Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Teerisuolla

Tuomo Björksten

Jokakeväiset yöt teerisuolla ovat elämys.

Sumussa

Keskiarvo: 3.3
Taistelu

Keskiarvo: 3.9
Puhallus

Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Vau! Pitää näköjään ens kerralla lähtee hieman aikasemmin metälle, mitä on tottunu käymään kerran tuommonen kuhina käy soilla.

Nähtäväks jää ottaako pyssyn vai kanuunan mukaan...
Aivan mahtava sarja!!
Heh, pakko kommentoida, että musta toi keskimmäisen kuvan lentävä/hyppäävä tirppa näyttää pikkukuvassa vähän lohikäärmeeltä. :) Kerrassaan erinomaisia kuvia Teereistä suolla Teerisuolla.
Ensimmäinen ei ole yhtään sen huononpi kuin seuraavatkaan, mutta poikkeaa seuraavista niin paljon, että porukka pitää sitä huonoinpana??? Hienoa työtä.
Miksi pakkaat näitä näin rajusti? Ehkä parhaita kuvia mitä täällä on hetkeen nähty, mutta erityisesti 1. ja 3. kärsivät pahasti laatikoitumisesta.
Hienoja kuvia, pidin tosi paljon.
Mahtava aamusumu ja linnuilla hyvät asennot.

Nyt vasta huomasin tuon pakkauksen, noin 50 kilotavua??
Pelkäät ilmeisesti kopiointia..se on tietty harmillista että niin tapahtuu varmaan jokaisella sivustolla.
Näin hurjasti pakattuja kuvia tuskin kopioidaan, siinä olet varmaan oikeassa.
Pelkään kopiointia, koska kuviani on joskus kopioitukin. Se on vähän tylsää, kun satunnaisella nettisivulla tulee yht'äkkiä oma kuva luvatta vastaan. Pakkasin Photoshopin asetuksella 7. Ehkä olisi kannattanut näin jälkikäteen ajatellen käyttää esim. asetusta 8.

Pakkaus näkyy muuten selvemmin littunäytöllä kuin putkinäytöllä.
Muistan joskus lukeneeni, että kun netissä oleva kuva ylittää tietyn laatutason, se kopioidaan varmasti. On tietysti harmillista ja ikävää huomata, jos joku esittää toisen ottamia kuvia ominaan tai käyttää niitä muuten väärin, mutta tämäntasoisten kuvien kyseessä ollen tuskin voit vähentää kopiointia kopiraiteillakaan (pakkausjälki ei kuitenkaan pilaa näitä kuvia, ellei katso aika tarkasti). Ja sellaiset tahot, jotka kuvia varastavat, eivät niistä kuitenkaan kuvaajalle maksaisi.

Toisaalta voisi ajatella asiaa niinkin päin, että jos kuva kelpaa varastettavaksi, ei se ainakaan huono ole... Aukeallakin on sellaisia kuvia, jotka tuskin kelpaisivat kenellekään, vaikka ne olisivat esillä 10 megapikselin koossa. Kun nämä ovat kooltaan sentään vain 0.5 Mpix., eivät ne kuitenkaan vähänkään vaativampaan käyttöön kelpaisi, vaikkei pakkausjälkeä olisikaan näkyvissä.

Aukeallahan on tarkoitus päästä näkemään hyviä kuvia myös teknisesti hyvin esillelaitettuina, joten kun kuvien päivittäminen on mahdollista, ehdottaisin kuvien pienennyksen ottamista uusiksi. Sarjahan on hieno - täysin toisella tasolla kuin se melkein lyttyyn haukkumani taannoinen riskiläkuvasi - joten se ansaitsisi arvonsa mukaisen käsittelyn myös pakkauksen suhteen.
"Aukeallakin on sellaisia kuvia, jotka tuskin kelpaisivat kenellekään, vaikka ne olisivat esillä 10 megapikselin koossa."

Arviolta öpaut 90% Aukean kuvista on sellaisia... ;) Onneksi tällaisia poikkeuksiakin löytyy.

Valitettava tosiasiahan on se, että kun kuvan (tai mitä tahansa materiaalia) tuo nettiin, niin ei ikinä voi olla varma mistä sen saattaa joskus löytää ja mihin sitä saatetaan käyttää. Minua ei haittaa yhtään se, jos materiaalia kopioidaan vaikkapa omalle kovalevylle, mutta jos sitä aletaan levittämään eteenpäin ilman lupaa ja vieläpä omana tuotoksena, niin se on jo poliisiasia...
Yritin vaihtaa ekan kuvan, mutta eipä se näköjään onnistukaan. Saan vain virheilmoituksen.
Nyt sain ekan kuvan vaihdettua.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.81 (183 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty