Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Devoted Souls -kilpailu (piirrokset ja kirjoitukset)

[14:44 2.11.2007] A.L.

OSALLISTU DEVOTED SOULS -KILPAILUUN!

Millainen olisi sinun Devoted Souls -pelihahmosi? Luo oma pelihahmosi ja osallistu kilpailuun joko piirtämällä tai kirjoittamalla. Minkä niminen hahmosi on? Miltä hän näyttää, miten käyttäytyy? Mitä jumalaa hahmosi kannattaa? Lisätietoja pelin maailmasta ja jumalista saat osoitteesta www.devotedsouls.com sekä tietysti itse romaania tutkimalla.


KILPAILUN OHJEET

Osallistumisaika 1.11.2007 – 31.12.2007

Sarjat

Sarjoja on kaksi, piirustussarja ja kirjoitussarja.

Piirustussarjan ohjeet:

Piirrä tai maalaa käsin tai koneella, maksimikoko A4. Myös sarjakuvat hyväksytään. Kukin kilpailija saa osallistua sarjaan korkeintaan kolmella kilpailutyöllä. Töiden arvioinnissa huomioidaan idea, tekniikka, omaperäisyys sekä töiden soveltuvuus Devoted Souls -maailmaan.

Kirjoitussarjan ohjeet:

Kirjoita maksimissaan 200 sanan mittainen kuvaus hahmostasi. Otsikoi esittelysi. Kukin kilpailija saa osallistua sarjaan korkeintaan kolmella kilpailutyöllä. Töiden arvioinnissa huomioidaan idea, oma-peräisyys, kielellinen lahjakkuus sekä töiden soveltuvuus Devoted Souls -maailmaan.

Kilpailutyöt voi palauttaa joko sähköpostitse tai kirjepostitse.

Sähköposti osoitteeseen devotedsouls@gmail.com. Kirjoita kilpailuteksti suoraan viestin tekstikenttään. Kuvat liitetiedostoina (jpg tai gif), maksimikoko 1 megatavu.

Kirjeposti osoitteeseen WSOY / Devoted Souls, PL 222, 00121 Helsinki. Kilpailutöitä ei palauteta, joten jos haluat säilyttää originaalin itselläsi, laita meille kopio työstäsi.

Kilpailu on kaikille avoin. Muista laittaa kilpailutyön yhteyteen oma nimesi, yhteystietosi (osoite, puhelinnumero) ja ikäsi. Töiden pitää olla ennen julkaisemattomia. Parhaita töitä voidaan julkaista www-sivuillamme osoitteessa www.devotedsouls.com. Julkaisemisesta sovitaan erikseen piirtäjien ja kirjoittajien kesken.

Kilpailun tuomareina toimivat kirjailija/graafinen suunnittelija Eija Lappalainen, kirjailija/kustannus-toimittaja Anne Leinonen, graafinen suunnittelija Markku Lappalainen ja WSOY:n lasten- ja nuortenkirjaosaston kustannuspäällikkö Lippo Luukkonen.

Kummankin sarjan voittaja saa palkinnoksi vuoden ilmaisen peliajan valitsemaansa verkkoroolipeliin (arvo korkeintaan 200 euroa) tai 200 euron kirjalahjakortin. Kisassa jaetaan myös kunniamainintoina kirjapalkintoja. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen Devoted Souls – peliromaania.

Kilpailua koskevat tiedustelut osoitteeseen devotedsouls@gmail.com

Devoted Souls – peliromaani on Eija Lappalaisen ja Anne Leinosen kirjoittama verkkoroolipelaamisesta kertova nuortenkirja. Kirjan sarjakuvakuvituksen on tehnyt Markku Lappalainen. Kustantaja on WSOY.

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty