Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Runopiha 6.7.08 Tampereen Tallipihalla

[22:31 30.6.2008] M.A.
Tamperelainen kirjoittajayhdistys Viitapiiri ry järjestää tänäkin kesänä jokavuotisen Runopiha-tapahtumansa Tampereen Tallipihalla (Kuninkaankatu 4). Runopiha on entiseen tapaan Eino Leinon päivänä 6.7. kello 18–21.

Yleisölle ilmaisessa runo- ja musiikkitapahtumassa esiintyy tänä vuonna tunnetuimpana nimenä Sirkka Turkka. Sirkka Turkan esikoisrunokokoelma Huone avaruudessa ilmestyi 1973. Kaikkiaan Turkka on julkaissut toistakymmentä runokokoelmaa. Hän on saanut lukuisia palkintoja, mm. Finlandia-palkinnon vuonna 1986 kokoelmastaan Tule takaisin, pikku Sheba.

Muuten ovat tänä vuonna erityisesti esillä Viita-akatemian ja Viitapiirin omat lahjakkaat kirjoittajat. Illan aikana esiintyvät Pirkanmaan kirjoituskilpailussa tänä vuonna ensimmäisen sijan jakaneet Suvi Nousiainen ja Teppo Paulasto, molemmat Viita-akatemian opiskelijoita. Esiintymislavalle nousee myös kaksi runokokoelmaa julkaissut viitapiiriläinen Marko Keskinen. Viita-akatemian on käynyt myös runopihaan kutsuttu Hannele Louhivuori. Mukana on perinteiseen tapaan myös Viitapiirin runoimprovisaatioryhmä Muuntaja, joka luo runoja yleisön antamista aiheista tilanteen ja tunnelman mukaan, sekä osin viitapiiriläinen runoryhmä Ihoteollisuus, joka esittää omia runojaan säestettyinä. Ryhmään kuuluu runoilijoita, prosaisteja ja muusikoita.

Illan päättää Open stage -osuus, jossa yleisön sanataiturit saavat astua lavalle esittämään omia runojaan.

Tapahtuman aikana päivystää myös Runotiski, mistä voi käydä eurolla tilaamansa itselleen (tai jollekulle toiselle) viitapiiriläisen kirjoittaman runon.

Lisätietoja:

Viitapiirin pj
Sari Harsu
sariharsu[ättä]yahoo.com

Myös minulta voi kysyä lisätietoja. :)[12:25 6.7.2008] M.A.
Runopiha on TÄNÄÄN!

Tervetuloa tänä iltana elävän runouden pariin Tampereen Tallipihalle. Tapahtuma alkaa kello 18. Jos et ole varma, missä Tallipiha sijaitsee, klikkaa osoitelinkkiä yllä olevassa tiedotteessa.

Minä olen siellä. Tule sinäkin!


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty