Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Fotofoorumeista / visufoorumeista?

[10:34 20.1.2008] N.K.
Missä vierailet, minne lisäilet kuviasi/töitäsi, minne et ainakaan mene?
Ihan kuriositeetista kysyn.

Aika demipalstathreadi, mutta jospa tästä jotain keskusteluakin virkoaisi.

Itte vierailen lähinnä täällä, aina välillä tulee uusia rakkaita, mutta ne myöskin yleensä haihtuvatkin sitten ennemmin tai myöhemmin.

Tällä hetkellä mua viehättää pingstaten keskustelupalsta, siellä vaihtuu niin kämmppiä kuin kalustoa. Voisiko aukeaan perustaa samanlaisen osto-myynti-mainostuskeskustelupaikan suht höllillä sääntelyillä?

Tällaisia hajanaisia ajatuksia tänään


[21:20 24.1.2008] I.S.
Harhakuvasta täällä onkin ollut juttua. Kokeilin selailla sitä + lisäillä sinne kuviani reilun kuukauden ajan. Eilen tuskaannuin lopullisesti ja poistin sieltä kaikki kuvani. Kommentit ovat keljussa merkityksessä teinimäisiä. Omista kuvistani yleistajuisimmat tapaukset saivat kehuja, aiheeltaan vähänkin vaativammat poisti ylläpito. Tykkäisin päinvastaisesta: löytyykö mistään foorumia, missä pliisuus olisi kirosana ja pyrkimystä omaperäisyyteen kannustettaisiin? Kertokaa, oi kertokaa!

Kaiken varalta selvennys: itsekin olen usein niin pliisu, että hävettää, enkä suinkaan pidä kummallisimpia kuviani kansainvälisen valokuvataiteen huippuina. Haluaisin kuitenkin vaalia pyrkimystä omin silmin näkemiseen sekä itsessäni että muissa!

No, Aukea on minusta ihan varteenotettava tapaus. Joskus tekniikan ja taiteen arvot menevät ristiin, mutta sitä on taatusti tosi vaikea välttää.


[14:15 29.1.2008] J.T.
Deviant Art


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty