri ilmaissut ajatuksensa:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200711076817512_uu.shtml

On aika pelottavaa tunnistaa omia ajatuksiaan tosta tekstistä. Vielä pelottavampaa on lukea siitä tekstin alapuolelta viikon muut kiinnostavat aiheet:

1) Britney määrättiin maksamaan Kevinin kulut

2) Michael Jacksonin Neverland ulosmittauksessa

3) Jarkon vonkaus ärsytti BB-juhlissa

Kyllä me kuulkaa eletään aika kierossa yhteiskunnassa.


[18:59 7.11.2007] K.S.
amatööri, et voi olla tosissasi.
Yrittää sitä "järkeillä" ihan miten päin vain niin ihan perusmurhaajahan se on. Säälittävä testamentti säälittävine ajatuksineen.

hei, totta helvetissä me halutaan tietää deeku/koka-Britneystä kaikki! :D


[21:54 7.11.2007] Tyyppi
Sillä oli oikeita havaintoja, mut se millaisiin ratkaisuihin se pääty ajatuskuvioissansa, oli väärät.

Kyl tosta huomaa, että ei toi kaveri tyhmä ollu, mut silti se ei tajunnu, että väkivallalla se ei voi mitään haluamaansa saada aikaseks, tuhota vaan kaiken. Se luuli olevansa joku evoluution suuri työkalu. :]


[01:24 8.11.2007] L.S.
koska ihmiset on idiootteeja, umpikatseisia, pölvästejä. siksi.


[01:36 8.11.2007] L.S.
"Täällä on helppo paljastaa aidot tunteensa ihmiskuntaa kohtaan kun ei tarvii pelätä saavansa fyysisesti turpaan. Sitähän se on nuuskittava, mikä ilmassa kulloinkin tuoksuu."

hmm. totta...


[08:58 8.11.2007] P.T.
Kunpa se agressiivisuus pysyiskin vain netissä eikä ulottuis muihin ihmisiin livessä.
[14:38 14.11.2007] H.H.
Miksi ihmiset ylipäänsä vihaavat? Itse luulen osaavani käsitellä myös sellaisia tunteita, mutta silti se herättää aina kysymyksiä - kun huomaan itsessäni sen.


[16:09 14.11.2007] A.M.
Viha puhdistaa.Vihattava haluaa sitoa vihaajan itseensä.Viha on tunnetila siinä missä välinpitämättömyys ja rakkauskin.
Viha on hallitsematon ja totaalinen.
Olen itse kerran kauan sitten vihannut erästä ihmistä(en koskaan näillä sivuilla) jota koskaan en ole tavannut. Tunne kuitenkin katosi aikojen saatossa.
Vihaa pahempi on kuitenkin välinpitämättömyys,kun vihan kohde joutuu kokemaan välinpitämättömyyttä on se hänelle pahin rangaistus.


[18:11 15.11.2007] P.P.
En vihaa Kirsiä. Onhan sekin jotain?


[21:55 15.11.2007] K.S.
:D ihanaa Paul!! *hali!*


[13:05 22.11.2007] T.L.
Ei se mitään ku mä vihaan paulinki edestä!
Muahaha!


[15:58 22.11.2007] P.T.
Mä vihaan tänään kaikkia!


[19:41 16.12.2007] Kirsti
Koska se on helppoa. Ei tarvitse katsoa ketään silmiin. Ei tarvitse tuntea kenenkään olevan läsnä ... jos nyt tahtoo vihata jotakuta....


[23:48 16.12.2007] P.P.
Sanoit melkein samalla tavalla kuin Kirsi tuolla ketjun alussa. Oletko Kirsi ja kirjoitat vaan vähän humalassa tänne "salanimellä" Kirsti?

Seuraava sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty