Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kuukausiteemaksi, tai muutenkin

[13:57 4.4.2008] H.N.
Eilen heräsi hatarassa päässäni ajatus kuukausiteemaksi: meillä kaikilla on uskoakseni täällä Aukeassa taiteilijoita, jotka ovat tehneet - tavalla tai toisella - vaikutuksen, herättäneet mielikuvia ja intohimoja. Toiset kirjoittavat Aukean naisista, toiset itsestään, kuka kenestäkin.

Lyhyesti (tai sitten ei): voisiko kuukausiteemana olla kirjoitus toisesta Aukean kirjoittajasta? Ei tietenkään tarvitse nimetä henkilöä, mutta kirjoitusten ja arvioiden ym. mielipiteiden perusteella on varmasti joistakin ihmisistä muotoutunut mielikuva, jonka voisi kenties ryöpsäyttää paperille eli ruudulle, runon tahi proosan eli pakinan muodossa, ihan sama, kunhan on kirjaimia peräkkäin ja vierekkäin ja allekkain.

Tämä on tietysti herkkä aihe, kun joku voi kuvitella tarinan kertovan itsestään ja siitä perinjuurin loukkaantua. Mutta kertokaa, onko ajatukseni persiistä, ja vieläpä poikittain?


[14:17 4.4.2008] J.T.
Varmaan puolet kirjoittaisi Nisosesta.


[14:25 4.4.2008] H.N.
Heh, todennäköisesti Marathon Man olisi perin suosittu.


[18:26 4.4.2008] A.M.
Mitäs tuota mitään teemaa odottaan.
Muuta kun aletaan vetään runoanalyysejä suoraan tänne.
Heikki saa aloittaa.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty