Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tiny People

Jari Nupponen

Running To Stand Still

Keskiarvo: 3.2
Happiness Is a Warm Gun

Keskiarvo: 3.5
I Still Haven't Found What I'm Looking For

Keskiarvo: 4.3

Annetut kommentit

pylly ja pimppi oli hauskimmat
Loistava oivallus, hauskoja sekä tekniikka hallussa:)
Maisemat missä kuvan henkilöt seikkailivat ovat varmaan jossain kaukana. Kauniita nyppylöitä sekä onkaloita näin maisemakuvaajan silminkin katsottuna.
Hyvä sarja joka nostatti hymyn huulille.

Ikävä kyllä, Pirkitta, näissä ei ole mitään uutta. Napajärvet, "ruohon"leikkuut sun muut on nähty jo moneen kertaan. Vertailukohtaa löytyy vaikkapa täältä:
http://www.bodyscapes.com/
Ehkei maailman ensimmäisiä vastaavia kuvia, mutta olihan nämä ihan piristäviä tänne Aukeaan. Samaa mieltä Lakasen kanssa, ja oikeastaan nännikuvat eivät olleet mielestäni mitenkään erikoisia, kun vastaavasti nuo kaksi muuta olivat tosi hyviä. Niissä jotenkin ajatteli vartaloa ihan eri kantilta, maastona, niinkuin varmaan oli tarkoituskin.
Se, että näissä ei mitään uutta ole, ei estä oivaltamista. (Liekö juuri yhdessäkään Aukean kuvassa uutta?) Sama oivallus on minullekin tullut. Ei tosin mitään julkaisukelpoista jälkeä. Luultavasti Jari ja Pirkitta ovat näitä kanssa nähneet aikaisemminkin. Kiitos Jarno linkistä kuitenkin. Voivat ihmiset helpommin vertailla näitä toisten töihin halutessaan.

Erityiset kiitokset täytyy Jarille antaa kuvien nimistä. Monesti enklannilla mennään mielestäni pahasti metsään, mutta tässä nimet mukavasti nitoutuvat yhteen. Kaksi bändiä/artistia linkittyvät tuon ensimmäisen mukana. Enpä arvaa keksitkö nimet ennen vai jälkeen kuvaamisen, mutta selvästi niille on ajatusta tuhlattu. Hyvä niin :P
Rohkeudesta iso plussa. Nämä ainakin ovat täällä valtavirrasta poikkeavia. MUTTA kuten J. Tulkki tuossa edellä mainitsi, mitään uutta nämä eivät valitettavasti ole.
Jos se toimii kohdeympäristössään eli Aukeassa, se on hyvä. Bodyscapesia en viitsi käydä katsomassa koska Aukeassa on ihan tarpeeksi.
Mistä noita pikku-ukkoja saa? Veikkaan, että ovat helpommin hankittavissa kuin malli, jonka päälle niitä asetella....
https://www.mallikauppa.fi/ tuolta ukot tilasin ja kyllä, nämä figuurit tulivat postissa muutamassa päivässä, mutta mallin suostutteluun uhkailemalla ja lahjomalla menikin aikaa sitten paljon pitempi aika. Kiitos paljon mallille :)
Jarno Tulkki, kiitos linkistä, en tiennyt, en ole siis seurannut siltä osin aikaani, nyt sekin aukko sivistyksessä on paikatttu:)
Ihan hauskoja mutta toteutukseen olisi voinut panostaa vähän enemmän aikaa, kuten esim. valaistukseen. Latteita.
Hauska, ennen kaikkea! Mutta ei ihan uusi idea, hyvä toteutus kylläkin!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.83 (263 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty