Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kuukauden manipulaatio :)

[08:06 21.3.2008] K.V.
Kun täällä aina ja ikuisesti väännetään kättä manipulaatiosta ja valokuvasta, niin miksei joskus tehdä kuukauden kuvassa tai sivussa ihan puhdasta kuvamanipulaatiota.

Eli annetaan pari kolme kuvaa työskentelyn pohjaksi ja katsotaan kuinka niistä syntyy hyvä manipuloitu kuva.

Ja katsotaan kuinka pienellä työllä niistä syntyy hyvin käsitelty kuva. Voi olla monelle yllätys kuinka paljon käsityötä viimeisen päälle käsitelty kuva vaatii.

Erityisesti ns. luomukuvan tekijöille tämä voisi olla aika opettavaista. Näkisi sen kuinka paljon työtä hyvin käsitelty kuvaa vaatii.[11:39 21.3.2008] mulq
Jaa, pitäisikö sitten tehdä tasapuolisuuden nimissä myös kuukauden luomukuvat?

Vai pitääkö manipulaatiota nyt jotenkin puolustaa kun se kohtaa hieman kritiikkiä? :D

Luulisin että sen moni tietää, miten paljon tai vähän vaivaa kuvankäsittely voi vaatia.

Tarkoitatko että manipulaation vastustajat tekisivät "luomukuvaa"? Mitä se edes on? Normaali kuvankäsittely eli "vedostaminen" ei ole välttämättä kuvamanipulaatiota, eikä luomukuvaa.


[13:46 21.3.2008] J.H.
Turhaan takerrut joutaviin mulq. Tuo tehtävä olis varmasti mielenkiintoinen. Olis mukava nähdä eri henkilöiden tekemät versiot kolmesta kuvasta. Tehtäväkuvien valkkaaminenkin olis jo melko haastava. Kuvista pitäisi löytyä paljon mahdollisuuksia. Tai kuvien määrä pitäisi olla suurempi. Suuremman kuvamäärän sisältämässä tehtävässä määrättäisiin ainoastaan pohjakuva, johon liitetään kaikista annetuista kuvista jotain.

Ei varmaan omat photarikyvyt riittäisi, mutta olis mukava katsella taitajien tekeleitä.


[14:33 21.3.2008] minä
Mielenkiintoinen ajatus tosiaan. Nythän tuota kilpalu/teema -toiminnallisuutta on Aukeassa parannettu, joten teknisesti lienee kenen tahansa mahdollista ryhtyä tällaisen "kilpailun" vetäjäksi?


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty