Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kritiikkien poisto.

Edellinen sivu  [22:00 20.6.2007] nuhanenä
"Kritiikistä viis mutta turhaa kirjoitustyötä en tee.
Jos tekstini poistetaan ei kirjoittamisen jatkamisessa ole mitään mieltä, sen nyt varmaan tajuat." Jore Puusa"

-Kannattais vissiin vähän ajatella mitä kirjoittaa, tai MITEN?
Ei millään pahalla, mutta kuulostat pilalle hemmotellulta lapselta. (omalla lapsellanikin on järkevämpi keskustelutyyli, se on vast viistoista) :))

"jos tekstini poistetaan... nyyh" ;)

[23:12 20.6.2007] J.M.
Mun mielestä Puusalla on oikeus tehdä itsestään numero, koska kaikki muutkin täällä ovat tehneet. Ei kukaan muu oo herättäny samanlaista kalapaliikkia...

EDIT:
Jännä muuten, miten koko aukean väki suuntasi kaikki katseensa Puusaan sillä silmänräpäyksellä kun hän tänne astui. Sitten kaikki valittavat, että se on hän, joka tekee itsestään numeron. Mitä ois tapahtunu, jos ihmiset ois ottanu hänen kommenttinsa ihan samalla tavalla ku muidenki kommentit? Vetämättä hernettä nenään ja keskittymättä kirjoittamaan vain Puusan kusipäisyydestä ja egoistisuudesta?

No kyllähän Puusa lähti täältä ihan liian teatraalisesti, taas. En mää sitä kiellä. Se vaan vi**ttaa, että kaikki nimettömät sankarit täällä heiluttavat voiton lippua ja haukkuvat perään miestä, joka ei enää kirjota täällä.


[13:19 21.6.2007] J.S.
Janne Mankila:
"Se vaan vi**ttaa, että kaikki nimettömät sankarit täällä heiluttavat voiton lippua ja haukkuvat perään miestä, joka ei enää kirjota täällä."

Kyllä. Nimenomaan. Ja suuresti. Olisi edes munaa tehdä tuo edellämainittu omalla nimellään.

Pitäisikö tuo nimettömyys/nimimerkkien käyttö jollain lailla eliminoida ? Eli kommentoida saa, samoin osallistua keskusteluihin, mutta rehellisesti omalla nimellä, eikä piiloitua minkää typerän nimimerkin taakse.


[13:53 21.6.2007] nimetön
Kirjoitan vain vähän omalla nimelläni koska en halua että kirjoittamiseni vaikuttaa töideni arvosteluun. Sillä se vaikuttaa, väkisinkin.

Ehkä pitäisi lopettaa koko kommentoiminen?


[14:05 21.6.2007] A.H.
Töiden arvosteluko on sitten tärkein asia? =) Niinhän se vissiin kyllä on ja varmaan sen mukaan kuvataankin, että hyvät pisteet sais?


[14:39 21.6.2007] J.M.
Joo'o, oon itse ainakin huomannut, että oma kommentointini vaikuttaa muiden antamiin pisteisiin. ... Hei, siinä se taikasana tulikin! Pisteisiin? Joo. En siis välitä pisteistä enää.

Mahtavan vapaa fiilis, ku aikoinaan hoksasin sen.

Ei mutta ihan oikeasti, mää oon nyt parin päivän aikana kirjotellu viestiketjuihin varmasti tosi ärsyttäviäkin kommentteja. Joissakin hyökkään melko suoraan joitain nimettömiä kohtaan, vieläpä. Näiden kahden päivän aikana on tullu noin viis ääntä mun ainoalle julkaistulle kuvalle, ja keskiarvo on tippunut 0,13 pisteellä. Ei tarvi olla matemaatikko hoksatakseen, että suurin osa noista viidestä pisteestä on ollut ykkösiä, koska pisteytyksien määrä oli kuitenkin suurehko. Ei tarvi myöskään olla tilastotieteilijä huomatakseen, että asioilla on ollut yhteys. Varsinkaan kun tämä on kolmas kerta (vanha aukea mukaanluettuna), kun kyseinen ilmiö on tapahtunut. Joka kerta sama pisteiden pudotus.

Nyt, kun tuli tuokin todistettua, toiseen aiheeseen:


Onko sitten reilua kirjottaa positiiviset kommentit omalla nimellä ja negatiiviset nimettömänä? En ole hirveän kirjaviisas ja siksi kysyn, että onko tuo kaksinaamaisuutta?


[15:55 21.6.2007] nimetön
Arvostelulla tarkoitan etenkin sanallista kritiikkiä, en pisteitä. Toki pisteihinkin se vaikuttaa. Kävin nyt katsomassa näyttelyäni niin oli tullut ~10 pisteytystä joista varmaan kaikki oli ykkösiä. :D Tämä sen jälkeen kun kirjoitin yhteen ketjuun nimelläni.

Tuttu nimi vaikuttaa siihen miten uskalletaan antaa palautetta. Niin se vaan on.


[16:45 21.6.2007] J.M.
Jep, nimetön, meinasin kirjottaa myös tosta sanallisesta kritiikistä. Unohtu sitte.

Tuttu nimi vaikuttaa palautteeseen? Kieltämättä. Joskus tulee eka nähtyä kuvaajan nimi, ja jos se kilkuttaa muistisyövereiden kelloja, tulee kuvien katseluun väkisinkin jotain kaikua tämän menneistä kuvista. Mulla tulee usein mieleen jopa kuvaajan mulle antamat kommentit ja kaveruussuhteet.. Yritän parhaani mukaan olla hymistelemättä, mutta vaikeeta se joskus on.

PS: Veikkaan, että minunki nimi on monelle täällä tuttu, ja joskus pelkään että se vaikuttaa kans mulle annetuihin kommentteihin. Negatiivistakin kritiikkiä ois mukava saada, varsinkin kun usein omat kuvani ovat sellaisia peruskilttejä ja kivoja, eivätkä juuri suuriin tunnelatauksiin pyri.


[17:45 21.6.2007] A.H.
Jos pisteistä välittää ja (vain/lähinnä) niitä pyrkii saamaan, niin eiköhän sitten oo jo tarpeeks pihalla koko hommasta..
Eli parempi vaan kirjotella omalla nimellä.


[19:40 21.6.2007] P.K.
"Arvostelulla tarkoitan etenkin sanallista kritiikkiä, en pisteitä."

Ite oon sitä mieltä, että jos pelkää nimellä kirjoittelun huonontavan omien töiden arvostelua (pisteytys tai sanallinen), niin ottaa tän homman ihan liian vakavasti. Tai ehkäpä on täällä eri syystä kuin esim. itse olen. Itse olen täällä saadakseni sanallista, rakentavaa palautetta kuvistani. Jos joku ehdottaa jotain tyyliin "rajaus ois miusta parempi näin" ja mie oon samaa mieltä, niin silloin tämä foorumi on tehnyt tehtävänsä. Mie oon oppinut tai hoksannut jotain, mitä muuten en olisi.

Pisteistä viis. Eivät ne opeta. Miulle ei myöskään ole väliä jos nyt tämän kommentin takia kuvani alle tulee palautetta tyyliin "ihan huono kuva". Ei se auta parantamaan sitä kuvaa, eikä minua oppimaan paremmaksi.


[22:52 21.6.2007] A.K.
Kommenttien omapoisto-oikeus sekä nimettömänä kommentointi ovat väärin. Sen sijaan nimettömänä mielipideosastolle häiriköinnin voi ohittaa olemalla reagoimatta kirjoituksiin. Näin ei tue ehkä häiriintyneen persoonallisuuden itsensä esilletuomistarvetta ja saa häirikön rauhoittumaan l. kyllästymään.

Jore Puusan, lähes ikätoverin ja samoihin aikoihin Turun katuja lampsineen miehen lähtö ottaa niin pannuun, että tekisi sanoa arvosteluja poistaneille, mm. tuolle Karvoselle (joka muuten poisti minunkin kommenttini liian täyteen ahdetun asetelmansa alta) SUORAT SANAT. Mutta en sano muuta kuin: mitä vauvoja!


[23:04 21.6.2007] J.H.
No en ole ihan niin ikivanha kuin nuo Asko ja Jore, mutta Askon kirjoituksen kanssa on helppo olla samaa mieltä.


[08:42 22.6.2007] P.H.
Hih Asmo, taisit sitten sanoa liki samat kuin minä, jonka teksti on myös poissa:)
Iästä en sano mitään, mutta sitä on:)


[16:51 22.6.2007] L.B.
Ennen kun lähden juhannuksen viettoon, haluan kiittää niitä munattomia vässyköitä, jotka ovat käyneet lataamassa ykkösiä minunkin töilleni. 8) Jos kerta vaivaudutte sinne asti klikkailemaan, niin heittäkää samalla kommentilla, jooko?

Nimettömänä en silti aio tänne kirjoitella. Tykätkää tai olkaa tykkäämättä ja pistäkää rauhassa ykkösiänne, jos se mieltä parantaa. Juhannusfiilis on varmasti katossa ja bissekin maistuu paremmalta kun voi miettiä tyytyväisenä että HÄHÄÄ, siinäpäs laski tuonkin nartun töiden pisteet, jopas olin ovela!

Noh, minun elämä ei siihen kaadu, toivottavasti kenenkään muunkaan juhannus ei suju pahalla mielellä (...vaikka Puusan käristäjien toivoisikin edelleen miettivän hieman asennettaan). Hyvää jussia kaikille ja juodaan sitä viinaa kohtuudella! :)


[17:14 22.6.2007] I.S.
Mä sanoisin jotta kiitos edes niistä ykkösistä, olen huomioitu =)

Jusseja kaikillensa!


[18:16 23.6.2007] J.K.
Hauskaa loppujuhannusta kaikille tasapuolisesti.

Luin nyt keretessäni ketjun läpi. Ihan ensin on sanottava, etten ole tosiaan tajunnut, kuinka tosissaan täällä ollaan. Oma ajatukseni kommenttien poistossa oli, että kommentit on kirjoitettu minulle tiedoksi, ja luettuani voin tehdä niillä mitä haluan. Ja koska joukossa oli pari jotka ”veivät” kuvaa, otin ja poistin kaikki. Tajuan vasta nyt että monen heikolla itsetunnolla varustetun kollegan maidot kiehahtivat, sorry siis.

Pistän Puusa-soppaan sen verran lusikkaani, että jos minulle kimpaannuttiin kommenttien poistosta, niin mitä pitäisi sanoa Puusasta itsestään, joka ei julkaissut täällä mitään? Tai puhumattakaan eräästä, toivottavasti hyvin nuoresta kirjoittajasta, joka kyllä osaa käyttää minusta tässä ketjussa alatyylistä ilmausta, muttei itse pysty, paitsi julkaisemaan mitään, myöskään laittamaan linkkiä muualla verkossa oleviin töihinsä (näitä käytännössä anonyymejä kommentaattoreita täällä on muitakin)?

Erittäin monet kirjoittavat tuntuvat suhtautuvan kuolemanvakavasti kuvien pisteisiin ja niiden saamiin hyviin tai huonoihin arvosteluihin. Tosiasiassa pistemäärät ovat merkityksettömiä, ne kertovat vain lähinnä kuinka sovinnaisia kuvat (ja niiden kuvaajat) ovat.

Kysymys minulle:
Jukka: Lieneekö Aukea sitten oikea paikka laittaa töitäsi esille?

vast: No, täytyy vielä katsella. Enimmäkseen tietysti ei, mutta täällä on kyllä joitakin aivan fiksujakin tyyppejä.

…Eikö ole pelkästään hyvä, jos kuva herättää ylipäätään jotain ajatuksia?

vast: Kyllä tietenkin, mutta en halua, että katsojan näkemys kuvasta alkaa viedä kuvaa.

…Mutta käsitän tällä poistolla, että toivot etten tule kommentoimaan sinun kuviasi, joten tulen noudattamaan tätä toivomustasi.

vast: Ok, sopii kyllä.

…Kyllä, mielestäni palautteiden poistaminen on merkki siitä heikosta itsetunnosta, jopa silloin kun saatu palaute ei tekijän mielestä vastaa ollenkaan näytteillä olevan kuvan kontekstia … Jos kuitenkin pelkää, että kuvaan suhtaudutaan negatiivisemmin sen keräämään kielellisen palautteen vuoksi…

vast: Täällä on aivan mahdoton fakkiutuminen negatiivinen/positiivinen ja hyvät/huonot pisteet –ajatteluun. Minulle nämä merkitsevät hyvin vähän, pointtini on edelleen, etten halua katsojia kirjoittamaan kuvatekstejä kuviini, mutta tätä on ilmeisesti monen kirjoittajan mahdoton ymmärtää, oman lähtökohtansa takia.

Karvosen kategorinen kommenttien poisto oman työnsä alta on suoraan sanoen perseestä…
Koko Aukean funktio on tarjota mahdollisuus tuoda töitään suuren yleisön katseltavaksi, arvosteltavaksi, ihasteltavaksi ja kauhisteltavaksi.

vast: Näin kypsää tekstiä kirjoittaa kaveri, josta emme tiedä mitään muuta kuin nimen, ei yhtään julkaistua työtä, ei linkkiä kotisivulle. Toivottavasti kaveri on hyvin nuori.

Ja seuraava kirjoittaja komppaa:

AAMEN! Ei kuvanottaja voi kuvan julkaisemisen jälkeen ruveta määräämään miten kuvaa pitäisi tulkita. ihmiset tulkitsevat mitä näkevät.

vast: Sanon vielä kerran, että tämän pitäisi olla päivän selvää aivan nuorimmillekin, ketään ei todellakaan voi määrätä tulkitsemaan kuvaa jollain tavalla. Minun pointtinihan on juuri siinä, että tulkinta jää katsojalle eikä millekään random-kuvatekstin kirjoittajalle.

Koska monilla tuntuu olevan epäselvää kuvan ja sen yhteyteen sijoitetun tekstin suhteessa, suosittelen kaikille, niin kirjoittajille, piirtäjille kuin valokuvaajillekin minkä tahansa viestintää käsittelevän perusteoksen lukemista.

Tulipas pitkästi, nyt palaan kesänviettoon…[19:03 23.6.2007] A.H.
Joku voi silti haluta lukea esim. ko. ammattilaisen kirjoittamat kommentit.

Aika itsekästä mielestäni poistella ne tuosta vaan, jotta oma kuva (tai sen katsominen) ei kärsisi. Tarkoitus täällä on kuitenkin harrastus, eikä todellinen taidenäyttely.


[23:50 23.6.2007] A.K.
Itsetunto ei ole ainakaan minulla heikko vaan ihan kunnossa. Maito ei siis kiehahtele, what ever it means.

Kuvan ja tekstin suhde ei kai täällä Aukeassa ole merkitsevää kuin pisteille, vai mitä? Jos siis pisteitä metsästää, niin kannattaa poistaa negatiivisia tai kuvaa "vieviä" kommentteja.

Usein kai arvio kuvasta voi olla kuvatekstimäinen. Senhän kyllä erottanee helposti kuvaajan tekstistä, joka on ihan eri paikassa.

Kuvaa aletaan "viedä" heti, kun sen asettaa esille. Sille ei kuvaaja voi mitään. Ainoa vaihtoehto on olla laittamatta sitä esille.

Mutta Karvosen asetelma oli niin hyvä, että olisi kyllä sääli olla sitä näkemättä.


[10:48 24.6.2007] A.H.
Niin eihän kuvaaja voi päättää miten kuvaa pitää tulkita, katsoja tekee sen. Niinkuin kaikessa taiteessa yms.


[11:34 24.6.2007] M.S.
Minäkin luin nyt tämän viestiketjun ja takerrunpa nyt yhteen juttuun, minkä huomasin:

Joku sanoi:
"Karvosen kategorinen kommenttien poisto oman työnsä alta on suoraan sanoen perseestä…
Koko Aukean funktio on tarjota mahdollisuus tuoda töitään suuren yleisön katseltavaksi, arvosteltavaksi, ihasteltavaksi ja kauhisteltavaksi."

Jukka vastasi:
"Näin kypsää tekstiä kirjoittaa kaveri, josta emme tiedä mitään muuta kuin nimen, ei yhtään julkaistua työtä, ei linkkiä kotisivulle. Toivottavasti kaveri on hyvin nuori."

Jukka, kertoisitko minulle, miksi tuo nimettömän kirjoittama kommentti on sinusta sellainen että sen kirjoittajan täytyy olla nuori ja ilmeisesti mielestäsi sen tähden "tyhmä" vaikket sitä suoraan sanokaan.
Tuo nimetönhän puhuu ihan asiaa.

Jukka, tunnut pitävän aukeaa ikäänkuin jonkinlaisena "työhakemuksena", jota kukaan ei saa pilata.

Lisäksi painotat sitä, että jos joku kommentti on tietynlainen se vaikuttaa ikäänkuin "kuvatekstinä" kuvaasi ja jotkut saattavat saada kuvastasi väärän käsityksen. (käsityksen, joka ei ole sinun mieleisesi)

Tuollainen ajattelu taas osoittaa että ilmeisesti pidät muita ihmisiä ihan hel***** tyhminä, jotka kuin idiootit lukevat kommentteja ja ovat heti sitä mieltä että:
"OOOHHOOI!! aijaa, tuolla kuvalla tarkoitetaankin tuollaista."
Ja sitten seuraava kommentti:
"AHAAAAAA! Eikun tuolla kuvalla tarkoitetaankin tuollaista"...

Siis mitä ihmettä! Uskon kuitenkin sen verran ihmisiin, että eiköhän jokainen ole sen verran fiksu että osaa muodostaa kuvasta itse oman mielipiteensä ja tajuaa että kommentit ovat kommentteja ja kuvan alla on SINUN kirjoittamasi kuvateksti.

Ihan turhaan "selittelet syitä" sille miksi poistit kommentteja. Sanoisit vain suoraan: "En kestänyt kritiikkiä. En kestänyt sitä, että joku sanoi kuvastani sellaisia kommentteja, jotka eivät MINUN mielestäni liity siihen"

Tiedoksesi, että Aukeassa ei ole kysymys SINUN mielipiteestäsi sen jälkeen kun olet julkaissut kuvan. Vaan muiden mielipiteistä.

Miten joidenkin on niin vaikea tätä ymmärtää. Ja minut saa kyllä bannata vaikka koko aukeasta jos mielipiteeni ärsyttää. EVVK.[15:15 24.6.2007] M.L.
Saokaapa olenko aivan väärässä kun Mika Siren poisti kolme kommenttiani kuvasta Tuska.
Kommenttini olivat ettei pelkällä kaurapuurolla saada moista kehoa aikaan.
Sekä kerroin että lähiomaiseni menetti terveytensä saman harrastuksen parissa ja elämä hänellä oli pelkkää tuskaa.
En tiedä oliko nämä jollain tapaa epäasiallisia kommentteja vai kelpaako täällä vain ylistävät kommentit kuville.
Oliko nämä mielestänne lapsellisia kommentteja kuten Mika sanoi.
Itse sanoisin että on raukkamaista poistaa kommentteja ja kritiikkiä, olisikohan itsetunto kuvaajilla alhainen vai mistä moinen johtuu.
Onhan niitä tosia foorumeta minne voi mennä jos vain kehuja toivoo.
En ihmettele jos täältä väki kaikkoaa jos sama tahti jatkuu.
[15:23 24.6.2007] M.L.
Pientä korjausta, lähiomaiseni nykyinen elämä on kehonrakennusharras harrastuksen loputtua yhtä tuskaa, ja syynä lopettamiseen olivat kaikenlaiset aineet joita ei kaurapuurosta etsimälläkään löydy. Ja vierestä seuratessa touhu oli aivan älytöntä.
Olisikohan Mikan itsetunto joutunut liian koville kun en naisena ylistänyt hänen adonis vartaloaaan..??? (keinotekoista)
Anteeksi edellisen kirjoituksen kirjoitusvirheet.
Ja kuntoilu ja liikunta on on aina hyvä asia kunhan toimitaan oikeilla menetelmillä.
Mitä mieltä olette olenko tosiaan väärässä?[15:49 24.6.2007] J.M.
Marja, huomasin kirjoitustasi myös Fagerströmin näyttelyssä. Siitäkin päätellen voisin sanoa, että ongelmasi on se, että kirjoitat kaikesta muusta paitsi kuvista. Kain näyttelyssäkin keskityit mollaamaan minun kuviani! Miksi? Oliko se oikea paikka?

Ei tietystikään, etkä sinä sitä ymmärrä.

Mitä tulee esittämiisi kysymyksiin, voin vaan vastata, että jos minä arvostelen kuvia just sillä tavalla ku musta tuntuu, ei se tarkoita, että omat kuvani olisivat kaikkien niiden kommenttien yläpuolella. Osaan kritisoida omia kuvianikin, mutta en kirjoita kommenttejani niistä tänne. Pitäisikö? :)

Eikä se minun vika ole, jos et näe kuviani samalla tavalla kuin minä...

Onko sinulla paha mieli? Onko Marja Lahti oikeasti nimesi? Vai uusi tapa tulla tänne kirjoittelemaan nimettömänä?


[15:53 24.6.2007] J.L.
Mika Sirenin kuvien mallit nostavat aina saman keskustelun esille. Kuville tulee tietynlainen fiilis kun aina joku on opastamassa miten ihmisten pitäisi omaa kehoaan kunnioittaa ja käyttää, kaveri on aivan huonona ku veti nappeja, muna ei seiso ja muutenkin sairasta. Onhan se varmasti totta, mutta kuvia voi kommentoida ilman että heti hyökkää arvostelemaan kuvassa olevan ihmisen valintoja elämässään, niitähän nuo ovat.
Sääli että Mika Sirenin kuvien saama huomio harvoin keskittyy mitenkään itse kuviin, vaan hänen kohteensa järkyttävät katsojaa niin paljon että valokuva itsessään unohtuu. Ehkä tämä on todistee siitä että Mika osaa hommansa?

Itsekään en ymmärrä kehonrakennusta tuossa mittakaavassa, mutta se ei tarkoita ettenkö voisi pitää lajin estetiikasta ja kuvia katsoessa päivitellä sitä että onpas melkoinen sälli tuotu esiin noinkin komeasti valaistuna ja tulkittuna.
Eli jos kommenttisi eivät jotenkin kietoudu esimerkiksi siihen miten Sirenin kuvat esittävät kyseisen asian ja mallin niin, silloin voit jättää kommentit postittamatta. Täällä ollaan pohtimassa kuvia, ei opettamassa kuvissa olevia ihmisiä parantamaan elämäänsä sinun absoluuttisella totuudellasi.

Onhan se toki varma että kehonrakentaja itsekin tietää mitä nuo mainitsemasi aineet ja asiat tekevät keholle, tuskin sinun tarvitsee asiaa hänelle kertoa. Hullu elämäntapa, mutta se ei ole sinun asiasi.


[16:03 24.6.2007] R.M.
Jussin sanoihin on helppo yhtyä. Ikuinen keskustelun aihehan on ollut, että arvostellaan kuvia eikä aiheita. Mulle on ihan sama, onko kuvassa ylipainoinen, alipainoinen tai Sirenin lihaskimppu tai vaikka se kirottu kukkanen, jos kuva on mitäänsanomaton niin silloin se myös on sitä, vaikka mallina ois kuinka komee uros ja toisin päin. En pidä vastaavista lihaskimpuista, mutta mielestäni kuva on oikeinkin hyvä, eli en anna omien mielipiteitteni vaikuttaa kuvan arvosteluun. Ja loppujen lopuks on jokaisen oma asia mitä kehollaan ja kamerallaan tekee...


[16:37 24.6.2007] M.K.
"Onko sinulla paha mieli? Onko Marja Lahti oikeasti nimesi? Vai uusi tapa tulla tänne kirjoittelemaan nimettömänä?"

Tämä tuli minullekin ensimmäisenä mieleen :D Noh, ei ruveta maalaamaan piruja seinälle.

--

Marja Lahti :
"Itse sanoisin että on raukkamaista poistaa kommentteja ja kritiikkiä, olisikohan itsetunto kuvaajilla alhainen vai mistä moinen johtuu."

Pointtihan lienee ollut siinä ettet puhunut kuvasta vaan sen kohteesta. Kyllähän kuva voi kirvoittaa keskustelua, mutta jos itse kuva jää toisarvoiseksi kannattaisi se keskustelu tuoda ennemmin vaikka tänne foorumille tai muualle kuin aukeaan.[17:06 24.6.2007] J.M.
Markus:
"Tämä tuli minullekin ensimmäisenä mieleen :D"

Heh! Toisaalta, olisi kiva ajatella, että hän on oikea, rehellinen henkilö. Se kaikki, mitä hän kirjotteli minusta ja mun kuvista Fagerströmin näyttelyn yhteenvetosivuille, kertoo, että hän ihan oikeasti välittää minusta ja mielipiteistäni. Ja se on kaunis ajatus :)


[17:48 24.6.2007] M.S.
Nythän tämä pysyi edes kohtuullisesti valokuvassa itsessään lähtemättä mallin haukkumiseen, jos siis jätetään tämän meidän Pikku Prinsessan tihrustaminen pois.


[23:58 25.6.2007] Rotkolemmikki
"[12:57 19.06.2007] Jore Puusa [jore.puusa@kolumbus.fi]
Kritiikistä viis mutta turhaa kirjoitustyötä en tee.
Jos tekstini poistetaan ei kirjoittamisen jatkamisessa ole mitään mieltä, sen nyt varmaan tajuat."

-ei se mitään turhaa työtä ole ollut, jos sen poistaja on sen jo lukenut.[00:13 26.6.2007] J.T.
Onko rotko tyhmä vai leikkiikö se vain?


[00:19 26.6.2007] Rotkolemmikki
Onko Juha Turunen tyhmä, vai leikkiikö se vain?

Luettu, mikä luettu![04:40 27.6.2007] S.H.
Jukka Karvoselle.. kirjoituksesi tihkuu ylimielisyyttä, missasit koko pointin täysin ja ryhdyit siihen kaikkein surkeimpaan vastavetoon - keksit kyseenalaistaa ikäni, millä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Ja bonuksena tietenkin se kaikkein onnettomin vastaveto - minulla ei ole töitä esillä Aukeassa.

Voit ylenkatsoa minua niin paljon kuin tarve vaatii, mutta vaikuttaa siltä, että et ole ihan oikeassa paikassa julkaisemassa töitäsi.


[16:26 27.6.2007] Nimettömänä paras


Täällä tavan takaa viitataan heikkoon itsetuntoon. Minulla on heikko itsetunto. Jos se olisi nykyistä vahvempi, olisin vieraantunut todellisuudesta, psykopaatti - ei ole varaa lujaan itsetuntoon.

Pohja kirjoittelulta menee jos kommentit poistetaan. Joten jätän kommentoimatta, kun muutenkin nolottaa täällä luuhattu aika.


[17:06 28.6.2007] Mamba
"Pistän Puusa-soppaan sen verran lusikkaani, että jos minulle kimpaannuttiin kommenttien poistosta, niin mitä pitäisi sanoa Puusasta itsestään, joka ei julkaissut täällä mitään?"

Puusa ei kestäisi negatiivisia kommentteja töistään, siksi ei laita niitä tänne arvosteltavaksi. Tämä on minun näkökantani siihen ettei niitä täällä ole.

"00:19 26.06.2007] Rotkolemmikki
Onko Juha Turunen tyhmä, vai leikkiikö se vain?

Luettu, mikä luettu!"

Omien sanojensa mukaan se on ääliö, lue profiili.[02:15 29.6.2007] P.K.
"Pistän Puusa-soppaan sen verran lusikkaani, että jos minulle kimpaannuttiin kommenttien poistosta, niin mitä pitäisi sanoa Puusasta itsestään, joka ei julkaissut täällä mitään?"

"Puusa ei kestäisi negatiivisia kommentteja töistään, siksi ei laita niitä tänne arvosteltavaksi. Tämä on minun näkökantani siihen ettei niitä täällä ole."

Mitähän noihin nyt sanoisi? Vanhassa aukeassa Puusa julkaisi hienon kantaa ottavan näyttelyn joka oli todellinen menestys. Pistejakauma muistutti paraabeliä ja kommentteja tuli hurja määrä.

Uudesta aukeasta hänet ehdittiin ajaa pois (mm. ensimmäisen lainauksen kirjoittajan toimesta) ennen kuin ehti julkaista mitään. Eihän tää ole ollut toiminnassakaan kuin hetken..

Voisi ainakin Mamba miettiä mitä tuli rohkeasti nimettömänä sanottua.


[08:46 3.7.2007] P.T.
Aika ihme että kommentteja yleensä saa poistaa. Miksi ihmeessä?
Sen ymmärrän että välttämättä ei haluta nimettömiä kommentteja.

Mitä järkeä yleensäkään on laittaa töitään esille minnekään jos haluaa poistaa kaiken negatiivisen kritiikin?
Kehujako täältä vaan haetaan, kyllähän Puusa arvosteli munkin kuvaani aika tylysti
ja sen jälkeen muutkin heräs huomaamaan kuvan sosiaalipornon:))
Ei silti tullu mieleenikään poistaa kenenkään kommentteja.

Tää on viimenen Puusa kirjotus jota luin ja johon vastasin...annetaan Puusan viettää kesälomaa ja ellei hän sen jälkeen enää palaa niin meiltähän se valitettavasti on pois, ei häneltä.

Edellinen sivu  

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty