Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Haaste Jorelle

Edellinen sivu  [16:14 10.3.2008] neiti nimetön
"arkuutta kohdata elämä millään tasolla kenties"

Aivan. Mä voin sen tunnustaa. Kolme vuotta sitten en uskaltanut kirjoittaa nettiin sanan sanaa. Ja sen kynnyksen ylittäminen oli vaikeeta ja pelottavaa. Sairasta, myönnän, onhan näitä kaikenlaisia ongelmia ihmisillä. Mutta ihminen voi muuttua. Kyllä minullakin on tavoitteena olla täälläkin oma itseni, nnnnn nnnnn, joka sekään ei täällä kertoisi kenellekään yhtään sen enempää, kuin jokin nimi täällä minullekaan. Vain tällä leimalla leimattuja mielipiteitä ja kuvia.

Mä olen tullut jo tosi pitkän matkan ja myös ihan irl, silti jotain tässä vielä on... Mutta ei esimerkiksi haittaa, vaikka joku sanoo suoraan halveksivansa minua ihan vaan sen takia, että olen se, mitä olen, nimetön. Ja se joku toinen on sitä mieltä, mitä on, sallittakoon se hänelle. Minä elän elämääni omaan tahtiini ja tulen luolastani aikanaan. Tai palaan sinne takaisin, jos maailma liika murjoo...

Mutta mielenkiintoisia projekteja ja ennen muuta mielenkiintoisia keskusteluja. olen nauttinut. Kiitos tästäkin hämmennyksestä.


[16:16 10.3.2008] T.R.
"Teillä kokoomuksessa on pyritty kautta aikojen estämään vapaata ajattelua"


Noh noh Jore...

Sinulla ei ole hajuakaan puoluekannastani. Kokoomusta en ole kuitenkaan äänestänyt koskaan.

Sääntöjen rikkominen ilman järkevää syytä ei tee sinusta sen vapaampaa ajattelijaa. Ehkä se tekee sinusta sopeutumattoman.

"oisaalta myönnät sen mitä hainkin, ---koska luulit että kuvaaja olen, minä arvostelit kärkevämmin kuvia,"

Tietysti myönsin. Miksi en olisi myöntänyt. Etkö tunne sanontaa että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan? Perusasia ei silti muutu. Olisin antanut kuville saman kritiikin vaikka ne olisivat olleet oikean kuvaajan nimellä. Kritiikki olisi vain puettu hiukan toiseen asuun. Kuten sanoin, sinulta odotan enemmän ja katson myös että sinun pitää kestää vastaavaa tyyliä kritiikissä mitä itse viljelet muille.
Kaikesta huolimatta minusta on aina piristävää lukea kirjoituksiasi, sillä olen niistä mitä mieltä tahansa niin kylmäksi ne harvoin jättävät.

Toivoisin kuitenkin ettet jatkossa luulisi pystyväsi päättelemään puoluekantojani kun sinulla ei siihen selvästikkään ole kykyjä. En minäkään sinun puoluetaustaasi ala arvelemaan. Ei se kuulu tähän asiaan.

Väitän edelleen että tuo sinun kokeilusi ei todistanut yhtään mitään. Sen sijaan malli jota minä ehdotin olisi kertonut suoraan sinulle sen että miten kuviasi arvostellaan jos niiden ei tiedetä olevan sinun ottamia. Se että sinulla luultavasti oli suunnitelmissa laittaa tänne myöhemin oma kuvasarjasi toisen kuvaajan nimellä ei enää auta asiaa. Jos olisit aloittanut sillä sarjalla niin asia olisi ollut aivan toinen.

Muuten: Turvallisuus ei ole kirosana. Huomaat sen jos joskus joudut elämässäsi kokemaan oikeaa turvattomuutta.


[23:52 10.3.2008] H.H.
Komppaan Timoa täysillä. Samaa mieltä.


[00:19 11.3.2008] plz
Ette varmaan tajunnu, että tässä ei väitetty rasimusta kirjaimellisesti kokoomuslaiseksi?


[00:32 11.3.2008] J.M.
Kyllä kristillisdemokraatit ottaa kaiken niin kirjaimellisesti.


VITSI!!!!


[12:25 12.3.2008] Tom Pesch
Olisin itse jättänyt ehkä kuvat kritisoimatta, jos niiden yllä ei olisi lukenut Puusan nimeä. Niin mitäänsanomaton ja tympeä kuvasarja oli.


[00:11 13.3.2008] mulq
Ei ole kovin rakentavaa haukkua ko. kuvasarjaa täällä asianomaisen jo häivyttyä.

On selvästikin mielipideasia, pitääkö sitä tympeänä vai ei, toisille se näkyi "kolahtavan". Mitäänsanomaton ja tympeä kuulostaa täysin perustelemattomalta hyökkäykseltä.


[04:15 13.3.2008] mulq*2
"Asianomaisella" on ollut ennenkin tapana häipyä kun löyly on tullut liian kuumaksi saunassa jonka hän on itse lämmittänyt.

Mitäänsanomaton ja tympeä kuulostaa minusta rehelliseltä mielipiteeltä. Nuollakko pitäisi?


[11:13 13.3.2008] H.W.
"Turvallisuus ei ole kirosana. Huomaat sen jos joskus joudut elämässäsi kokemaan oikeaa turvattomuutta."

Rasimuksen kannattaisi miettiä kun kirjoittaa Puusalle turvattomuuden kokemisesta. Puusa on kokenut sellaista turvattomuutta jota tämä porukka ei luultavasti joudu koskaan kokemaan.

Mitä oikeastaan Rasimus tarkoitat tuolla joutavalla sanahelinällä? Lause on juuri tyypillistä kokoomuslaisen jorinaa, jossa vastuu siirtyy kuulijalle.


[12:44 13.3.2008] mulq
Rehellinen mielipide, mutta ei mitenkään perusteltu, syytä olisi kun näitä mielipiteitä toitotetaan kuin totuuksina


[13:07 13.3.2008] Tom Pesch
Voi mulkku.

Arvostelin kuvat jo silloin, kun ne olivat esillä. Vaikka mitäs minä sinulle mitään selittelen. Mun puolesta voit vetää vaikka tonnin herneitä nenään ja kuolla siihen.


[20:42 13.3.2008] T.R.
Hyvä herra Wickstrand... Tarkoitan juuri sitä mitä sanon, ja Puusan turvattomuuden kokeminen ei tunnu tuonneen hänelle käsitystä siitä mitä se oikeasti on. Näinköhän hän on kokenut sitä katsojana ja ulkopuolisena toimiessaan ammatissaan, ei henkilökohtaisesti.

Mitä Wickstrand muuten oikeastaan tarkoitat tuolla "joutavalla sananhelinällä"? Sitäkö että täällä vain Puusalla ja sinulla on oikeus puhua mitä sylki suuhun tuo ja tuoda esiin väitteitä joilla ei ole minkäänlaista todellisuuspohjaa? Sinäkin tunget Kokoomusta tähän. Hyvä. Sinulla on käytössä oikea nimeni. Todista että olen missään tekemisissä Kokoomuksen kanssa, saman saa todistaa Puusa joka asian väitti varmana.

Etkö muuten Herra Wickstrand usko että Puusalla olisi itsellään kykyä vastata omaan huutoonsa kun sinä katsot asiaksesi tulla puolustamaan häntä tänne? Vastaa nyt samalla siihen tarkoittaako se että kun Puusa pitää turvallisuutta kirosanana sitä, että kun hän on itse kokenut turvattomuutta niin muidenkin pitää kokea samaa?


[20:46 13.3.2008] T.R.
Näyttääpä vielä silti että Herra Wickstrand on Aukeassa puhtaasti tätä kirjoittelua varten. Ainakaan hän ei ole teoksiaan tuonnut esiin.


[21:12 13.3.2008] mulq
Juu on kyllä todella aikuismaista haukkua toisen kuvat sen kummempia perustelematta (en nyt puhu jostakin hävitetyistä kommenteista jota kukaan ei enää pääse näkemään) ja sitten päälle haistatella jos kommentoin asiaa.
Herneitä ei ole tääläpäin näkynyt, entä siellä?


[10:34 16.3.2008] J.H.
Toivottavasti tämä keskustelu puhdistaa ilmaa. Tähän foorumiin pesiytyneistä itsetyydyttyneistä "taidekuvaajista" ja kuvattomista KRIITIKOISTA olisi hyvä päästä eroon. Terveiset vaan jokapaikan ykkösautomaateille. Puusallle: ei kannata tuhlata energiaa tähän foorumiin.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty