Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Lapsi kuvassa alasti?

Edellinen sivu  [15:20 18.12.2007] L.B.
"MP:n vertaus on mielestäni mauton... Olisit ottanut vertaukseksi mieluummin tyttöystäväsi tai äitisi raiskauksen. Eihän pedofilia rajoitu pelkkiin kuvien katselemiseen..."

AAAAAAAAA, latasit mun lapsuudenkuvan koneelle, siis kylläpä paikat repes samantien kun painoit sitä entterii, tuskin voin ees kävellä tai harrastaa seksiä ilman tunnetta että kuolen, taidanpa tarvita viis vuotta terapiaa!

Jos tää ontui, niin edellisen vertaus ontui puolet pahemmin.

ps. harvempi niistä kuvien katselijoista ikinä toteuttaa fantasioitaan. Luultavasti tekin mietitte asioita joita ette kuitenkaan ikinä toteuta JA teillä on oikeus ajatella.


[19:57 18.12.2007] -
Yksikin toteuttaja on liikaa.


[20:07 18.12.2007] AH
Olisitte siis valmis tuomitsemaan ajatusten perusteella?

Jos joku pedofiili kattelee lapsen kuvia ja runkkailee kotonaan kopissa niin se pitäs saada "vastuuseen teoistaan"?

Kaikki ihmiset eivät ole täydellisiä..


[20:39 18.12.2007] -
En ole tuomitsemassa kenenkään ajatuksia... Kunhan ne pysyy ajatuksina. Sanoin että yksikin TOTEUTTAJA on liikaa. Ja on aivan totta etteivät kaikki ihmiset ole täydellisiä, eikä pedofiilejä, sen paremmin kuin raiskaajia, murhaajia jne. saada ikipäivänä pois kitkettyä, mutta ei se tarkoita myöskään sitä että asiat pitäisi hyväksyä.


[20:53 18.12.2007] AH
Minkä toteuttaja??
Miten laillisen kuvan katsominen eroaa siitä, että katselee vaikka uimarannalla (ja vaikka sit ILTASELLA MUISTELEE)?

Eiköhän jokainen saa katsella kuvia kotonaan laillisilta sivustoilta niinkun lystää.


[21:18 18.12.2007] -
Vastasin Lotan viestiin, jossa hän sanoi "harvempi niistä kuvien katselijoista ikinä toteuttaa fantasioitaan." Vastaukseni oli että yksikin toteuttaja on liikaa.

Enkä hyvä ihminen ole missään vaiheessa moittinut kuvien katselua laillisilta sivustoilta, sen paremmin kuin sairaita ajatuksia... Kunhan jätetään ne lapset rauhaan.

Antaa asian olla, keskustelu käy kovin vaikeaksi siinä vaiheessa kun kirjoitettu teksti on kirjoitettu vaikeasti ymmärrettäväksi, tai lukija haluaa sen tarkoituksella väärin ymmärtää.


[21:27 18.12.2007] AH
Tiedä sitten onko "-" ollut koko ajan sama henkilö...

Mutta tässä nyt on ollut keskustelu siitä, pitäisikö nakukuvat, joissa on lapsia, kieltää aukea.netistä (ja muutenkin taiteesta). Olen saanut sen kuvan että "-" olisi tämän sensuurin kannalla.


[00:00 19.12.2007] P.P.
Minulle tulee outo tunne niistä, jotka haluavat kieltää jonkin mahdollisen lieveilmiön syyllä kuvat, jotka ovat valtaosalle ihmisistä pelkkiä valokuvia.

Eli jos vaikka on olemassa pelko, että joku kiihottuu hevosten kuvista niin pitäisikö hevosten kuvat kieltää, koska minä sanon niin? Mitähän se kertoo minusta?[00:20 19.12.2007] -
Ilmeisesti en ole ilmaissut itseäni riittävän selkeästi. En ole minkäänlaisten kieltojen kannalla ja keskustelun aiheuttaneet kuvat eivät ole mielestäni seksistisiä, vaan todellakin silmää miellyttäviä aukean keskiarvoa parempia kuvia, joita katson enemmän kuin mielelläni. Yritykseni on ollut vain, että kuvien esille laittajat tiedostavat "vaaran" kuvien joutumisesta muillekkin, ei niinkään taiteellisille palstoille. Sensuuri ei mielestäni sovi taiteeseen, ellei aivan laittomuuksiin mennä ja tähän asti ei aukeassa kai kyseisiä kuvia ("laittomia") ole näkyvillä ollut. Pedofiilit netissä ovat tosiasia mitä ei mielestäni pidä vähätellä, mutta ei myöskään anna aihetta paniikkiin... Sehän tarkoittaisi sitä, että he ovat jo ottaneet yliotteen. Eikä niillä kielloilla ja sensuureilla maailmaa paranneta.

Joka tapauksessa olen kuvien aihettaneeseen keskusteluun kaikkine väärinkäsityksineen tyytyväinen, aihe koskettanee kaikkia, niin lapsettomia kuin lapsellisiakin.

Hevosten, kissojen ja pässien vertaamisen lapsiin jättäisin kuitenkin näinkin vakavan asian kohdalla väliin...
[01:15 19.12.2007] AH
Ei mua ainakaan kiinnosta tässä kuin tämä sensuurikysymys. Aivan sama mitä se jammu kolossaan surffaa tai ei surffaa.

Kuvien varastaminen on tekijänoikeusrikkomus ja pedofiilisivustot itsessään ovat rikollisia, mutta se on aivan eri asia, kuin mistä tämä ketju lähti, eli siitä, voiko aukeassa ja taiteessa julkaista alastomia lapsia käsitteleviä kuvia.

Sinänsä hauska että tällaista sensuuria edes ehdotetaan vuonna 2007, kun sitä on taiteessa harrastatettu maailman sivu.
Toisaalta tekiväthän suomalaiset kukkahatut Sally Manninkin näyttelystä tutkintapyynnön. Olisi luullut että nekin kuvat jo oli puitu jenkkilän puolella. Taidettiin vaan olla vähän jälkijunassa.

Kirjasto on muuten aika paha paikka kans, lainailevat kaikenlaisia taidekirjoja ja kenelle vain. Niistä voi joku pervo käydä skannaileen kuvat vaikka mille sivustoille.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty