Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Ei poimintoja.

Kirjallisuus

Raota pöytälaatikkoasi ja laita runosi, novellisi, romaanisi yms. kaunokirjalliset tuotoksesi ihmisten luettavaksi. Keskustele, kommentoi, kehity ja huomaa, että sanat saavat voimansa vasta luettaessa. Pitkiäkin kirjoituksia saa julkaista, ja halutessaan mukaan voi liittää tulostettavaksi tarkoitetun tiedoston. Toivotamme kaikille nautinnollisia lukuhetkiä.
BoD:n ja Aukean kesäinen runokilpailu 2013

[01.08.2013]

Aukea.net ja kirjanjulkaisupalvelu BoD - Books on Demand GmbH - järjestävät runokilpailun. Kolme parasta runoa palkitaan kirjanjulkaisupaketeilla. Palkitut saavat koota ja julkaista omien toiveidensa mukaisen kirjan. Ensimmäinen palkitaan 850 euron arvoisella kirjanjulkaisupaketilla, jonka toimittamiseen hän saa apua ammattilaisilta. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat BoD Classic -kirjapaketin. Deadline: 1.9.3013.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät täältä.Aukea.net löytyy myös Facebookista

[05.07.2013]

Aukeallekin on hiljattain perustettu oma presenssi Facebookiin, joten käykäähän tykkäämässä. Osoite on: https://www.facebook.com/aukea.net. Tämän lisäksi Facebookissa on myös Aukea.net-aiheinen ryhmä, jonne kaikki ovat tervetulleita: https://www.facebook.com/groups/18569782856/Aukea on uudistunut

[12.06.2009]

Aukeaan on julkaistu nyt muutamia uusia toiminnallisuuksia. Mikäli huomaat että joku tietty sivu ei toimi lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeen kautta.Kirjallisuuden teema etsii uutta teemavetäjää

[07.02.2009]

Oletko innostunut Aukeasta ja kirjoittamisesta? Haluaisitko ylläpitää teemakokoelmia ja myös uudistaa teemaa tarpeen vaatiessa?

Teeman ylläpitäjän tuntomerkit:
* Olet rekisteröitynyt käyttäjä ja käyt Aukealla suhteellisen usein.
* Olet luotettava tyyppi ja osaat suhtautua tasapuolisesti erilaisiin teksteihin.
* Sinulla on mielessäsi ideoita ja potentiaalisia aiheita tai kirjoitustehtäviä, joita voisi käyttää teemassa.

Jos olet kiinnostunut kirjallisuuden teemasta, ota yhteyttä ylläpidon sähköpostiin yllapito(at)aukea.net.Kirjoituskilpailuja ja kirjallisuustapahtumia

[19.06.2008]

Ajankohtaisia kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen liittyviä uutisia löydät kirjallisuussivusto Teonsanasta. Sivustolla on mm. kirjallisuuden tapahtumakalenteri. Myös voimassa olevat kirjoituskilpailut löytyvät omalta sivultaan. Jos tiedät kilpailusta tai tapahtumasta, josta ei siellä vielä ole tietoa, voit ilmoittaa sen Teonsanaan sähköpostilla.Haluaisitko laadunvalvojaksi kirjallisuuspuolelle?

[29.05.2008]

Laadunvalvontaoikeudet antavat käyttäjälle mahdollisuuden ilmoittaa ylläpidolle teoksista, jotka hänen mielestään kuuluisivat varastoon tai joita pitäisi muokata lisää ennen julkaisua. Oikeudet eivät kuitenkaan velvoita käyttäjää lukemaan tai "tuomitsemaan" teoksia sen enempää kuin ennenkään - jokainen voi osallistua sen verran kuin itse haluaa.

Laadunvalvojat eivät itse voi siirtää teoksia varastoon, eikä ylläpito siirrä teoksia pois näkyvistä pelkän yksittäisen ilmoituksen perusteella.

Jos haluaisit osallistua kirjallisuuspuolen laadunvalvontaan, lähetä siitä palautelomakkeella viesti ylläpidolle. Valitse viestiin otsikko "Haluan mukaan kirjallisuuden laadunvalvontaan" ja kerro lyhyesti, miksi haluaisit mukaan.

Lisätietoa laadunvalvonnasta löytyy täältä.Kirjallisuuspuolen laadunvalvonnasta

[16.03.2008]

Aukea.netissä esitettävillä teoksilla tulee olla dokumentaarinen, taiteellinen tai muulla luovalla tavalla saavutettu arvo. Laadunvalvonnan ohjeistusta on nyt tarkennettu. Kirjallisuuspuolella siirretään varastoon esim. teoksia, joita ei ole oikoluettu tai joiden sisältö ei ole riittävän omaperäinen, jotta yllä oleva täyttyisi. Lisätietoa laadunvalvonnasta löytyy Aukea.netin Usein Kysytyt Kysymykset -sivulta.

Ylläpidon ohjeita töiden viimeistelyyn ennen julkaisua löydät täältä. Otamme mielellämme vastaan kommenttejanne, joiden avulla voisimme parantaa ja selkeyttää ohjeistusta.

Huom! Vaikka julkaistu teoksesi siirrettäisiinkin joskus laadunvalvonnan yhteydessä varastoon, siitä ei kannata lannistua. Jokainen käyttäjä on jatkossakin tervetullut Aukealle julkaisemaan ja kommentoimaan töitä. Varastoon siirtäminen on lähinnä palautetta työstä, ja kannattaa ottaa kuten mikä tahansa työlle annettu kommentti tai piste. Ohjeistuksella halutaan nostaa kirjoitusten laatua, ei vähentää julkaistujen teosten määrää.Keskusteluissa nyt

Parasta juuri nyt

    Ei tarpeeksi pisteytyksiä viime aikoina.

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty