Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viimeisimmät keskustelut

Kiitokset aukealaisille (kuvaajille)

[12:52 11.8.2008] P.K.
En ole varma, että onko täällä kukaan kiittänyt näin laajalti kaikkia ennen, niin ajattelin aloittaa. Saa toki olla muutakin mieltä, ei täällä mielipideistä ammuta ketään.

Eli: kiitokset kaikille, jotka kuvia tuottavat, kehuvat, haukkuvat ja pisteyttävät. Olen oikeasti oppinut huomioimaan asioita, jotka aiemmin eivät käyneet edes mielessä ja voin siis iloisesti väittää, että Aukea on ainakin jossain määrin kehittänyt kuvaamistani. Myös ideoita on tullut runsaista kuvamääristä johtuen ja ammattitason kuviakin (eli sitä teknistä puolta)näkyy lähes säännöllisesti.

Jatkakaa samaa rataa, oppimista on turha lopettaa tähän. Kiitos.


[16:28 15.8.2008] L.H.
Joo-o, kyllähän tämä aukean vaikutus näkyy selvästi omassa kehittymisessä. Ehkä suurin positiivinen asia jonka olen huomannut on oman tyylin löytäminen. Siis jos minulla nyt yleensäkään on vähääkään omaa tyyliäni niin se on kaikki aukean ansiota. Siis tämä valtava kuvamassa pakottaa itse kunkin harrastelijakuvaajan löytämään kuviinsa jotain omaa jos "täällä haluaa menestyä". Monta vuotta tässä kyllä on mennytkin, mutta kyllä ero nykyisten ja jopa vuoden takaisten kuvien välillä on huomattava.
Että kiitos vain!


[10:22 16.8.2008] P.T.
Kiitän myös.
Kyllä tästä ihan selvästi on ollut hyötyä monella tapaa.
Olen oppinut paljon mutta paljon olis vielä opeteltavaa.
Kuvia en kovin paljoa ole laittanut tänne, mutta toisten kuvat ja kommentit opettavat paljon.

Tuo kameran tekniikkapuoli ei mulla oikein ole hallinnassa, siinä ei varmaan auta muu kuin jokin valokuvauskurssi jossa opastetaan kaikki kädestä pitäen:)[02:54 31.8.2008] mie
Kiitokset kuvaajille, mutta kiitokset myös kommentoijille. Minusta näyttää siltä, että kommentointi on runsastunut viime aikoina, mikä on erittäin positiivinen asia. Kommentin ei tarvitse olla "asiantuntevaa" analyysia ja tiukkaa faktojen latelua; omien vaikutelmien, mielipiteiden ja näkemysten rehellinen esilletuonti riittää mainiosti. Jatketaanhan samaan malliin!


[10:27 6.9.2008] Niilo Näpsä
Aukean kommentit eivät ole ainakaan minua kehittäneet mihinkään suuntaan valokuvaajana.
Tai no ehkä ymmärtämään, kuinka sisäsiittoista ja pienenpiirin hommaa tämä touhu suomessa on.
Monilta muilta (lähinnä ulkomaalaisilta) foorumeilta onkin sitten saanut sitä kehittävää kritiikkiä.
Aukean "tosi upee 5p" kommentit, kun eivät ainakaan minua auta kehittymään ja paljoakaan muunlaisia (sama asia mutta useammalla lauseella toki) kommentteja täällä ei näy.
[11:29 6.9.2008] P.K.
Ainiin. Unohtui kiittää sellaista pikkutahoa kuin ylläpito :) Sorry ja kiitos.

On täällä valtava kasa mitäänsanomattomiakin kommentteja, mutta täällä osataan myös sanoa suoraan, mikä kuvassa mättää. Nimettömät ykköset ja vitoset tai "paskaa/loistavaa"-kommentit voi sitten vaan ohittaa tarvittaessa. Pointtina olikin kiittää niitä, jotka käyttävät pienen hetken ajastaan kunnon kommentteihin.


[16:01 6.9.2008] L.H.
Jos aukeassa tosiaan saa kyllästymiseen asti "tosi upee 5p" -kommentteja niin silloin toki kannattaakin jo siirtyä ulkomaisille ammattisivustoille eikä jumittua näihin pieniin harrastelijapiireihin!


[19:19 6.9.2008] minä
Mitä olen ulkomaisia sivustoja seurannut, niin eipä siellä paljon muuta näekään kuin "tosi upee" -tyylisiä kommentteja, tietysti asianomaisella kielellä sopivin sanankääntein esitettynä. Kriittisiä mielipiteitä ei tuoda esille juuri ollenkaan. Sekö se sitten auttaa "kehittymään", mene ja tiedä.


[11:27 9.9.2008] kiinnostunut
Mua kans kiinnostaa millä ulkomaalaisilla sivustoilla saa kriittistä, objektiivista ja kehittävää palautetta.

Kertoisko N. Näpsä?


[11:55 27.10.2008] H.S.
Kiitos aukean olemassaololle! Ylläpidolle ja käyttäjille!


[23:08 12.11.2008] T.H.
voisiko joku pistää linkkiä ulkomaisista aukean tapaisista sivustoista?

Kiitos.


[19:40 14.11.2008] M.V.
www.photosight.org on hyvä sivusto. Tosin se on skandinaavinen sivusto eli on ruotsin-/norjan-/tanskankielinen. Kuvien taso on aukeaa keskimääräistä korkeampaa, ainakin mun mielestä, siten että myös kommentit on sen mukaisia. Ja kehuja lähes aina perustellaan. Krittiikkiäkin annetaan; objektiivista ja kehittävää.

Myös itse sivuston sisältö on organisoitu hyvin, mutta se on tähän liittyen sit eri asia.


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty