Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Teema-asiaa

[14:29 26.11.2007] V.k.
Tulevaan "Lähiö-teemaan" on tullut kuvia vähänlaisesti. Aihe on ilmeisesti valokuvauksellisesti haastavin tähän mennessä.
Rohkeita ja mielikuvituksellisia kuvia vaan reippaasti tännepäin.
Pisteytyksestä: Teemanäyttelyssä omien töiden
vitosteleminen on sekä lapsellista että sääntöjen vastaista. Edellisessä näyttelyssä noin muutama kuitenkin pisteytti. Hyi hyi heille.
-veturi-


[14:50 26.11.2007] S.S.
Aukea vois ottaa kaytännöksi, ilmoittaa itselleen vitosen antaneiden nimet. Jos joku noin paljon tosiaan pisteiden perässä juoksee, niin kai sen vois sitten tehdä julkisesti. Olis muutenkin kiva tietää keiden prioriiteetit valokuvauksessa lepää pisteiden päällä.


[20:38 26.11.2007] J.H.
Jos jotain kiinnostaa, niin antamani pisteet saa julkistaa koska tahansa. Itselleni en ole pisteitä antanut, vaikka innokas teemailija olenkin.
(teemat= Parasta aukeassa, mitä tiedän)


[01:07 27.11.2007] T.R.
Tuo annettujen pisteiden julkisuus voisi olla muutenkin hyvä idea, tosin en keksi miten sen saisi käytännössä toimimaan. Se saattaisi vähentää pisteiden määrää, mutta ehkä saisi myös harkitsemaan ja oikeasti katsomaan kuvaa ennen kuin painaa nappia. (tai sitten ei).


[14:00 27.11.2007] M.W.
Ei kai kukaan omasta mielestään alle vitosen kuvaa teemanäyttelyyn pistä.
Jospa nämä vitosen antaneet ovat mielestään sen ansainneet.
Omaa pitejakaumaahan ei näe ennen kuin pisteyttää kuvan ja joku pistehän sille on annettava.[17:17 27.11.2007] P.H.
Teema on parasta, samaa mieltä kuin Jari, tällä kertaa taisin olla aika lailla hukassa (meni pasmat sekaisin) seli seli- tämä oli veturille;), mutta pisteitä en ole itselleni antanut, enkä pisteitä varten kuvia laita vaan teidän kaikkien mukavien kommenttien:)[18:19 27.11.2007] A.P.
"Omaa pitejakaumaahan ei näe ennen kuin pisteyttää kuvan ja joku pistehän sille on annettava." ????

Mitäs siellä kuukausiteeman ohjeissa sanotaankaan: "Tässä vaiheessa vielä on teoreettinen mahdollisuus antaa pisteet myös omalle työlleen.Mutta niinhän ei kukaan tietenkään tee." Että näin. Vaikkei kyseessä ole kilpailu, "oma lehmä ojassa" -ajatus näyttäisi kuitenkin vaikuttavan pisteiden painamiseen, ja siksi sitä ei kuulu painaa omalle kuvalleen. Minusta sellainen olisi ollut naurettava ajatus kuten varmaan useimpien muidenkin teemoihin osallistuneiden mielestä. Ja jos/kun oma pistejakauma kiinnostaa, senhän pääsee näkemään, kun avaa kuvan kirjautumattomana.

"Ei kai kukaan omasta mielestään alle vitosen kuvaa teemanäyttelyyn pistä.
Jospa nämä vitosen antaneet ovat mielestään sen ansainneet." ????

Jos tuolla perusteella pitäisi päättää, voiko teemaan osallistua, en olisi koskaan voinut lähettää mihinkään teemaan ensimmäistäkään kuvaa... ja jos laajennetaan ajatus kuvien lähettämiseen Aukealle yleensä, silloin minulta löytyisi tasan yksi kuva, jonka olisin voinut täällä laittaa näytille. No, itsekullakin on omanlaisensa kriteerit sille vitosen kuvalle, ja joillakin niitä löytyy omista kuvista enemmän, toisilla vähemmän, mutta eihän tuollaista voi pitää edellytyksenä teemakuvalle.

Pisteiden julkisuutta yleensä en pidä hyvänä ajatuksena - teema ehkä voisi olla poikkeus - koska siitä todennäköisesti seuraisi loputon kostoykköstelykierre ja pisteyttäjien määrän putoaminen.

Lopuksi pisteet veturille kissan nostamisesta pöydälle.


[21:14 27.11.2007] S.T.
M.W-E: "Omaa pitejakaumaahan ei näe ennen kuin pisteyttää kuvan ja joku pistehän sille on annettava."

Oman pistejakauman näkee kun ei ole kirjautunut aukea.net:iin.

Ette kai te oikeesti pisteytä omia töitänne??
Voi elämän kevät!


[22:16 27.11.2007] M.W.
Yritin puolustella yllämainittuja kommentillani.
Ei nämä pisteet mitään elämää tai (kevättä) suurempia juttuja ole, kukin pisteyttää tavallaan ja miten oikeaksi kokee.

Itse pisteytin viikon päästä keskiarvolla, niillä harvoilla kerroilla kun teemaan osallistuin. Minulla on automaattikirjautuminen päällä enkä viitsi edestakaisin loggailla.
Ei vaikuttane mihinkään, eihän tämä ole edes kilpailu.[10:09 28.11.2007] Pisteet, elämää suurempi juttu
Kyllähän ne pisteet näkee näyttelyn yhteenvetosivulla, on sitten pisteyttänyt tai ei...


[10:20 28.11.2007] S.T.
Heippa Mikko,
Kysymys pisteytyksestä oli lähinnä huvittunut toteamus, ei henkilökohtaisesti Sinulle suunnattu töksäytys.

Ja pisteet, (r)Aukea, nettikeskustelut ynnä muu eivät ole tosiaankaan suuria tai vakavia juttuja - parhaimmillaankin ne ovat vain "ihan kivaa" ajanvietettä.

Silti kertauksen vuoksi totean (!), että ajatus omien töiden pisteyttämisestä tuntuu minusta vieraalta - joskin töiden pisteyttäminen ylipäänsä tuntuu minusta vieraalta ja keinotekoiselta. Mutta talossa talon tavalla ja sitä rataa..

Ja Anttikin oli eilen näköjään ansiokkaasti kommentoinut asiaa ennen minua, sokea kana (siis allekirjoittanut) ei sitä vaan rekisteröinyt. Tuut! Virhepiste. (hymiöhkö)
[08:15 29.11.2007] J.K.
Jos reiluja ollaan ei sais antaa itselleen pistettä eikä toisille vaan muut jotka ei ole kilpailussa mukana olisivat pisteiden antamiseen hyväksytyt arvostelijat.


[10:23 29.11.2007] I.H.
mun käsittääkseni teema ei ole kilpailu :/


[13:19 29.11.2007] J.K.
IH, niinpä niin. Sanoin ihan väärin.


[17:43 29.11.2007] V.k.
Vielä ehtii teemaan mukaan! Jokaiselle osallistujalle on kuitattu sähköpostissa, että posti on tullut perille. Mikäli et ole ko. viestiä saanut ja mielestäsi olet kuitenkin lähettänyt niin pikaisesti uudelleen lähettämään.
-veturi-


[16:36 30.11.2007] tiitus
mut jos tykkää omasta työstään, ja se on omastamielestään vitosen väärtti, niin mikäs siinä, miksei sitä saisi pisteyttää?


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty