Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

baarirunoilua Oulussa kesätiistaisin

[15:41 13.6.2007] P.J.H.

Huutomerkki ry (www.huutomerkki.fi)ja PSK Kaupunni (www.kaupunni.fi) tarjoavat vapaan kesäfoorumin säestämättömille suunsoittajille. Eli niin kutsuttu avoin mikki PSK Kaupunni bar & caféssa (Uusikatu 24, Oulu) joka toinen kesätiistai: 19.6., 3.7. sekä 17.7.

Tervetulleita mikrofonin taakse ovat niin runoilijat, räpäyttäjät kuin muutkin ihmisäänitaiteilijat. Niin kokeneet kuin vasta-alkajat, nuoret ja vanhat, täysi-ikäinen pitää kuitenkin olla kun kyse on anniskeluravintolasta. Sanaisia arkkuja auotaan kello 20:sta edelleen niin kauan kuin niitä riittää.

Kesän aikana esiintyneet osallistuvat Qstock-lippujen (oululainen rokkifestari) ja muun roinan arvontaan, joka suoritetaan 25.7. Avoimen mikin seremoniamestarina häärii Huutomerkki ry:n rahastonhoitaja, oululainen kulttuuripersoona Paavo J. Heinonen.

Muistakaa Oulun kesähässäköistä myös jo perinteinen Riisuttua! Kiikelissä kesäpäivänseisauksena 21.6. (torstai) kello 21 alkaen, runoutta ja musiikkia ja tanssia ja performanssia. Ja hyvä meininki.


[12:31 2.7.2007] P.J.H.
Hep jeh,

muistutteluksi tähän mainitten vain, että huomenna eli tiistaina 3.7. olis taas tämä meininki, sekaan vaan.[12:39 16.7.2007] P.J.H.
Nousee tää ketju taas etusivulle, kun kirjotan tähän, että
17.7. tiistaina taas ois meininki.
Tulukaa jos ootte Oulusa.[14:01 16.7.2007] H.S.
Paljonko täällä muutes käy yleensä väkeä? Yhen kerran kävin runoilemassa ja silloin oli baari aika tyhjä.


[16:01 16.7.2007] P.J.H.
eka kerralla oli paljon, toisella (jolloin siekin olit) oli huonommin ku oli eka kerta tiistaina, toisena tiistaina paisto aurinko lämpimästi ja suuri väki oli kulman takana terasseilla, jospa huomenna olis enempi ku Kalevakin kirjotti.

ei ketään voi pakottaa, mutta ku monet ihimiset valittaa, että mittään ei Oulussa tapahu, mutta sitten ku tapahtuu niin jäävät kattomaan telekkaria, niin mitä siinä valittavat. Ainakin tarjotaan mahdollisuus kaikille, se on kaikkien oma asia otetaanko siitä vaari onkeen.

[18:01 17.7.2007] H.R.
Jokos te sitten arvotte ne palkinnot?

Käykää ihmeessä siellä lukemassa runoja tms. Minä luin viime kerralla Ryokania ääneen. Baari oli aika tyhjä, mutta ei se kuulijoiden määrä vaan laatu. Ihmiset sentään kuuntelivat.


[13:57 18.7.2007] P.J.H.
Syksyllä jatketaan joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Eilen oli menokas ilta, väki vain lisääntyi loppua kohti.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty