Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Two Weeks in Tanzania

Tanja Pelkonen

Helmikuussa vierailin Tansaniassa ja sain mahdollisuuden kuvata Avarasta luonnosta tuttuja elukoita ihan itse. Kuvia oli monta(kuin myös eläimiä ja maisemia), mutta valitsin mieleiseni kuvat julkaistavaksi.

Kuvauspaikka: Mikumin luonnonpuisto, Tansania

Before the Rain

Keskiarvo: 3.4
Early Morning

Keskiarvo: 2.6
When the Rain Stops Falling

Keskiarvo: 2.9
King of the Hill

Keskiarvo: 2.3
Playful

Keskiarvo: 2.6

Annetut kommentit

Avara luontofanina kolme ekaa varsinkin aivan miellyttäviä otoksia.
Kuvat on hyvää perussettiä mutta englanninkieliset nimet eivät tee niistä yhtään hienompia. Aika korni teinimeininki noiden kuvien nimeämisten kanssa. Suomen kieli kunniaan. Itsellänikin on yksi englanniksi nimetty kuva näytteillä mutta viimeiseen asti yritin keksiä sillekin suomenkielisen nimen.
Vähän ihmetyttää, että joku jaksaa aina valittaa englannin kielen käytöstä kuvien nimeämisessä. Tosin näiden kohdalla suomenkieliset vastineet olisivat olleet helposti tuotettavissa, mutta silti. Joskus tietenkin kuvan nimi on todella oleellinen luettaessa kuvan sisältöä, mutta näiden kohdalla näin ei ole, joten mielestäni nimet ja niiden kielisyys on melko toisarvoisia asioita. Sinänsä kyllä itsekin suosin suomen kieltä.

Kuvat olivat ihan jees, mutta ei nyt mitään tajunnan räjäyttävää matskua. Mielestäni kuva nummero 3. oli paras. Nää on vähän sitä osastoa, että vaikea sitä fiilistä, mikä tollasilla reissuilla on, on filmille/kennolle tallentaa. Näistä ehkä eniten sitä on saatu tallennettua tuossa kolmoskuvassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.77 (175 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty