Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

People

Julius Granström

Kuvia lähimmäisistäni.

Aamutunnelmia

Keskiarvo: 2.8
Yhdessä

Keskiarvo: 3.7
Mummolassa

Keskiarvo: 4.4
Kultainenhetki (Suihkussa)

Keskiarvo: 4
Suihkussa 2

Keskiarvo: 4

Annetut kommentit

Hienoja tunnelmia etenkin kuvissa "Yhdessä" ja "Mummolassa". "Sannis" ja "Raukea punainen" ehkä hieman tukkoisia.
Raukea punainen ei munkaan mielestä oo sillä tasolla kuin muut. Siitä puuttuu just tuo valo ja tunnelma mikä muissa töissä on (varmaan valkoisen käyttö vaikuttaa). Onhan viimeisessäkin työssä tunnelmaa, se vain on erilainen. Ei ainakaan ihan raukea..
Kolme loistavaa työtä.
Aika paljon hajontaa näissä. Jotkut loistavia, toiset lähes surkeita.
Raukea punainen on akryyleillä maalattu toisinkuin kirjoitin. Siinäkin mielessä erillainen.

En suorittanut karsintaa siitä sekalaisuus/ hajonta, mutta myöhemmin tarkoitus kun on enemmän töitä. Siinä mielessä tämä ei ole toimiva näyttely, mutta pidän arvokkaana ja haluan kritiikkiä jokaiseen työhön. Mikä toimii ja mikä ei.

Kritiikistä huomaan että parhaimpina pidätte töitä joihin olen käyttänyt eniten vaivaa. Kuitenkin parhaimmat näistäkin töistä on tehty kiireessä, koska ovat ennakkotöitä kouluihin ja käytössä ollut vähän aikaa. Osan työstä (esimerkisi Mummolassa) olen joutunut tekemään "hutiloiden" minkä olisi voinnut tehdä paremmin eikä minua miellytä. Seuraaviin töihin en voi enää samaa selitystä käyttää, hyvä niin. :D
Oon ihan samaa mieltä Tiinan kanssa siitä, että tässä näyttelyssä oli kolme loistavaa työtä, jotka näytti että pystyt ihan huimiinkin suorituksiin. Harmi, että osa töistä oli melko heikkoja, kokonaisuutena tämä näyttely olisi vahvempi jos mukana ei olisi ihan näitä kaikkia.

Pikkukuvissakin Yhdessä, Mummolassa ja Kultainen hetki erottuu kuin musta lammas valkoisten joukossa (en oo koskaan hyvä näissä vertauskuvissa :D).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (131 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty