Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pysähtynyt aika

Petri Karvinen

Lesothossa käynti oli kuin maaseutumuseossa vierailu. Traktori oli harvinaisuus ja usein kulkuväline oli joko muuli tai hevonen. Itsekin turvauduimme hevos-, köysi-, ja apostolikuljetuksiin siirtyessämme etapilta toiselle. Lesothoa kutsutaan Afrikan Sveitsiksi ihan syystä, vuoristo rajoitti ja mahdollisti paljon.

Yritin näillä kuvilla hieman tavoittaa roadtrippimme kummastelevaa tunnelmaa ja taltioida Lesothon luonnon karua kauneutta.

Tie Lesothoon

Keskiarvo: 3
Syvemmälle Lesothon sydämeen

Keskiarvo: 3
Paimenpoika

Keskiarvo: 3.2
Vapaa pudotus

Keskiarvo: 2.8
Kuin rahaa pankissa

Keskiarvo: 3.1
Pois Lesothosta

Keskiarvo: 2.7

Annetut kommentit

Musta tää on hyvä setti. Sarja ammentaa voimansa maan kauneudesta Lesothon ihmisiä unohtamatta. Kehitysmaata ei ole onneksi sorruttu säälivästi osoittelemaan sormella. Vapaa pudotus on ei ole ihan linjassa muun sarjan kanssa, vaikka onkin kuvana aika huima.
Hyvä sarja vähän erikoisemmasta matkakohteesta.
Näitä oli mielenkiintoista katsella täällä valmisruokaa pullistelevien jääkaappien ja katumaastureiden maassa.
Kiitos ajatuksia herättävästä kuvasarjasta.
Vähän enemmänkin kuvia olis voinut olla näiden ihmisten elämästä.
Tykkään näistä kuvista, hienot värit ja kohteet!
Näitä olisi voinut katsella vaikka kuinka paljon lisää! Ihanan värikylläisiä kuvia, joihin on hyvin vangittu paikallisen luonnon kauneus. Pidin etenkin kuvien taivaiden karkkiväreistä. Vika kuva oli mielestäni ehkä hieman turha, ensimmäisen toistoa. Ekasta kuvasta tuli välittömästi mieleen klassinen Amerikan road trip halki autiomaan ja kanjoneiden. Hieno kuvasarja, kokonaisuudessaan neljä pojoa.
Kaikissa kuvissa upea sininen taivas yhdistyneenä maan rauhallisiin väreihin. Tie Lesothoon oli minusta vaikuttavin, sitä katsoessa voi melkein itse kuvitella olevansa matkalla. Summa summarum hyvä sarja.
Eittämättä perusturistikuvia laadukkaampia lomakuvia. Paimenpoika-kuva on mun suosikki.
Kiitokset kaikille kommenteista. Kiva, että kuvat on kelvannut. Lesotho oli siitä kiitollinen kohde, että kuvaajan ei tarvinnut venyä hirveästi hyvien kuvien eteen. Paitsi tuossa Vapaa pudotus -kuvassa, siinä otettiin kuvaajan henkisestä kantista mittaa :) Pilataan nyt sekin yllätys, että kaikki kuvat on otettu Canon Ixus 40 -pokkarilla, kun järkkäri oli vasta hankinnassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.99 (204 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty