Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kesäkuun teema: Sielun maisema

Kuvataiteen teema

Miltä näyttää sinun sielun maisemasi? Miltä haluaisit sen näyttävän ja miten sen maalaisit? Vai löytyykö mielesi sopukoista kauhukuvia tai pelkoja minkälaiseksi sielun maisemat saattaakaan joskus muuttua?

Tutustu aukealaisten näkemyksiin aiheesta Sielun maisema.

Sarastus

Keskiarvo: 4.3
Tie metsään

Keskiarvo: 2.9
Uni

Keskiarvo: 2
Droid

Keskiarvo: 2.7
Sydämeeni osuman sait

Keskiarvo: 2.8
Sopeutumaton

Keskiarvo: 3
Fishfish

Keskiarvo: 2.4
Hengen maja

Keskiarvo: 2.8
Ajatella

Keskiarvo: 3.1
Hämis vastaan Wolvis

Keskiarvo: 2.9
Rupikonnan Kesä

Keskiarvo: 4.3
Sielun Maisema: "Death Is The Road To Awe"

Keskiarvo: 3.8
8

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Kiva, että poikkesit katsomaan teemanäyttelyä. Jätäthän kommenttia tekijöille!
Sarastus ja Sopeutumaton nousevat mielestäni tämän teeman vaikuttavimmiksi töiksi. Vaikuttavia olivat myös Rupikonnan kesä ja varauksin myös Tie metsään, mutta enemmän irti aiheesta. Death is to road to awe on teemaan sopiva, mutta jotenkin stereotyyppinen työ jossa kuitenkin on oma tunnelmansa. Kaksi työtä on joukossa joiden laittamista mukaan tähän teemaan en kerta kaikkiaan käsitä, mutta kaipa siihenkin syynsä on. Yleiskuvaksi jäi tunne siitä että tämän kertainen teema on melko vahva kokonaisuus ja töihin on pääasiassa panostettu.
Juu, ihan hyvännäköistä shidanssia kaikin puolin. Oikeastaan hyvä, ettei kaikki ottaneet vakavasti, vaikka aihe/teema antaa niin ymmärtää. Kaikesta lopulta, siis niistäkin, mitkä vaikuttavat hieman olevan irrallaan aiheesta, voi löytää jotain sielun elämään liittyviä seikkoja, kun jos tarpeeksi pitkälle ja vakavasti vaan miettii.
Suosikit järjestyksessä Sarastus, Rupikonnan Kesä, 8, Sopeutumaton ja Uni.
Observer asettaa nämä seuraavaan järjestykseen 1. Sarastus (ylivoimainen), 2. Sydämeeni osuman sait (maalauksellinen) 3. Rupikonnan kesä ja Death Is the Road to Awe (edellinen ehkä liian "täysi" ja jälkimmäinen taitavasti tehty, mutta yltiöromanttinen)...
lähtökohtaisesti suhtaudun kovinkin positiivisesti näiden teema-virityksien olemassa oloon, mielestäni eivät oikein vaan tavoita täyttä potentiaaliaan. enkä puhu nyt töiden laadusta, näkemysten väliset erot eivät vaan oikein tunnu kovinkaan herkullisilta. pitäisikö aiheen olla konkreettisempi, jotta työt lähtisivät "keskustelemaan" keskenään? tällöin palautekkin saattaisi olla lopputuloksien kokonaisuuden kannalta piirustuskilpailumaista paremmuusjärjestykseen asettelua jänskempää. aidon yhteisöllisyyden puute tai muutoin kepeä suhtautuminenko kiikastaa, muiullon kuitenkin sellanen hytinä, että näillä teemoilla voisi saavuttaa jotain erittäin mielenkiintoista yhteispeliä ja arvokastakin synergiaa. sinällään monia mainioita yksittäisiä töitähän näissä toki taas oli.
Siinä tuli paljon sanoja, mutta ei lainkaan asiaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.16 (316 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty