Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kehitysajatuksia Aukeaan

[16:20 28.3.2008] K.N.
Hmmmm...kun selasin Aukean kuvia, sain ajatuksen jota voisi edelleen kehittää.

Pidetään kuvaustalkoot esim nimellä "viikkoteema" jossa aiheena saa olla mitä vaan MUTTA ei saa kuvata dokumentaarisia kuvia eläimistä, ihmisistä, maisemista, taloista (näitä riittää).
Enemmän kuvia joissa on jokin tarina, samalla voidaan käydä kuvien lomassa keskustelua aiheesta nimeltään kuvan lukeminen.
http://vb.kuopio.fi/index.php?id=55

Tarkoitus olisi että kuvista syntyisi enemmän keskustelua sen sijaan kuin vain pisteytyksiä.

Tässä ajatus jonka heitän teille, toteutuksesta vastaa ylläpito yhdessä teidän Aukealaisten kanssa.[18:09 28.3.2008] E.P.
Mutta siis onhan täällä jo nuo teemat?


[13:18 29.3.2008] Tom Pesch
Teemojen aiheet voitaisiin rajata paljon nykyistä tiukemmin, kuten Puusan järkkäämissä projekteissa taannoin. Kun valokuvausteeman aiheena on 'Suomi tänään', kaikki kuvat menevät läpi ja kaikki on vaan ihan kivaa mössöä.
Ei ole oikeen haastavaa semmoinen puuhastelu, se ei haasta katsojaa eikä tekijää.


[13:36 29.3.2008] Back-back-back-man
Minusta on ikävää, että tuo "uusimmat työt"-palkki katoaa, kun kun katsoo jotain työtä. Vaatii siis 'back'-nappulaa, jotta pääsee takaisin, tai jos kyseessä on näyttely niin useamman 'back'-nappulan tai sivun uudelleen latauksen.


[16:12 30.3.2008] K.N.
Tom Pesch: Juuri näin, tämä on se mitä omassa ajatuksessani halusin tuoda esille. Paljon enemmän haasteita valokuvaajille ja sitä kautta myös enemmän sisältöä valokuvien katselijoille.


[20:55 31.3.2008] J.E.
joo tuo back nappula ongelma kalvaa minuakin:D


[03:12 13.4.2008] R.K.
Olisi tuollainenkin ollut - http://aukea.net/keskustelu.php?id=5800&a=16 .

Kenneth, pitäisikö tässä ryhtyä ohjailemaan keskusteluakin vaikka jonkin teeman mukaiseksi tai arvostella itse kommenttejakin?


[11:25 13.4.2008] Heli
Pitkiä keskusteluketjuja seuratessa huomasin, että linkki seuraavalle sivulle on ylälaidassa, paitsi ekalla sivulla. Ekan sivun alareunassa on tuo linkki, mutta eikö se voisi siinäkin olla yläreunassa?


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty