Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Valokuvakilpailu "Urbaani Eurooppa: ihmisen vaikutus" (järjestäjänä Eurooppanuoret)

[11:29 4.7.2008] H.S.
Hei kaikki valokuvaavat aukealaiset,

Eurooppanuoret ry:n kesän 2008 valokuvakilpailu on avattu! Valokuvakilpailun teemana on "Urbaani Eurooppa: ihmisen vaikutus".

Mitä siis on urbaani eurooppalaisuus? Entä millainen on eurooppalainen kaupunki? Kuinka ihmiset voivat vaikuttaa kaupunkitilaan tai kaupunkitilassa ? vai voivatko? Entä tunteeko kaupungissa toisten ihmisten vaikutuksen? Voiko urbaanin vaikutuksen löytää myös kaupunkitilan ulkopuolelta?

Kilpailukuvien toivotaan käsittelevän aihetta mietitysti mutta luovasti, kuvaajan omien näkemysten pohjalta. Vaivannäköä ja taiteellista otetta arvostetaan. Kilpailuaika päättyy 31.8. ja voittajat julkistetaan syyskuussa 2008.

Aihetta voi lähestyä monesta lähtökohdasta, kunhan toteuttamisen päävälineenä toimii kamera ja lopputulos voidaan luokitella valokuvaksi. Kilpailuun voi halutessaan osallistua myös 2 - 3 kuvan kokoelmalla, jolloin osallistujan töitä arvioidaan kokonaisuutena. Kuviin voi halutessaan liittää myös lyhyen kuvatekstin. Kilpailuraadin arviointikriteereinä toimivat mm. visuaalinen ja tekninen onnistuneisuus, ilmaisun omaperäisyys, taiteellisuus ja kuvan sanoma.

Osallistu Eurooppanuorten valokuvakilpailuun lähettämällä kuvasi sähköpostilla JPG-muodossa osoitteeseen kilpailu@eurooppanuoret.fi
Lisää sähköpostin viestiosaan nimesi, ikäsi ja yhteystiedot. Lähetetyn kuvan maksimikoko saa olla 5 Mb.

Valokuvakilpailun lahjakorttipalkinnot ovat seuraavat:
1. palkinto 300 euroa, 2. palkinto 200 euroa, 3. palkinto 100 euroa ja 4. palkinto 50 euroa

Valokuvakilpailun arviointiraatiin kuuluvat kuvataiteilija-valokuvaaja Tiitus Petäjäniemi, kuvataiteilija taidekasvatuksen tutkija Juha Merta, Eurooppanuoret ry:n varapuheenjohtaja Anna Ranki ja JEF-Europen valtuuston jäsen Jari-Pekka Kaleva.

Lisätietoja Eurooppanuorten toimistosta osoitteesta toimisto@eurooppanuoret.fi

Kesäterveisin,
Eve Pakkanen

Eve Pakkanen
Eurooppanuorten vt. pääsihteeri
Acting Secretary General
Oikokatu 3, 00170 Helsinki
+358-50-374 2584,
+358-9-68 1157 15

Eurooppanuoret

- Viestin välitti Hanna Sirén, Eurooppanuorten hallituslainen ja harrastelija-aukealainen -


[14:58 15.7.2008] P.A.
Hm.. Onko 39-vuotias eurooppalainen vielä tarpeeksi nuori osallistumaan? :)


[09:56 16.7.2008] H.S.
Hei! Tarkkaa ikärajaa ei ole asetettu - eli kunhan kuva on nuorekas, alle nelikymppiset voinevat osallistua ;) Onnea matkaan!


[20:02 23.7.2008] L.B.
Miten on kuvaparien laita?


[21:46 27.7.2008] T.P.
uskoisin et ne hyvaksytaan.


[23:22 27.7.2008] P.P.
Eurooppanuoret.. heh.. ei saa naurattaa vanhaa setää.[10:40 1.8.2008] H.S.
Hei! Kuvaparilla saa osallistua: "Kilpailuun voi halutessaan osallistua myös 2 - 3 kuvan kokoelmalla, jolloin osallistujan töitä arvioidaan kokonaisuutena."

Mikäli kuvat on tarkoitettu katsottavaksikin nimenomaan vierekkäin (ja esim. tietyn etäisyyden päässä toisistaan), ne kannattaa varmaan sijoittaa sopivalle pohjalle ja samaan dokumenttiin jo lähetysvaiheessa. Muuten kokoelman kuvat voi meilata osallistumismeilinsä ohessa erillisinä liitetiedostoina.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty