Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Muusa-kirjoituskilpailu 2008 etsii lyhyitä draamatekstejä

[11:35 19.5.2008] T.H.
Muusa-kirjoituskilpailu 2008 etsii lyhyitä draamatekstejä

Muusa-kirjoituskilpailu etsii tänä vuonna lyhyitä draamatekstejä. Nyt neljättä kertaa julistettu kilpailu on avoin kaikille kirjoittajille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet tai antologiat eivät ole este osallistumiselle. Kilpailutöiden tulee olla ennen julkaisemattomia sekä esittämättömiä.

Kilpailun päätuomarina toimii Oulun kaupunginteatterin dramaturgi Jukka Heinänen, joka arvioi esiraadin seulomat kilpailutyöt. Heinänen on opiskellut Teatterikorkeakoulun dramaturgian laitoksella. Hän on dramatisoinut sekä ohjannut näytelmiä sekä ammatti- että harrastajateattereihin. Oulun kaupunginteatterissa Heinänen on työskennellyt vuodesta 2006.

Kilpailuun voi lähettää enintään 10 sivun mittaisen, rivivälillä 2 kirjoitetun draamatekstin, jossa on oltava vähintään kaksi henkilöhahmoa. Kilpailutöiden tulee olla perillä perjantaina 1.8.2008 klo 16 mennessä osoitteessa:

Kaltio
PL 42
90015 Oulun kaupunki

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kuoreen merkitään ’Muusa-kirjoituskilpailu’. Lisäksi mukaan on liitettävä erillinen nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää kilpailijan nimen sekä yhteystiedot. Käsin kirjoitettuja töitä ei huomioida. Kilpailutöitä ei
palauteta.

Palkintoihin on varattu yhteensä 400 euroa. Summan jakautumisesta kilpailijoiden kesken päättää raati. Oulun kaupunginteatteri myöntää parhaille pääsylippuja näytöksiinsä.

Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteatterit varaavat oikeuden esittää palkitut tekstit. Kilpailuun lähetettyjä tekstejä voidaan käyttää ja esittää ilman erillistä korvausta Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n jäsenteattereissa vuoden 2009 loppuun mennessä.

Voittajat julkistetaan Oulun Muusajuhlien Muusa-klubilla Rauhalassa keskiviikkona 3.9.2008. Vain palkituista kilpailutöistä annetaan yksittäisiä arvioita. Viidettä festivaalivuottaan juhliva Oulun Muusajuhlat -sanataidefestivaali järjestetään 30.8.–7.9.2008.

Muusa-kirjoituskilpailun järjestää Huutomerkki ry yhdessä Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n, Oulun ylioppilasteatterin, Aikakauslehti Kaltion ja Nispero Kirjakahvilan kanssa.

Lisätietoja:
Huutomerkki ry / Paavo Heinonen
paavojii(at)hotmail.com
www.huutomerkki.fi

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty