Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Ei poimintoja.

Kuvataide

Siveltimet ja lyijykynät viuhumaan! Kuvataide-osio on tarkoitettu valokuvausta lukuunottamatta kaikenlaisen käsin tai tietokoneella tai millä tahansa luodun kuvataiteen esilletuontiin.

Vinkiksi kuitenkin samantien: töiden siirtäminen tietokoneelle kannattaa tehdä huolella ja tarpeeksi laadukkain välinein. Apua esim. kuvankäsittelyohjelmien käyttöön saanee keskusteluosiosta.


Aukea on uudistunut

[12.06.2009]

Aukeaan on julkaistu nyt muutamia uusia toiminnallisuuksia. Mikäli huomaat että joku tietty sivu ei toimi lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeen kautta.Etsitään teemaveturia

[17.02.2009]

Aukean kuvataidepuoli etsii uutta vetäjää kuvataiteen teemalle.

Olet vastuuntuntoinen, rekisteröitynyt sekä aktiivinen aukean käyttäjä ja osaat olla objektiivinen töiden sekä erilaisten taiteen tyylisuuntien suhteen.

Teeman vetäminen tarjoaa sinulle tilaisuuden kehittää ja ideoida teemaa sekä mahdollisuuden käyttää teeman vetämistä referenssinä.

Yhteydenotot sekä kyselyt sähköpostitse: kuvataiteen.teema(ät)aukea.netEtsitään pikseligraafikkoa

[19.01.2009]

Aukean päivitys tarvitsee uusia grafiikoita kuten ikoneja ja nappuloita. Jos käyttäjien joukosta löytyy vapaaehtoinen sellaista värkkäämän, voi ylläpidolle ilmoittautua palautelomakkeella.Tervetuloa!

[30.05.2007]

Aukean kuvataidepuoli toivottaa sinut jälleen lämpimästi tervetulleeksi julkaisemaan teoksia kaiken kansan nähtäville. Kuten muukin Aukea, kuvataidepuoli jatkaa paranneltuna siitä mihin viimeksi jäätiin. -YlläpitoKeskusteluissa nyt

Parasta juuri nyt

    Ei tarpeeksi pisteytyksiä viime aikoina.

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty