Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Autiomaa - Muisto ihmiskunnasta

Antti Saarainen

Imagine you are the last man alive
Others are either dead, dying
or out of their mind

You travel through deformed lands war has bruised
in search of a reason to keep on existing

Toxic clouds deny the Sun
The few piercing rays
reminiscent of joys once had
There is no more warmth
Humanity fades
The primal senses take control
Face reality or perish into the endless deserts
It is as if the beginning of time was now
only the fittest will survive!

Monen vuoden mittainen henkireikä ja elämäntapa. Päätin koota parhaat yhteen näyttelyyn, Mukana uutta materiaalia!

Selviytyjä

Keskiarvo: 3.6
Suojapaikka

Keskiarvo: 3.6
Toive

Keskiarvo: 3.7
määränpäänä tuntematon

Keskiarvo: 3
Meditaatio

Keskiarvo: 3.6
Ystävyys

Keskiarvo: 3.9
Kohtaaminen

Keskiarvo: 3
Kadotus

Keskiarvo: 3.3
Myrskyn silmässä

Keskiarvo: 3.2
Peloton

Keskiarvo: 3.6
!!

Keskiarvo: 3.9
.

Keskiarvo: 3.2
Usvan keskellä

Keskiarvo: 3
Vesilähde

Keskiarvo: 3.3
Jäähyväiset

Keskiarvo: 3.4
Monoliitti

Keskiarvo: 3.4
Muisto ihmiskunnasta

Keskiarvo: 3.6
Veljeys

Keskiarvo: 3.4

Annetut kommentit

Loistava sarjahan tämä on.. ei voi oikein pisteyttää yksittäisinä kuvina, vaikka parhaat kuvat erottuivatkin. Joskus kun näin ekaa kertaa tän teki todella suuren vaikutuksen ja siitä asti koittanut omissa kuvissakin jotain samanlaista tunnelmaa tavoitella usein. Ei moittimista, vähän isompana sais vaan kuvat olla.
Vahvoja kuvia, ja tunnelmallisia myös. Nostan hattua.
Upea visuaalinen kokonaisuus ja tuomiopäivän profetia. Ei tässä voi kuin ihmetellä asian harrastusta ja myös teknistä kykyä toteuttaa omia näkyjä. Joidenkin kuvien karsiminen voisi kuitenkin olla paikallaan saman toistamisen välttämiseksi.
Sarja antaa uskoa että aukeassa voi törmätä valokuvataiteeseenkin. Nyt pitää mennä jakamaan ykkösiä ja kakkosia muualle jottei statistiikka näytä ihan hassuja. (Tämä toteamus ei pidä paikkaansa ja oli esitetty tässä vain lisäkehuna erinomaiselle sarjalle).
Oot kyllä ihan ärsyttävän hyvä:)
Upea sarja!
Voisin ostaa kovalla rahalla autotallin seinustalle muutaman näistä.
Kiitoksia kuvaajalle hienosta näyttelystä. Osa tuttuja entuudestaan, osa uusia tuttavuuksia, mutta yhtä lailla karu, komea ja tasapainoinen näyttely.
En voi käsittää tuota ykkösten määrää. Parhaita näkemiäni valokuvasarjoja, ihastelisin mieluusti seinälläkin.
Gregory Gilbert (ashesandsnow.org) inspiroimassa?
Hienoja ja uskotttavia, selkeästi yhteenkuuluvia, hiukan kuitenkin mielestäni sarja toistaa itseään ja toisaalta joittenkin keskenään samankaltaisten kuvien karsiminen voisi myös vahvistaa toisten sanomaa
Vois kyllä suorittaa pientä karsintaa, se on tietty määrä uusia ideoita mitä yhden ihmisen aivot pystyvät vetämään samaan teemaan alkamatta toistamaan itseään, Tätä sarjaa on verrattu aikaisemminkin Ashes and snow kuvasarjaan, Sarja on täydellinen. Valitettavasti vaikutteitani en ole kaivanut sieltä. Törmäsin kyseiseen kokonaisuuteen vasta paljon myöhemmin. Teemat ovat täysin vastakkaisia. Ashes and snow perustuu ihmisen ja eläimen vurovaikutukseen. Laitas Mikko mulle vaikka mailia tai soita, numero löytyy tuolta kotisivuilta. Eikä sitä kovaakaan rahaa tarvitse maksaa. Se pehmeä seteliksi kutsuttu kelpaa. :)

Koneeltani löytyy noin 100kpl käsittelemättömiä kuvia tähän kyseiseen sarjaan joten pohjamateriaalia riittäisi varmaan vuosiksi, en varmaan tule kyseisiä kuvia koskaan tekemään. (Eihän sitä koskaan tiedä)

Tarkastelen varmaan tänään tätä nimipuolta vielä uusiksi, väänsin nimet ulkomuistista hyvinkin kovassa kiireessä juuri ennen töihin lähtemistä.
On kyllä älyttömän kova sarja. Ihan pakko sanoa, että noissa parissa kuvassa kun näkyy kasvot (ainakin osittain) niin jonkinlainen illuusio, joka katsomisen aikana kehittyy romahtaa. En osaa selittää paremmin, mutta mielummin olisin kattonut sarjan ilman kasvoja. En tarkota tätä sinänsä kritiikkinä, ihan vaan fiiliksenä joka katsomisen aikana tuli.
Kiintoisaa katseltavaa... Eikä kuvien teho perustu pelkästään taidokkaaseen kuvankäsittelyyn.
Parasta! Suosikit olivat Selviytyjä ja Peloton, ehdottomasti. Samaa mieltä kaiman kanssa siinä, että ne kuvat, joissa kasvot näkyivät, latistivat tunnelmaa hieman. Paikoin tuntui myös, että lasien heijastusten kanssa oli vähän liioiteltu. Joka tapauksessa Upea näytely kertakaikkiaan!
Antti oli jo vanhassa Aukeassa omaa luokkaansa, puhumattakaan nykyisestä nössö-Aukeasta.
Joku on käyny varmuuden vuoksi naputtamassa ykkösiä yhteen aukean komeimmista näyttelyistä koskaan! Kakkosten määräkin ihmetyttää, ei yhtä ainutta kuvaa joka ansaitsis alle kolme p.
Kun nyt laitetaan kaikki jutut yhteen pakettiin, tulee väkisinki sellanen "the best of" -meininki. Ja sellaset albumit ei koskaan oo yhtä kiehtovia ku alkuperäset. Wastelanditki ois varmaan parhaimmillaan just sellasina viiden viiva kymmenen kuvan pikku väläyksinä. Niitten välille katsoja sais rakentaa omat siltansa, ja sellanen sitouttaminenhan antaa katsojalle parhaat nautinnot, sanoisin.

No, on tää tällasenaankin ehkä mieltä kiihottavin kokonaisuus Aukeassa koskaan. (Olihan tarpeeks mahtipontisesti sanailtu? :) Terve eskapismi on parhaita juttuja koko maailmassa.
Aivan loistava sarja. Parasta pitkästä aikaan.
Todella upeaa, hieno kooste ja toivottavasti tama viela jatkuu. Moni kuva on todella upean oloinen, mystisia kuin suoraan kirjoista nahty mielikuva..
Mahtava sarja!
Hieno projekti. Oli vaihtelua ja yhdenmukaisuutta hyvässä suhteessa.
Mä haluisin nähdä ykkösten antajien omia kuvia. Onko niitä annettu lähinnä vittuillakseen ettei tykkää aiheesta tai käsitellyistä kuvista tms. Eikö se ole väärin?
Eikö ykkönen vastaa lähinnä sitä, että kuvassa on kaikki huonoa eikä se ole edes kehityskelpoinen.
Onko nämä muka niitä, vai eikö ihmiset osaa käyttää tuota pisteytystä oikein?

Loistava sarja ja meni kyllä minulla kaikkien aikojen Aukean ykköseks. Erittäin hyvä tunnelma ja hyvin rakennettu sarja. Tulee mieleen tietokonepeli shadow of chernobyl maailmanlopun meiningistä. Täytyy sanoa että jos osaisin itse kuvata tällä lailla niin olisin jo lähellä kuvaamisen lopettamista koska näissä ei tuntunut olevan parantamisen varaa. Ihan mielenkiinnosta voisitko kertoa missä olet nämä kuvannut ja oletko ammattilainen kun tuntuu joissakin kuvissa olevan todella paljon rekvisiittaa. Kiitoksia tästä näyttelystä erittäin paljon.
En ole ammattilainen, "normaalia" päivätyötä kuten lähes kaikki sivuston käyttäjät. Joskus pääsee tekemään jotain kuvaushommiaki mistä saa rahaa enemmin tai vähemmin... Kuvat on napsittu ympäri suomea soramontuilla, osa otettu ulkomailla. Suosittelen ihmisiä kantamaan tarvittavaa rekvisiittaa mukanaan kuvien toivossa. :) Rekvisiitan voi improvisoida myös kuvauspaikalla. Tollaset lasit menee tosi helposti esim reppuun. Kaavun voi tehä vaikka lakanasta kiireen tullen. Kannattaa pitä ne silmät auki hienojen paikkojen toivossa. Moni noista paikoista on sellasia et ku käännyt ympäri... takana on sitte autotietä tai kerrostaloja. Rajauksellaki tekee aika paljon.
No mutta huh huh...

Onpas hengästyttävän laadukas sarja kuvia, joita pitää sulatella uudemmankin kerran.

Kuvia, joita katsellessa tulee halu kaivaa oma kamera repusta ja alkaa ideoimaan jotain uutta iänikuisten maisemakuvien sijaan.
On kyllä semmonen sarja, että täytyy hattua nostaa!! Taitaa ainakin tuo mielikuvitus juosta. Mietin kyllä, että mikälie hökötys tuo onkaan, mitä kaveri selässään retuuttaa tuossa yhdessä kuvassa? Mielenkiintoista.
NO meillä oli sellanen pieni projekti yhden ystävän kanssa tuossa eräänä kesänä, satuttiin kummatkin olemaan työttömiä kierreltiin pitkin roskalavoja ja rakenneltiin tollanen futuristinen selviytymispaketti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.43 (785 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty