Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Valokuvauksen intensiivikurssi Joutsenossa

[10:37 3.7.2008] T.K.
Suosittu valokuvauskurssi noin 16-26-vuotiaille pidetään Joutsenon opistolla 26.7.-1.8.2008. Kurssi järjestetään yhteistyössä Joutsenon taidekesän, Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksen ja Suomen kameraseurojen liiton kanssa.

Kurssin hinta on saatu tiputettua todella alas, melkein viikon mittainen kurssi tulee maksamaan vain 140 euroa / osallistuja sisältäen niin täysihoidon ja koulutuksen kuin materiaalitkin.

Majoitustilat ovat yhden ja kahden hengen huoneita, ja huone­järjestelyihin pystyy jonkin verran vaikuttamaan etukäteen.

Kurssin aikana käydään läpi sekä puhdasta tekniikkaa että sommittelua, kuvan rakentamista, valaisua yms.

Kurssi keskittyy mustavalkokuviin ja pimiötekniikkaan, ja se huipentuu kurssinäyttelyyn Kaakkois-Suomen valokuvakeskuksen galleriassa.

Vaikka kurssi lähteekin liikkeelle perusteista, mahtuu mukaan myös pidemmälle ehtineitä harrastajia. Kurssilla on riittävästi kouluttajia niin että yksilöllisiinkin kiinnostuksen kohteisiin pystytään paneutumaan, ja lopullinen työjärjestys tullaan lyömään lukkoon vasta kurssin aikana.

Kurssipaikkana toimivan Joutsenon opiston rauhallinen ympäristö takaa sen, että kuvantekoa voi harrastaa vaikka yötä-päivää.

Lisätietoja Marko Seppälältä, 0400 972 968 tai marko.seppala(ät)sksl.fi.

Kurssille otetaan 10 nopeinta.[16:56 16.7.2008] I.T.
Olisipa tuollaisia myös meille vanhuksille: Pääsisi viikoksi kotoa pois, valmiiseen pöytään, hyvällä tekosyyllä ja saisi vielä uusia tuttujakin. Ja voisi jopa oppia kuvaamaankin! Ei kuulosta huonolta vaihtoehdolta. Olisinpa nuori...


[10:18 22.7.2008] T.K.
Onhan sellainen kurssi ainakin Ylöjärvellä: SKsL:n jokavuotinen kesäkurssi Iloa valokuvauksesta. Se tosin taitaa valitettavasti olla jo ohi tältä vuodelta.

Eikä tuo Joutsenon kurssinkaan ikäraja ole koskaan ollut sitova, vaan se ainoastaan antaa suuntaa (jos pärjää henkisesti tuon ikäisessä porukassa, niin fyysinen ikä ei ole mikään este).

Paikkoja on ilmeisesti vielä jäljellä pari, joten kyllä mukaan mahtuu. Joutsenon opistolla on samaan aikaan muitakin kursseja, ja niillä on hyvinkin eri-ikäistä porukkaa, joten ei tuossa mitään kriisiä pääse syntymään.Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty