Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kysymys

[13:19 19.1.2008] Utelias ja pettynyt
Kiinnostaisi tietää mitä tarkoittaa, että nämä Aukean sivut on tarkoitettu jo jonkin verran asiaa harrataneille esim. jos on kyseessä runot?

Miten pisteytys tapahtuu? Omien mieltymysten mukaan vai vähän siltä pohjalta, jotka jo jotenkin toisensa tuntevat? Miksi aina ei ole kommenttia? Se helpottaisi ja opettaisi seuraaviin kirjoituksiin.


[16:18 19.1.2008] M.V.
kinkkinen asia, olen vähän itsekin sitä pohtinut että mikä on harrastamista ja mikä aloittelua. ja onko ammattilaisen määritelmä se, että saa palkkaa harrastuksestaan?

itse annan pisteet ihan vaan oman fiiliksen perusteella, jos teksti on luontevaa ja sujuvaa ja siinä on ajatusta, annan hyvät pisteet. joskus on vaikea keksiä järkevää kommenttia, kun teos on niin älyttömän hyvä.


[16:32 19.1.2008] M.V.
jos tekstissä on yhteyksiä omaan elämään ja jos se on ymmärrettävää, sitä on helpompi kommentoida.


[16:34 19.1.2008] J.M.
Mirva V:
"... ja onko ammattilaisen määritelmä se, että saa palkkaa harrastuksestaan?"

Ei, vaan se, että saa palkkaa työstään. :) Vaan eipä täällä ammattilaisia taida olla muutamaa enempää.

Nimimerkille "Utelias ja pettynyt" sanoisin, että jos pisteytys ei tunnu luontevalta, ei yhtäkään teosta tarvitse pisteyttää.

Nimimerkki "Utelias ja pettynyt":
"Miten pisteytys tapahtuu? Omien mieltymysten mukaan vai vähän siltä pohjalta, jotka jo jotenkin toisensa tuntevat?"

Jälkimmäistä lausetta en ymmärrä...

Nimimerkki "Utelias ja pettynyt":
"Miksi aina ei ole kommenttia?"

Kirjallisuuspuolella kommentointi on harvinaisempaa ku muualla. Sellasen kuvan oon saanu, ainaki. Ja ehkä jotku teokset ei herätä lukijoissa ajatuksia tai mitään, minkä vuoksi sanaista arkkua pitäisi avata. Sanonta "nothing to write home about" pätee joskus aika hyvin aukeassakin.


Jos teos ei herätä ajatuksia tai reaktioita, totta kai teoksen tekijällä voi olla aihetta pettymykseen. Mutta loppujen lopuksi se on vaan hyvä asia, eikö? Vastoinkäymiset tsemppaa vaan.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty