Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

"Ykköstely" vähenee

[23:27 2.1.2008] Ylläpito
Ylläpito teki eilen ison urakan ja kävi läpi pahimpien sääntöjen rikkojien tunnuksia ja tekosia. Tässä yhteydessä tehtiin toimenpiteitä jotka mm. johtivat tunnusten poistamiseen. Ylläpito ei kovin kevein perustein mene poistamaan kenenkään tunnuksia, mutta sellaisessa tapauksessa kun useita sääntöjä rikotaan toistuvasti emme voi jättää reagoimatta asiaan.

Tämä operaatio näkyy käyttäjille mm. sillä tavalla, että valokuvauspuolen pahin "ykköstelijä" ei ole enää päivittäin naputtelemassa ykkösiä muuten hyvän keskiarvon saaneille töille. Parasta juuri nyt listan töille sadelleet päivittäiset ykköset olivat lähinnä yhdeltä tunnukselta selkeästi ilkivaltamielessä tehtyjä, joten käyttäjätunnuksen kaikki pisteet on poistettu ja yleensä ottaen töiden keskiarvo nousi nyt hiukan.

Käyttäytykää sivistyneesti ja noudattakaa sääntöjä niin Aukea on paljon mukavampi paikka kaikille. Ylläpitokin tekisi paljon mieluummin muita hommia kuin seuraisi sääntöjen rikkojien puuhia.


[10:24 4.1.2008] P.T.
Kiitokset:)

Tuollainen ilkeily ansaitseekin palstalta pois potkimisen. Olen aina ihmetellyt miten ihmeessä niitä ykkösiä tulee tosi upeisiin kuviin.

Tämä on hyvä pelote muillekin jotka kiusaa tehdäkseen nappaavat ykkösiä..hmm niin tai sitten vitosia protestiksi ihan onnettomille kuville.

Mutta toivotaan että tämä oli vain yksittäinen tapaus, fiksua porukkaahan täällä on.


[11:55 4.1.2008] J.L.
Hieno homma, good work.


[17:38 4.1.2008] L.L.
Jos tämä ei ole vitsi, miksei "ylläpito" voi esiintyä omalla nimellään?


[17:50 4.1.2008] I.H.
miksi ylläpidon pitäisi esiintyä omalla nimellä?


[18:01 4.1.2008] L.L.
Kai kuka tahansa saa pitää yllä internetissä palvelua ja toimia nimettömänä ja jos palvelun käyttäjät ovat tyytyväisiä tilanteeseen ei siinä ole mitään vialla.

Itse odotan vuorovaikutukselta, että osapuolet esiintyvät omalla nimellään.


[18:12 4.1.2008] J.H.
Hieno ele ylläpidolta. Vaikka tekemätön paikka on estää kaikki uudelleen rekisteröityneet. Joita jo vanhan aukean aikana ilmaantui. Suurin osa varmaan toimii omalla nimellä ja kantaa seuraamukset.

Hieno asia että epäkohtiin puututaan aika-ajoin.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty