Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Osallistu kesän festarikuvakisaan!

[10:15 19.6.2008] A.P.
Festivaalikesä on alkanut. Osallistu Sunnuntaisuomalaisen kesäkuvakisaan festarimuistoista. Kuvat voivat tuoda mieleen muistoja festariasuista, festarikampauksista, keikoista, fanituksesta, kommelluksista tai vaikkapa festareilla syttyneestä rakkaudesta. Festareista muistetaan jälkikäteen ilo, mutta myös vetiset teltat ja mutaiset kentät ja mutakylvyt.
Ota kuva ja lähetä se meille tai kaivele menneiden kesien festivaalikuvia ja valitse parhaat otokset. Kerro kuvan yhteydessä kuvan tapahtumista ja muista kysyä julkaisua varten lupa kuvassa olevilta tunnistettavilta henkilöiltä.
Sunnuntaisuomalaisen raati valitsee parhaat festarikuvat julkaistaviksi. Aikaa kuvien lähettämiseen on heinäkuun loppuun saakka, mutta kuvia julkaistaan jo juhannuksen jälkeen ilmestyvissä Sunnuntaisuomalaisissa. Toimi siis heti!
Kesän lopussa lukijat saavat äänestää festarikuvista parhaimman. Eniten ääniä saaneen kuvan lähettäjä voittaa Nokia 6500 slide -kamerapuhelimen, jonka arvo on noin 350 euroa.
Valokuvat voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen festarit@sunnuntaisuomalainen.fi tai postissa osoitteeseen Sunnuntaisuomalaisen festarikuvat, PL 159, 40101 Jyväskylä. Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Emme palauta kuvia. Onnea kisaan!


[13:14 19.6.2008] Mää
Harvoin rutisen näin pahasti, mutta...

Olisi aika kohtuullista että Sunnuntaisuomalainen laittaisi linkin kilpailun sivustolle, josta saisi lukea ehdotkin.

Eli millä ehdoilla Sunnuntaisuomalainen, Ilkka, keskisuomalainen tai joku muu konsernin lehti saa käyttää kuvia.
[20:35 20.6.2008] S.S.
Tää on jo niin yleistä, että kaikki tuntuvat tulleen sokeiksi kusetukselle. Kolmellasadallaviidelläkymmenelläeurolla lehti saa käyttöönsä hirveän läjän kuvia, joista se muuten joutuisi oikeasti maksamaan paljon paljon enemmän

...siis lehti saa kuvia sillä, että raati (päätoimittajan vanhin tytär jolla oli joskus lainassa Eos 350D)valitsee kuvat ja käyttää niitä miten ja missä haluaa. Palkintopuhelin on todnäk. lahjaksi (mainoksena) saatu, joten se edes siitä nimellisestä maksusta.


[15:32 23.6.2008] A.P.
Tiedoksi kaikille: Sunnuntaisuomalaisen festarikuvakisaan tulevia kuvia käytetään vain kilpailun yhteydessä. Kuvia ei arkistoida, eikä niitä käytetä enää myöhemmin kisan jälkeen.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty