Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Elämän tanssi ja muita teemajuttuja

[12:55 13.3.2008] K.t.
Huhtikuun teemana on elämän tanssi, kuvien viimeinen lähetyspäivä on 20.4. Lähetystapa on vielä auki, joten siitä täytyy palailla myöhemmin. Joitakin uudistuksia siis on teemoihin tulossa, enkä vielä tiedä ehtivätkö ne tulla huhtikuuksi vai lähetetäänkö vielä vanhaan tapaan teematyöt sähköpostiin.

Kuvataiteen teeman sähköpostikin on muuttunut, se näkyy rekisteröidyille käyttäjille silloin kun on kirjautuneena sisälle tässä viestin yläosassa kuten myös kuvataiteen teeman profiilisivuilla.

Nyt on myös meneillään kysely teeman nimettömyyksistä, muistathan äänestää. Kukin käyttäjä voi äänestää vain kerran, mutta mieltä pystyy muuttamaan... eli siis viimeinen klikkaus on se mikä säilyy ja näkyy äänestyksessä.

Valokuvaus- sekä kirjallisuus puolella on puuhailtu Harjoitusten parissa. Laitan jossain vaiheessa kyllä ihan äänestyksenkin noista harjoituksista (sitten kun nimettömyysasia on selvä ja poistan sen kyselyn), mutta tähän keskustelurimpsuun voisi harjoituksista kommentoida, että miltä sellaiset tuntuisivat ja minkälaisia harjoituksia haluttaisiin. (väline, tekniikka jne.) Tiettyä hankaluutta tosin tuo se, että kuvataidepuoli on niin laaja kun on niin paljon erilaisia tekniikoita, tyylejä ja välineitä.

Esimerkkinä kirjallisuuspuolen kuukausiteema: kirjoitusharjoitus

Jos on jotain epäselvyyksiä teemoihin liittyen, niin kysy ihmeessä, joko sähköpostitse tai esim. tässä keskustelussa. Mikään kysymys ei ole tyhmä kysymys :)

-Minna-Maarit-


[18:26 21.3.2008] K.t.
Lähetystapa ei ole enää auki, vaan uudistus on tullut yleiseen käyttöön. Uudistus on nimeltään teemat/kilpailut, josta löytyy linkki kuvataidepuolen etusivulta vasemmasta alalaidasta. Osallistuminen tapahtuu kuitenkin "omilta sivuilta".

MITEN LISÄÄN KUVANI TEEMAAN:

1. Mene kohtaan Omat sivut --> Lisää töitä. Valitse alasvetovalikosta kuvataide- tai valokuvausosaston yksittäinen työ ja täytä Nimi ja kuvaus -sivun tiedot tavalliseen tapaan. Kirjoita sivulle vähintään otsikko ja halutessasi myös esittelyteksti. Valitse alasvetovalikosta kategoria ja klikkaa lopuksi ”Talleta & seuraava vaihe”.

2. Siirryttyäsi Sisältö-sivulle, hae kuva koneeltasi ja klikkaa ”Talleta valittu uusi kuva”. Kun kuva on tullut esikatseluun ja se on sellainen kuin haluat, klikkaa nappia ”Seuraava vaihe”.

3. Julkaiseminen-sivulla pitäisi lukea kuvan alla: ”Työ on tällä hetkellä piilotettu”. Älä klikkaa mitään sijoituspaikka-nappuloista. Niiden alla lukee ”Voit lähettää työsi seuraaviin teemoihin ja kilpailuihin.” Listassa näkyvät ainoastaan sen osaston teemat ja kilpailut, jonka valitsit työtä lisätessäsi, eli jos valitsit alussa ”Valokuvaus - yksittäinen työ”, tässä vaiheessa sinulla on näkyvissä vain valokuvauspuolen teemat ja kilpailut (jos/kun niitä on). Valitse otsikoista tehtävä, johon haluat osallistua ja klikkaa ”Osallistu tällä teoksella”.

4. Seuraavaksi näet sivun, jolla ovat teemojen ehdot. Jotta voit osallistua valitsemaasi teemaan, sinun täytyy hyväksyä nämä ehdot, joten kannattaa lukea ne ensin. Kun olet lukenut ne, voit kirjoittaa alla olevaan laatikkoon haluamasi viestin. Tämä viesti ei näy missään julkisesti, vaan menee ainoastaan tiedoksi tehtävän vetäjälle. Voit siis kirjoittaa siihen esimerkiksi, haluatko vetäjän ilmoittavan sinulle, että työ käy ryhmätehtävään tai, että haluat osallistua teemaan kokonaan nimettömänä. Viesti-kohtaan ei tarvitse kirjoittaa mitään.

Huom! Vetäjä voi ottaa sinuun yhteyttä VAIN, jos sähköpostiosoitteesi näkyy profiilisivullasi tai ilmoitat sen muuten. Jos sähköpostisi on piilotettu kaikilta, sinulle ei voida lähettää viestiä, jos työsi ei esimerkiksi käy teemaan. Jollet halua laittaa osoitettasi näkyviin profiiliisi, kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän viestiin, jotta teeman vetäjä voi ottaa sinuun yhteyttä.

5. Kun kaikki on valmista, klikkaa alla olevaa nappulaa ”Osallistu ja lähetä viesti”.

Työsi on nyt siirretty valitsemaasi teemaan, eikä sitä enää näy sinun omalla teossivullasi. Et voi muuttaa teosta jälkikäteen etkä poistaa sitä, joten tee kuvan lisääminen huolellisesti. Jos jälkikäteen haluat muuttaa teosta tai poistaa sen tehtävästä, ota yhteyttä suoraan kyseisen teeman vetäjään.

Lisätietoa täältä. Kysymyksiä voi edelleen lähettää joko sähköpostitse tai tähän keskusteluun.


[10:34 14.4.2008] K.t.
Kipin kapin elämän tanssia tekemään ja tänne lähettelemään... vielä ehtii, tämä viikko aikaa!


[17:28 20.4.2008] K.t.
Teema sulkeutuu puolilta öin, vielä on n. 6 h aikaa osallistua elämän tanssiin aukeassa.

Tik tak tik tak =)

-Minna-Maarit-


[14:51 27.4.2008] K.t.
Elämän tanssiin osallistuneiden nimetkin on nyt julkaistu.

Laitan myös tähän kommentin koskien kyselyä kuvataidepuolen etusivusta ja siinä näytettävistä teemakuvista...

Vastaisuudessa -niinkuin myös tälläkin kertaa- aukean kuvataidepuolella tullaan näyttämään 1-2 pv JOKAISTA teemaan osallistunutta kuvaa. Tämä pienenä porkkanana teemaan osallistumiseen =)

Kesäkuun sielunmaisemia odotellessa, teematerveisin:
-Minna-Maarit-


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty