Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Muutosehdotus Aukeaan

[01:03 1.3.2008] S.P.
Köhömm.... Arvon Aukealaiset. Miltä kuulostaisi ajatus kuvien arvostelusta ilman kuvaajan nimen esiintymistä teoksen yhteydessä ennen pisteytystä? Siis... Kuvaajan henkilöllisyys paljastuisi vasta arvostelun jälkeen, mutta kuvaa koskevat kirjoitukset näkyisivät kuten tähänkin asti. Näin toimien kuvat saisivat enemmän objektiivisuutta osakseen arvostelijoilta. (Ei varmasti uusi idea, mutta uudelleen herätetty).


[08:29 1.3.2008] T.V.
Tuo voisi koskea vain uutta kuvaa, sillä vanhempiinhan pääsee tutustumaan klikkaamalla linkkiä kuvaajan tietosivulle. Siinä voisi olla aikaraja, kuten esim. ensimmäiseen viikkoon kuvaajaa ei näe.

Mielestäni pisteytystä ei tarvita muuhun kuin parhaat-listan päivittämiseen. Tällä hetkellä parhaat kuvat näyttävät paikkansa ansainneilta. Tiedä sitten minkä verran hyvää jää ulkopuolelle itse kuvaajaan kohdistuvien pienten pisteiden takia. Kuten sanottu: parempi on hyvän vihollinen.


[15:29 1.3.2008] minä
Mun mielestä sitä kehitystä voisi alottaa toisesta päästä, eli meistä käyttäjistä; kuvaajista ja katselijoista. Kyllähän se aika lapsellista on jos antaa kuvaajan henkilöllisyyden vaikuttaa siihen, miten paljon kuvasta "tykkää". Yhtä lapsellista kuin "kostoykkösten" ja "kaverivitosten" painelu. Tosin onhan se tietyllä tavalla inhimillistä...


[15:04 5.3.2008] Nimetön
Kannatan Samin ehdotusta. Voisi olla kokeilunakin ihan mielenkiintoinen. Tästähän voisi laatia äänestyksen kuten kuukausiteemastakin näkyy olevan..


[16:13 5.3.2008] pöö
Entäs jos saisi pisteyttää, mutta niitä ei saisi koskaan kukaan muu tietää, vain teoksen tekijä näkis omat pisteensä. Parhaiden listalle työt pääsisi niiden pisteiden mukaan, tietenkin.

Niin ja pisteitä voisi antaa vain sen nimettömänä olon aikana... Sanallista kommenttia tietenkin vaikka kuinka.


[17:26 5.3.2008] J.M.
Pisteet on kuolleet jo. Vain kommenteilla on merkitystä. Oon sen kannalla, että kuvaajan nimi näkyis vasta kommentin antamisen jälkeen.

Joskus sitä toivoo, että sais laittaa kuvan esille ihan vailla huolta oman nimen tuomista hyväkamu-boonuksia ja kostoilkeilyjä. :) Tuntuu joskus, että ehkei ne ihmiset aina osaa olla niin puolueettomia. Se nimittäin vaatii joskus tosi paljon ylimääräistä vaivaa.


[18:05 5.3.2008] M.M.
Mä en edes pysty käsittää, että miksi nimen pitäisi olla näkyvissä ennen kommenttia (no joitain syitä voi olla, mm. katselukokemukseen voi saada parempaa latausta (vrt. esim. Alkutekstit elokuvassa, joissa lukee DIRECTED BY QUENTIN TARANTINO, eli siis ruumistinen syy. Toinen syy voisi olla, että sillein on kivempaa, ihmiset tuntee olonsa turvallisemmaksi kun on mahdollista ennustaa ja ennakoida enemmän).


[18:33 5.3.2008] K.G.
Janne Mankila totesit:
Joskus sitä toivoo, että sais laittaa kuvan esille ihan vailla huolta oman nimen tuomista hyväkamu-boonuksia ja kostoilkeilyjä. :)

Sellaisen toivomuksen voi tai on ainakin voinnut toteuttaa aiemmin Kuukauden teemojen yhteydessä.[20:49 5.3.2008] S.S.
Mitä jos ei olis kuvaajien nimiä ollenkaan? Se olis joteskin aikaa houkuttelevaa! Miettikää!;)


[20:58 5.3.2008] K.G.
Kokeilkaa siellä Teemassa tota nimettömyyttä.


[21:32 5.3.2008] J.M.
On kokeiltu jo. Sillon edellisen aukean ekan kuukausiteeman aikana. Ja mukavaltahan se tuntu. :)


[22:30 5.3.2008] .
mitä jos poistettais se törkee varastoon siirtäminen?


[11:27 6.3.2008] P.T.
Paras olisi jos nimeä ei olisi ollenkaan näkyvillä.
Jos sen itse haluaa laittaa niin sen voisi tehdä.
Nimettömänä kuvia arvosteltaisiin varmasti eri tavalla.
Nyt kuvaajan nimi näyttää vaikuttavan kommentointiin ja pisteisiin erittäin paljon.

Tämähän ei ole mikään kilpailu vaan omien kuviensa esittelypaikka.
Jotkut näyttävät unohtaneen sen.
Mielestäni nyt kuvat ovat laadukkaampia ja mielenkiintoisempia kuin vähän aikaa sitten.

Onko ylläpito asialla vai mistä se johtuu..


[18:27 7.3.2008] S.U.
Jos aukeassa ei olisi näin paljon sisäpiirikaveripellejä niin tämäkin viestiketju olisi turha. Joten kannatan aloittajan ehdotusta.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty