Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Olenko hidas, vai onko joku muu?

[18:13 1.6.2007] J.S.
Onkohan nyt käynyt niin, että uusi Aukea on hittaanlainen? Eikä sitä kyllä selitä tiedostokoon kasvu ei. Eikä sitä kyllä oikein selitä optimoimattomuuskaan. Sensijaan sen selittää niukka kaista tai puutteellinen rauta. Mutta se on tekniikkaa se.

Jos muita ei häiritse, niin sitten olen minä vain liian nopea.


[22:34 1.6.2007] R.M.
Onhan se kyllä hitaampi kuin aiemmin, tosin itse tietämättömänä syytin jo läppärini täysinäisyyttä...
Vaikka eipä mulla ois "tällä ikää" mitään sitäkään vastaan, että olisin äärettömän nopea... =)[01:39 2.6.2007] T.R.
Jeps...
Hiiiiitaasti aukeaa täälläkin kuvat, luulin että rotta on kuollut kaapelin sisään.. mutta tuskin jos muillakin.


[03:39 2.6.2007] A.K.
Ei ongelmia


[17:59 2.6.2007] V.H.
Ihmekkös tuo, että uusi aukea.net on hidas. Palvelin kun on rapakon takana Amerikassa. Ja yhteydet Euroopasta Amerikkaan osaavat olla hitaita ja niiden lisäksi vielä Suomesta ulkomaille johtavat linjat ovat tietyillä operaattoreilla todella tahmeat...

Harmillista tälläinen :(


[18:11 2.6.2007] S.S.
Kyllä mulla toimii ihan yhtänopeesti kuin muutkin vastaavat saitit. Itellä melko hidas liittymä, mutta ei silti hirveästi tartte venailla. :)


[21:29 2.6.2007] Mä vaan
Jospa nyt oltais vain tyytyväisiä siihen mitä saadaan. Rahaa on rajallinen määrä käytössä ja tuskin ylläpito haluaa koko palkkaansa tuhlata aukeaan.

Minulle kelpaa aukea oikein hyvin, hyin ja hyvin vaikka hiukan hitaanpanakin. Aikaa on katsella kuvia ja odotella niiden aukeamista.


[09:04 3.6.2007] E.R.
Minulla toimii kiitettävästi, ei valittamista. :)


[21:40 3.6.2007] J.S.
Mä vaan: saahan sitä toki paskaa syödä jos sattuu vahingossa mökkikeikalla siihen ruokakassiin sontimaan puuceen sijaan. Jos kuitenkin yksinkertaisen erehdyksen huomaa, niin avot se on kovin helppo korjata. Toki ei ole pakko tuhlata koko lomaa sen kassin siirtämiseen, ollaan vaan tyytyväisiä.

Noniin. Kysyin siis, että onko muilla hidas. On ja ei. Minun mielestäni kuvat aukeavat hitsattaen hittaasti. Jos palvelimet ovat muillamailla, niin sehän selittää paljon. Ei se aukeasta huonoa tee, ei toki. Vaan voihan olla, että kyse onkin jostain muusta? Tekniikkaan mennäkseni, esim. looppaavasta tietokantakyselystä. Se on helppo korjata, eikä penninhyrrää tarvitse pulittaa. Oletan nähkääs, että tehdylle työlle ei lasketa hintaa, kun ei siitä vissiin tähänkään asti ole kukaan saanut korvausta. Harrastukset on siitä kivoja, että niitä tykkää moni tehdä vaikka niistä ei maksetakaan.

Edelleen kiitä uuden Aukean tekijöitä kovasta työstä. Tulen myös ehdottelemaan monia parannuksia (minun mielestäni), huomauttamaan bugeista yms. En silti koe olevani kiusankappale. Maailma ei kuitenkaan lepää laakereillaan ja jos vaikka ylläpidolla on lomien jälkeen kovakin hinku tehdä uusia ominaisuuksia tai korjailla puutteita.

Näin. Kauniisti laskee tuo aurinko tuonne järvelle. Kyllä mökillä on lystiä. Paitti huomiset rakennushommat, mutta nukutaan nyt alkava yö ensin alta pois häiritsemästä.


[08:34 4.6.2007] T.H.
Itse en näe eroa vanhaan nopeudessa, ihan sutjakkaasti tämä tuntuisi ainakin omalla koneella pyörivän (megan DSL).


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty